07-26-2014, 12:21 AM (آخرین تغییر در ارسال: 11-29-2014, 09:19 PM توسط JUN2BLOOM.)
مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
سلام به همه دوستان
نظرسنجی تموم شد و اولین صندلی داغ انجمن و با حضور PAEIZAN شروع میکنیم
سمیه جان تبریکمهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
امیدوارم حسابی بسوزی
این صندلی به مدت 5 روزمهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
یعنی از 4 تا 9 مرداد
برگذار میشه
ورود به حریم خصوصی ممنوعمهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
تا میتونید ازش سوال بپرسید
موفق باشی عزیزممهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
واسه این افراد و اد لیستت یه جمله قشنگ بنویسمهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
M E Y S A M
"shokofeh"
kit kat
!MARIA!
yalda
sogand
M A R Y A M
Gi N Dil
maryam ss
rahi
افســــانه
Casillas
ByunBaekhyun
Elena Hidden
"MaryaM"
کاربرانی که این پست را پسندیده اند:کابرانی که پسندیده اند:(برای نمایش فهرست را باز کنید) !!Maryam!! (2014-07-30 23:16), "MaryaM" (2014-07-29 19:03), Autumn Lady (2014-07-29 13:50), leilixanoom (2014-07-30 20:18), maryam ss (2014-07-29 13:14), Mostafa (2014-07-29 17:24), rahi (2014-07-29 19:39), T.O.P (2016-06-03 23:02), سعید (2014-07-30 14:20)
07-29-2014, 12:00 PM (آخرین تغییر در ارسال: 07-29-2014, 12:19 PM توسط JUN2BLOOM.)
اینا رو بنا به لیست دوستات جواب بدهمهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
کی از همه پلیدتره؟؟؟
کی از همه بدجنس تره؟؟
کی الکی کل میندازه؟
کی خیلی اذیتت میکنه؟؟
کی بیشتر درکت میکنه؟
کی؟
چی؟
کجا؟
تلفن 22 دوتا 6مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
آيا با اين جمله كه " قضاوت كار انسانِ فاني نيست " موافق هستيد ؟ در صورت موفق بودن يا نبودن تشريح كنيد دلائلتون رو ؟
دوس داري غير از ايران تو كدوم كشور بودي ؟
وزنت چند كيلو هست ؟
نظرت در مورد سیگار و استعمال دخانیات چیه؟
اگه تشنت باشه و یك لیوان آب داشته باشی كنارت هم یكی دیگه باشه بیشتر از تو تشنش باشه. آب رو خودت میخوری یا به اون میدی؟
آیا تو مصرف برق آب و... صرفه جویی میكنی؟ مثلا خیلی خوابت میاد ولی شیر آب یك كمی چیكه میكنه و حالشو نداری بری ببندیش. آیا بلند میشی كه بری ببندیش؟
تو مدرسه اسم هایی که بقیه روت گذاشته بودن چیا بوده؟ همه رو بگو
بزرگترین سوتی عمرت رو بگو !
کدوم یکی از سوالاتی که من کردمو بیشتر دوست داشتی.؟حتما بگیا
کاربرانی که این پست را پسندیده اند:کابرانی که پسندیده اند:(برای نمایش فهرست را باز کنید) !!Maryam!! (2014-07-30 23:16), "MaryaM" (2014-07-29 19:03), Autumn Lady (2014-07-29 13:50), leilixanoom (2014-07-30 20:18), maryam ss (2014-07-29 13:14), Mostafa (2014-07-29 17:23), rahi (2014-07-29 19:39), T.O.P (2016-06-03 23:02), سعید (2014-07-30 14:20)
- نظرت در مورد این جمله از "آنتونی رابینز" چیه؟ بهش اعتقاد داری؟
"برای آنكس كه ایمان دارد غیر ممكن وجود ندارد"
دوست داری خودتو فدای جامعه و مردم كنی؟
گذشت یا انتقام؟ با این جمله موافقی که "لذتی که در گذشت هست در انتقام نیست"؟
اگه در آینده صاحب فرزند بشی سعی میکنی چه اصول اخلاقی رو بیش از هر چیز بهش آموزش بدی؟
شب ساعت چند ميخوابي ؟
از قیافت راضی هستی؟
کاربرانی که این پست را پسندیده اند:کابرانی که پسندیده اند:(برای نمایش فهرست را باز کنید) !!Maryam!! (2014-07-30 23:16), "MaryaM" (2014-07-29 19:03), Autumn Lady (2014-07-29 13:51), leilixanoom (2014-07-30 20:18), maryam ss (2014-07-29 13:14), Mostafa (2014-07-29 17:23), rahi (2014-07-29 19:40), T.O.P (2016-06-03 23:03), سعید (2014-07-30 14:20)
07-29-2014, 03:22 PM (آخرین تغییر در ارسال: 07-29-2014, 03:27 PM توسط Autumn Lady.)
(07-29-2014, 11:54 AM)'shokofeh' نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
سلامی دوبارهمهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد سلام.
