اوپــا جـونـگ ڪـی محبوب ترین کاربر انجمن
تنها کسی انتخاب میشود که برترین ارسال کننده روز ، هفته و ماه باشد .

آدرس

آدرس فعلی سایت koreafan.eu است در صورت بروز هر مشکل آدرس بعدی koreafan.. میباشد .

ساماندهي

انجمن کره فن در ستاد ساماندهي پايگاه هاي اينترنتي ثبت شد تاپیک

گروه تلگرام انجمن

گروه تلگرامی انجمن برای اطلاع رسانی از مشکلات انجمن و درخواست ها لطفا عضو بشین کلیک کنید

صندلی داغ با حضور PAEIZAN
زمان کنونی: 09-25-2023، 07:34 AM
کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان
نویسنده: JUN2BLOOM
آخرین ارسال: JUN2BLOOM
پاسخ 102
بازدید 10371

امتیاز موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

[-]
کلمات کلیدی
حضور صندلی با paeizan داغ

صندلی داغ با حضور PAEIZAN
نویسنده :JUN2BLOOM   آفلاین
مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
سلام به همه دوستان
نظرسنجی تموم شد و اولین صندلی داغ انجمن و با حضور PAEIZAN شروع میکنیم
سمیه جان تبریکمهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
امیدوارم حسابی بسوزی
این صندلی به مدت 5 روزمهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
یعنی از 4 تا 9 مرداد
برگذار میشه
ورود به حریم خصوصی ممنوعمهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
تا میتونید ازش سوال بپرسید
موفق باشی عزیزممهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد

نویسنده :Autumn Lady   آفلاین
(07-28-2014, 12:35 PM)leilixanoom نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
خب من بازم اومدم  انتظار خوش آمد گویی که نداریمهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
به نظرت این مریم کی یاد میگیره وازه ها رو درست بنویسه ؟ آیا نمیدونه که موذی درسته نه موزی؟
هر وقت تو یاد گرفتی ی نگاه به نوشته هات بندازیمهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
واقعا با اقای محترم حراست درگیر نشدی؟ نصف عمرت برفناس
شماها که درگیر شدید و تجربه دارید کافیهمهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
چرا نمای بیرونی دانشگاهای گیلان اینقدر مزخرفه؟ مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد من از جلو چنتاش رد شدم مث زندان بود انگار مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
داخلشم تعریف نداره..اما دانشگاه های رشت خیلی بهترن
قبول داری که مردم یه شهر تو بعضی از خصوصیات مشترکن؟ 
آره خوب. بعضی مواقع
مردم انزلی تو چی مشترکن ؟مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
بیشتر اوقات خوش تیپی. میگن سر بچه های انزلی بره، تیپش نمیرهمهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد حتی ی مثال دیگه هست که میگن جیب خالی پز عالی.مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
نظرت در مورد کاربر شایسته شدن من چیه ؟مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
اینو باید از همسرت بپرسیمهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد خودت براش نوشتی روابط رو به ضوابط ترجیح دادیمهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
به نظرت نباید زودتر این اتفاق میفتاد ؟مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
روت در حد تیم ملی زیادهمهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد البته، پشتت به همسرت معاون گرمهمهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
چرا علی تگ مدیر کل منو نمیزنه؟مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
تگ همسر معاون بیشتر بهت می یادمهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد تگ مدیرکلی زیادیت میکنهمهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
فک کن داری تو خیابون واسه خودت قدم میزنی من بیام از پشت بزنم پس کله ات مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد عکس العملت چیه ؟
نمیدونممهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد شاید اولش تعجب کنم، اما احتمالا وقتی از شوک بیرون بیام خوشحال میشم.
کیو دوست داشتی تو صندلی ازت سوال بپرسه که این کار رو نکرده؟ چرا ؟
هنوز وقت هست، می یان.شما ناراحت نباشمهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد

(07-28-2014, 12:41 PM)leilixanoom نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ماه رمضان امسال برات چطور بود؟
متاسفانه همش مریض بودممهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد ماه رمضون سال قبلم همینطورمهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
چه احساسی داری امروز روز آخرشه ؟
امیدوارم برای همه ماه خوبی بوده باشه.و تونسته باشن، هرچقدر کوچیک به خدا نزدیکتر بشن.
از خدا چی خواستی؟
سلامتی خانواده ام.
شبهای قدر به یاد ماها هم افتادی؟
البته
کلا رابطه ات با خدا چطوره؟ 
بد نیست. بهم زیاد لطف داره.
چرا آدمها بیشتر وقتی مشکل دارن یاد خدا میفتن؟مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
متاسفانه همینطوره، چون اونموقع هیچکس بجز خدا نمیتونه بدادشون برسهمهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
تا حالا شده چیزی از خدا بخوای و بهت نده بعدا ببینی چه اشتباهی میکردی اون چیز رو میخواستی؟
شاید
حال دلت کجاها خوبه بیشتر؟
وقتی میرم زیارتگاه
با کسی آشنا شدی که باعث بشه بیشتر به خدا فکرکنی؟
در بعضی موارد
اگه آره چطور این کار رو کرده؟
درباره حجاب و قران بهم گفت. اینکه چطور قران باعث آرامشش میشه.
نظرت در مرو.د دین اسلام؟
دین کاملی هستش.اما ما کاملا دنباله روش نیستیم
در موردش تحقیق کردی؟ مثلا اصلا رفتی ببینی مسیحیت چیه و چرا باید اسلام رو انتخاب کنی؟
راستش نه.
بین اماما بیشتر به کدوم توسل میکنی؟
امام رضا
یه دعا کن واسه همه 
همه به حاجتشون برسن.
مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد [img]images/smilies/smiles-my-bb.ir/smile-my-bb.ir/00000003.gif[/img]

(07-28-2014, 12:46 PM)sohrab نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
 سلام.
سلام
از چه نوع شخصیتی خوشت می یاد ؟
خودش باشه. دو رو و موذی نباشه

از کسی متنفر شدی اگه دوست داری بگو چرا ؟
آدم کینه ای نیستم..تا حالا از کسی متنفر نبودم.

بعضی ها می گن من از تو چشم هات حقیقت می فهمم ایا این قبول داری ؟تا حالا از چشم های یکی حقیقت فهمیدی ؟
وقتی یکی داره دروغ میگه، سعی میکنه چشماش رو از طرف مقابل بدزده. و رفتارش عجیب میشه.

مهم تریم عامل موفقیت هات چی می دونی ؟
دعای خیر خانواده ام و تلاش خودم.

آدم ها رو تو جامعه به سه دسته تقسم کن ؟دکتر شریعتی:  [bgcolor=#ffffff]انسانها چهار دسته اند:[/bgcolor]
[bgcolor=#ffffff]١.آنانی که وقتی هستند هستند وقتی که نیستند هم نیستند [/bgcolor]

[bgcolor=#ffffff]عمده آدمها. حضورشان مبتنی به فیزیک است. تنها با لمس ابعاد جسمانی آنهاست که قابل فهم می‌شوند. بنابراین اینان تنها هویت جسمی دارند. [/bgcolor]

[bgcolor=#ffffff]٢.آنانی که وقتی هستند نیستند وقتی که نیستند هم نیستند [/bgcolor]

[bgcolor=#ffffff]مردگانی متحرک در جهان. خود فروختگانی که هویتشان را به ازای چیزی فانی واگذاشته‌اند. بی شخصیت‌اند و بی اعتبار. هرگز به چشم نمی‌آیند. مرده و زنده‌اشان یکی است. [/bgcolor]

[bgcolor=#ffffff]٣. آنانی که وقتی هستند هستند وقتی که نیستند هم هستند [/bgcolor]

[bgcolor=#ffffff]آدمهای معتبر و با شخصیت. کسانی که در بودنشان سرشار از حضورند و در نبودنشان هم تاثیرشان را می گذارند. کسانی که هماره به خاطر ما می‌مانند. دوستشان داریم و برایشان ارزش و احترام قائلیم. [/bgcolor]
[bgcolor=#ffffff]۴. آنانی که وقتی هستند نیستند وقتی که نیستند هستند [/bgcolor]

[bgcolor=#ffffff]شگفت انگیز ترین آدمها. در زمان بودشان چنان قدرتمند و با شکوه اند که ما نمی‌توانیم حضورشان را دریابیم. اما وقتی که از پیش ما میروند نرم نرم آهسته آهسته درک می‌کنیم. باز می‌شناسیم. می فهمیم که آنان چه بودند. چه می گفتند و چه می خواستند. ما همیشه عاشق این آدمها هستیم . هزار حرف داریم برایشان. اما وقتی در برابرشان قرار می‌گیریم قفل بر زبانمان می‌زنند. اختیار از ما سلب می‌شود. سکوت می‌کنیم و غرقه در حضور آنان مست می‌شویم و درست در زمانی که می‌روند یادمان می آید که چه حرفها داشتیم و نگفتیم. شاید تعداد اینها در زندگی هر کدام از ما به تعداد انگشتان دست هم نرسد.[/bgcolor]

[bgcolor=#ffffff]حال باید از خود بپرسیم ما جزء کدام گروه هستم![/bgcolor]

می گن درک کردن آدم ها سخته آیا این قبول داری ؟ آیا می تونی آدم های اطرافت به خوبی درک کنی ؟

هر فردی تو ی خانواده ای بزرگ میشه و اخلاق و رفتارش با بقیه تفاوت داره. برای همین سخته.
سعیم رو کردم تا جای ممکن درک کنم.

تقدیر و سرنوشت هر کی دست خودش به نظرت چرا ؟ اصن این حرف قبول داری ؟
تقریبا..اگر تلاش کنی به هر چی که میخوای میرسی اگر باورش داشته باشی.ذهن خیلی چیز عجیبیه.

تا حالا شده به کسی احساس ترحم داشته باشی ؟ اگه دوست داری دلیلش بگو ؟
آره. برای کسیکه یک نفر دیگه رو در حد مرگ دوست داره و همه نوع فداکاری براش میکنهمهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
اما یک طرفه استمهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد

یه داستان می گم نظرت راجبش بگو : 
مامور کنترل مواد مخدر به یک دامداری در ایالت تکزاس امریکا می رود و به صاحب سالخورده ی آن می گوید:

باید دامداری ات را برای جلوگیری از کشت مواد مخدربازدید کنم." دامدار، با اشاره به بخشی از مرتع ، می گوید:
"باشه، ولی اونجا نرو.". مامور فریاد می زنه:"آقا! من از طرف دولت فدرال اختیار دارم." بعد هم دستش را می برد و از جیب پشتش نشان خود را بیرون می کشد و با افتخار نشان دامدار می دهد و اضافه می کند:
"اینو می بینی؟ این نشان به این معناست که من اجازه دارم هرجا دلم می خواد برم..در هر منطقه یی...
بدون پرسش و پاسخ. حالی ات شد؟ میفهمی؟"

دامدار محترمانه سری تکان می دهد، پوزش می خواهد و دنبال کارش می رود

کمی بعد، دامدار پیر فریادهای بلند می شنود و می بیند که ماموراز ترس گاو بزرگ وحشی که هرلحظه به او نزدیک تر می شود، دوان دوان فرار می کند.

به نظر می رسد که مامور راه فراری ندارد و قبل از این که به منطقه ی امن برسد، گرفتار شاخ گاو خواهد شد. دامدار لوازمش را پرت میکند، باسرعت خود را به نرده ها می رساند واز ته دل فریاد می کشد:" نشان. نشانت را نشانش بده !"

نشان دهنده کسایی هستش که فکر میکنن قدرت همه چیز.

تا حالا کسی اینجوری سوال ازت پرسیده بود ؟
اولین صندلی داغم هستش. سوال و جوابای قبل رو بخونی،جواب سوالت رو میگیری.مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد

من فعلا کار دارم باید برم اما بعدا دوباره می یام ازت می پرسم. به امید موفقیت برای تو دوست عزیز .[img]images/smilies/smiles-my-bb.ir/smile-my-bb.ir/00000003.gif[/img]
ممنون. شمام موفق باشید.

نویسنده :dagil   آفلاین
دیروز این موقع چیکار میکردی؟(هر موقع خوندی همون وقت)

دست به تایپت چجوریاس؟!کدومشو بهتری انگلیس فارس

تو خونه تون چند تا فرش دارین؟!

تو مدرسه کتک خوردی؟!(از معلم یا دانش اموز)

بیشترین ساعتی که بیدار موندی با دلیل.

انجمن بهتره یا فی*س*بو*ک(دلیل خودت)

انجا که تو فرعون زمانی

در تیر راس باد خزانی

.

نگزیدم کلاغی را به صد سال زنده ماندن با لاشخوری,عقاب را دیدم بلند پروازی اموختم

(07-28-2014, 02:56 PM)dagil نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
دیروز این موقع چیکار میکردی؟(هر موقع خوندی همون وقت)
داشتم سریال خارجی گریم میدیدم

دست به تایپت چجوریاس؟!کدومشو بهتری انگلیس فارس
دستم تند،البته تو فارسی نویسی.
تو خونه تون چند تا فرش دارین؟!

نمیدونستم صندلی داغ به فرشامونم کار دارهمهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
تو مدرسه کتک خوردی؟!(از معلم یا دانش اموز)
شاید.
بیشترین ساعتی که بیدار موندی با دلیل.
موقع امتحانات شده اصلا نخوابیده باشم.
انجمن بهتره یا فی*س*بو*ک(دلیل خودت)

انجمن.
اون یکی بیشتر برای خوندن شعر میرم.

نویسنده :dani2pm   آفلاین
من رفتم گشتم.....
سوالی نمونده دیگه......
از جای دیگه هم که نمیشه کپی پیست کرد.....
میشه ولی لامصب وجدان من از همون کودکی بهم اجازه ی تقلب نمیداد....فقط در حد جا به جایی برگه...فقط
چیه الان خب....
0.مثلا بپرسم سیر چرا همیشه احساس سیری میکنه؟
تنها سوالاتی که باقی مونده ایناس...
اونم تراوشات ذهن بیمار منه.....
1.خوبین؟....خوشین؟....خانواده خوبن؟..... الحمدا...
ما هم خوبیم....ملالی نیس جز دوری شما
2.شما ماشاا... هزار ماشاا... چقد انسان فعال و ارزشمندی هستین....چی شد که اینجوری شد؟
3.ما چرا انقد انسان فعال و ارزشمندی نیستیم....و چی شد که اینجوری شد؟
آها راستی عیدتون پیشاپیش مبارکا باشه از همین تریبون
4.دیگه اینکه آیا شما هم در اثر تک فرزندی مثه بنده عاشق تنهایی هستید یا خیر؟ کلا چرا بله یا خیر؟
5.آیا به شما هم برخی بی جنبه ها به خاطر تک فرزندی تیکه میندازن که چقد لـــــــــــــوس و غیره .... یا خیر؟ اگر بله چگونه با پشت دست میزنید توی دهانشون؟(به عبارتی همون راه حل) اگر خیر خب خوشا به سعادتتون
دیگه اینکه.....
چی بپرسم.....
همینا دیگه.....
O My Favorite Dress....چقد فسفر سوزوندم....اصا در حد فضاهای باز....خخخخخخ.
فایتینگ بهت....دوست....
با هم دوست باشیم؟ با هم دوست باشیم.....^^
و مجددا فایتینگ بهت
the way that a gentleman treat a jerk

مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيدمهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد

(07-28-2014, 06:44 PM)dani2pm نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
من رفتم گشتم..... خوش اومدیدمهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
سوالی نمونده دیگه......
از جای دیگه هم که نمیشه کپی پیست کرد.....[img]images/smilies/smiles-my-bb.ir/smile-my-bb.ir/panachb2.gif[/img]
میشه ولی لامصب وجدان من از همون کودکی بهم اجازه ی تقلب نمیداد....فقط در حد جا به جایی برگه...فقط
چیه الان خب.... چه کم اشتهامهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
0.مثلا بپرسم سیر چرا همیشه احساس سیری میکنه؟
برو از خودش بپرسمهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
تنها سوالاتی که باقی مونده ایناس...
اونم تراوشات ذهن بیمار منه..... مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
1.خوبین؟....خوشین؟....خانواده خوبن؟..... الحمدا...
شکرخدا خوبیم.
ما هم خوبیم....ملالی نیس جز دوری شما
شکرخدا. اما این مشکل دوری حل نمیشه، پس به ملال دوری ادامه بدیدمهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
2.شما ماشاا... هزار ماشاا... چقد انسان فعال و ارزشمندی هستین....چی شد که اینجوری شد؟
ممنون از لطفتون.مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد با انیشتن درس خوندم اینجوری شدمهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
3.ما چرا انقد انسان فعال و ارزشمندی نیستیم....و چی شد که اینجوری شد؟
شما با انیشتن درس نخوندید،اینجوری شدمهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
آها راستی عیدتون پیشاپیش مبارکا باشه از همین تریبون
عید فطر شمام مبارک. نمازو روزه هاتون قبول.
4.دیگه اینکه آیا شما هم در اثر تک فرزندی مثه بنده عاشق تنهایی هستید یا خیر؟ کلا چرا بله یا خیر؟
بعضی اوقات تنهایی رو دوست دارم..بعضی اوقاتم عاشق جمع و شیطنتممهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
خصلت آدمی اینجوریه. هر بار به چیزای مختلف علاقه نشون میده

5.آیا به شما هم برخی بی جنبه ها به خاطر تک فرزندی تیکه میندازن که چقد لـــــــــــــوس و غیره .... یا خیر؟ اگر بله چگونه با پشت دست میزنید توی دهانشون؟(به عبارتی همون راه حل) اگر خیر خب خوشا به سعادتتون
من برمیگردم میگم: یکی ی دونه گل گلخونه، عزیزخونهمهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
بیشتری فامیل حسودیشون میشه به تک فرزندیممهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد

دیگه اینکه.....
چی بپرسم..... به مغزت اینقدر فشار نیارمهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
همینا دیگه.....
O My Favorite Dress....چقد فسفر سوزوندم....اصا در حد فضاهای باز....خخخخخخ.
فایتینگ بهت....دوست....
با هم دوست باشیم؟ با هم دوست باشیم.....^^
و مجددا فایتینگ بهت
[img]images/smilies/smiles-my-bb.ir/smile-my-bb.ir/13357702.gif[/img][img]images/smilies/smiles-my-bb.ir/smile-my-bb.ir/00000003.gif[/img]

نویسنده :rahi   غایب
من اومدم ,عشقت...بیا دستمو ببوس حالامهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد

71.سطح سوالات تا الان؟
72.الان ساعت چنده؟
73.چیزی داری میخوری؟مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
74.چقدر انتقاد پذیری؟
75.بیشترین انتقاد رو کی کرده ازت؟
76.بدترین نقدی که ازت شده؟
77.جدا آدم حسابت میکنن که نقدت میکنن؟مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
78.گرمایی یا سرمایی؟
79.بیشتر با بچه های دانشگاه میچرخی یا دوستای غیر دانشگاهی؟
80.اهل سفر هستی؟
81.با خانواده یا دوستا یا تک سفرمیری؟
82.چرا انقد پلید شدی؟مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيدلیلی بهت معجونی چیزی کوفتی داده؟مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
83.راستی مال چه شهری هستی؟مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
84.خر خونی بنظر خودت؟
85.نظرت درمورد خر خونا؟
86.چه مقطع درسیتو دوست داشتی؟
87.تو دوران دانشجوی شیطون بودی یا دبیرستان؟
88.اولین چیزی که به ذهنت میرسه بگو
استادای زن
استادای مرد
راهروهای دانشگاه
راه پله ها
دم پنجره ها
بوفه دانشگاه
w.c (بی نزاکت یاد بخش بانوان بیافتمهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد)
واحد امتحانات
سایت دانشگاه
حراست
فضای سبز دانشگاه
کتابخونه(چون تویی کتابخونه ام اضافه میکنم لیلی رو میدونستم
اهل این چندش بازیا نیسمهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد) =

89.از حرف زدن در مورد چی خیلی بدت میاد؟
90.مدیر گروها چرا از بالا به دانشجوها نگاه میکنن؟
91.بزرگترین درسی که تو زندگیت گرفتی؟
92.مسخره ترین درسی که گرفتی؟
93. 3تا چرا تو زندگیت که هنوز براش جواب پیدا نکردی؟
94.یکی از روزهایی که گذروندی توضیح بده چیکار میکنی؟(خواهشا روز عروسی و تولدو پاتختی و سیمونیو اینارو نگو کلا مینویسی بعد حموم تو آرایشگاه تا موقع قبل صرف غذامهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد)
95.کلن روزاتو چجوری میگذرونی؟
96.بزرگترین شانسی که تو زندگیت اوردی چیه؟(البته بعداز دوستی با منمهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد)
97.باحال ترین فیلمی که دیدی؟
98.خنده دار ترین فیلمی که دیدی؟
99.آخرین فیلمی که دیدی؟
100.فک میکنی در مقابل مشکلات و سختیا مقاوم هستی؟

خب اینارو جواب بده تا بعدن بیام سراغتمهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
junho of 2pm

(07-29-2014, 01:28 AM)rahi نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
من اومدم ,عشقت...بیا دستمو ببوس حالا
سلام.
نمیدونم چرا شماها سلام گفتن بلد نیستیدمهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد

71.سطح سوالات تا الان؟
انگار تو آب خنک نشستممهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
سطح سوالی هم من ندیدم. هر کس هر چی به ذهنش اومد گفت،بعد شدش سوالمهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
72.الان ساعت چنده؟
10:28 صبح
73.چیزی داری میخوری؟
نه.
74.چقدر انتقاد پذیری؟
کم و بیش. شاید اولش ناراحت بشم،اما بعدش تو خلوت بهش فکر میکنم.
75.بیشترین انتقاد رو کی کرده ازت؟
مامانم
76.بدترین نقدی که ازت شده؟
یادم نمی یاد
77.جدا آدم حسابت میکنن که نقدت میکنن؟
تا دلت بخواد. یادت رفته من تک فرزندم و چشم فامیل به رفتار منه.
78.گرمایی یا سرمایی؟
گرماییمهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
79.بیشتر با بچه های دانشگاه میچرخی یا دوستای غیر دانشگاهی؟
دوستای غیردانشگاه
80.اهل سفر هستی؟
البته.
81.با خانواده یا دوستا یا تک سفرمیری؟
خانواده
82.چرا انقد پلید شدی؟مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيدلیلی بهت معجونی چیزی کوفتی داده؟مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
نه عزیزم. از دوستام  پلید بودن رو یاد گرفتممهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
83.راستی مال چه شهری هستی؟مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
انزلی
84.خر خونی بنظر خودت؟
خیلی زیاد
85.نظرت درمورد خر خونا؟
خیلی سخته. خودم اینهمه درس میخوندم،بعد استرسم زیادتر میشد و نمره هام از نمره دوستام کمتر میشد.
86.چه مقطع درسیتو دوست داشتی؟
دانشگاه
87.تو دوران دانشجوی شیطون بودی یا دبیرستان؟
جفتش شیطون بودم.
88.اولین چیزی که به ذهنت میرسه بگو
استادای زن بعضیاشون خیلی علمشون بالا بود و بااخلاق. اما بعضیامهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
استادای مرد
بعضیاشون عوضی و به تیپ و قیافه دخترا نمره میدادن، بعضیاشون فوق العاده آقا.
راهروهای دانشگاه
منتظر دوستام شدن و باهم رفتن حیاط
راه پله ها
موقعی که عجله داشتم کلاسم دیر شده
دم پنجره ها
دیدن حیاط دانشگاه
بوفه دانشگاه
خوردن غذا موقع آنتراک
w.c (بی نزاکت یاد بخش بانوان بیافتمهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد)
من اصلا نمیرفتم.. مگر اینکه برم وسایل دوستام رو نگه دارممهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
واحد امتحانات
رو اعصابمهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
سایت دانشگاه
 موقع دیدن نمره های پایان ترم
حراست
اصلا باهاشون کاری نداشتم
فضای سبز دانشگاه
ما که فضای سبزی نداشتیممهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
کتابخونه(چون تویی کتابخونه ام اضافه میکنم لیلی رو میدونستم
اهل این چندش بازیا نیسمهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد) =
توی دانشگاه جدید که کتابخونه بزرگی داشت، موقع امتحانات میرفتم اونجا و درس رو دوره میکردم یا برای بچه ها رفع اشکال میذاشتم.
89.از حرف زدن در مورد چی خیلی بدت میاد؟
از هیچ حرفی بیشتر از بی احترامی بدم نمی یاد
90.مدیر گروها چرا از بالا به دانشجوها نگاه میکنن؟
مدیر گروه ما اینجوری نبود.
91.بزرگترین درسی که تو زندگیت گرفتی؟
مرگ خیلی به آدم نزدیکه.
92.مسخره ترین درسی که گرفتی؟
دوستی با جنس مخالف فقط دردسر
93. 3تا چرا تو زندگیت که هنوز براش جواب پیدا نکردی؟
قبلا جواب دادم
94.یکی از روزهایی که گذروندی توضیح بده چیکار میکنی؟(خواهشا روز عروسی و تولدو پاتختی و سیمونیو اینارو نگو کلا مینویسی بعد حموم تو آرایشگاه تا موقع قبل صرف غذامهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد)
این روزای تابستونم همشون مثل همن، صبح که بیدار میشم بعداز کارام یا فیلم میبینم یا نت میام بعدازظهرش یکم درس میخونم و میرم کلاس و با استاد سر درس و سوال و جوابام بحث میکنممهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
95.کلن روزاتو چجوری میگذرونی؟
بالا گفتم.
96.بزرگترین شانسی که تو زندگیت اوردی چیه؟(البته بعداز دوستی با منمهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد)
داشتن خانواده ای که خیلی دوسم دارن. و ی دوست فوق العاده تو زندگی واقعیم.
رایحه،کمتر برای خودت پپسی باز کن، ضرر دارهمهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد

97.باحال ترین فیلمی که دیدی؟
کره ای عشق مخفی..خارجیtwilit
98.خنده دار ترین فیلمی که دیدی؟
خارجی یادم نمی یاد. اما کره ای،بیا بخوریم.
99.آخرین فیلمی که دیدی؟
درحال حاظر دارم سریال گریم و تین وولف میبینم.
100.فک میکنی در مقابل مشکلات و سختیا مقاوم هستی؟
سختی که چندسال پیش کشیدم، بدترین مدل سختی بود. شکرخدا بعد از اون سختیا در برابر اون آب خوردنه

خب اینارو جواب بده تا بعدن بیام سراغتمهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
مطمئنن انتظار نداری بگم منتظرتم، بفرماییدمهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد

نویسنده :JUN2BLOOM   آفلاین
سلامی دوبارهمهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
چطوری؟؟؟
واسه این افراد یه بیت شعر بنویسمهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
بقیه اد لیستت که اینجا اسمشون نیست هم بنویسمهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
M E Y S A M 
"shokofeh" 
kit kat 
!MARIA! 
yalda 
sogand 
M A R Y A M 
Gi N Dil 
maryam ss 
rahi 
افســــانه
Casillas