چطوری؟؟؟ خوبممهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
واسه این افراد یه بیت شعر بنویسمهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
بقیه اد لیستت که اینجا اسمشون نیست هم بنویسمهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
M E Y S A M
چیست از این خوب تر، در همه آفاق ، کار :
دوست به نزدیک دوست ، یار به نزدیک یار
دوست بر دوست رفت ، یار به نزدیک یار
خوش تر از این در جهان ، هیچ نبوده است کار
"shokofeh"
زلعلت [bgcolor=#ffff99]عكس در جام مي[/bgcolor] افتادنشاط عالمش اندر پي افتاد[bgcolor=#ffff99]جهاني ميپرستي[/bgcolor] پيشه كردندچو از رويت فروغي بر[bgcolor=#ffff99] مي[/bgcolor] افتاد
kit kat
از بس که مهر دوست به دل جا گرفته است// جایی برای کینهٔ دشمن نمانده است»
!MARIA! [align=-webkit-right]مادر اگر چه که همه رحمتست
رحمت حق بین تو ز قهر پدر مولانا
yalda [align=start]صلاح کار کجا و من خراب کجا
[align=start]ببین تفاوت ره کز کجاست تا به کجا
[align=start]دلم ز صومعه بگرفت و خرقه سالوس
[align=start]کجاست دیر مغان و شراب ناب کجا
sogand [align=-webkit-right]افتادگی آموز اگر طالب فیضی[/align][align=-webkit-right]هرگز نخورد آب زمینی که بلند است
[/align]M A R Y A M
باغ در ایام بهاران خوش است
موسم گل با رخ یاران خوشست
maryam ss
کودکی با شادی
روی خاک نمناک
کلبه ای می سازد
کلبه ای بی سرماrahi
«دنیا خوش است و مال عزیز است و تن شریف// لیکن رفیق بر همه چیزی مقدم است»
سعدی
Elena Hidden یکی ی دونه عزیز خونه، گل گل خونه
"MaryaM" [/align]« دوستت دارم »
و این جهانی ترین شعری ست که گفته ام
شاعر نیستم اگر
این را که برای تو نوشته ام
دهان به دهان
میان بوسه های عاشقانه نچرخد[/align]دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. می خواهم دنیا را بهم بریزم
یک شهر را
یک خیابان را
و این خانه را
که جای خالی کوچکی
برای پنهان کردن دلتنگی هایم ندارد
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
شبی عیدس اومِدیم دوری همــــی صفا کونیم !
بیـــــــــــــا تا گندامونو ز بیخ و بُن حَشـا کونیم !
بـــــرا اینکه جامعه یه خـــــــورده چی بیتر بشِد !
تو تابستون خواب رو پوشتِ بوم صِفا دِرهاما خوابـــــــــيدنِِشَم هزار تا مــــاجِرا دره
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
بار الاها سن بیزه وئر بو شیاطین دن نجاتاینسانین نسلین کسیب ، وئر اینسه بو جین دن نجاتبیزدن آنجاق بیر قالیرسا ، شیطان آرتیب مین دوغوبهانسی رؤیا ده گؤروم من ، بیر تاپا مین دن نجات
میکشم نقاشی
باغچه غمناکی
آسمان را سرخ بارانی
سایه ها را تیره و مبهم
دیواری به نازکی پر
از جنس نسیم
در همه جای جبهه ها حضورت عاشقانه بود شهادت آرزوی تو کار خبر بهانه بود
"MaryaM" « دوستت دارم »
شاعر نیستم اگر
دهان به دهان
میان بوسه های عاشقانه نچرخد
خاک بر سرم یکی بره چادرمو بیاره
تو چرا به سنگم نظر سو داریمهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
ادم دیگه نمیتونه به هیچ کس اعتماد کنهمهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
مگه خودت ناموس نداریمهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
رایحه و لیلی شاهد باشین بالاخره به عشقش به من اعتراف کرد...مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
خب بریم سر سوالا
نمیدونم سوال چند بودم برا همین بیخیال شماره بندیمهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
حست از اینکه انزلی منطقه ازاد شد چیه؟
چرا شما انزلی چیاااااااا این قدر یهو جو گرفتتتون و رفتین ماشیناتونو عوض کردینمهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
چرا انزلی چیا این همه کلاس میزارن خدایی؟جز با اکیپ انزلی با کسی کنار نمیان ؟
الان چه حسی داری دارم انزلی رو با خاک یکسان میکنم؟؟مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
اولین کاری که صبح از خواب بیدار میشی انجام میدی غیر از دست و رو شستن چیه؟
یه خط به خاطر خوبی هایه من به زبان گیلکی ازم تعریف کن...مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
دوستت بهت دروغ بگه یه جایه دیگست به خاطر اینکه تورو بپیچونه بعد یه جا دیگه ببینیش اون موقع دقیق چطوری باهاش رفتار میکنی؟
ماهی چقدر پول تلفنت میاد؟
یه بلیط برا سفر داری کجا میری باهاش؟
کدوم یکی از اخلاقایه منو دوست نداری سمیه؟
اهل ورزش هستی؟نظرت درباره ی کوهنوردی چیه؟
جاده انزلیو قلیوناش...مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد نظرت درباره ی قلیونو سیگار چیه سمیه؟
تا حالا موقع شنا نزدیک بوده غرق بشی؟حست اون موقع چی بوده؟
من بازم میام...مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
دیشب با خدا دعوایم شد...
با هم قهر کردیم...
فکر کردم دیگر دوستم ندارد...
رفتم و گوشه ای نشستم و چند قطره ای اشک ریختم...
خوابم برد
صبح که بیدار شدم مادرم گقت:
نمیدانی از دیشب تا صبح چه بارانی میامد...!
کاربرانی که این پست را پسندیده اند:کابرانی که پسندیده اند:(برای نمایش فهرست را باز کنید) !!Maryam!! (2014-07-30 23:16), Autumn Lady (2014-07-29 19:59), JUN2BLOOM (2014-07-29 21:11), leilixanoom (2014-07-30 20:20), maryam ss (2014-07-30 17:58), rahi (2014-07-29 19:41), T.O.P (2016-06-03 23:03), سعید (2014-07-30 14:21)
خب من باز اومدم
نظرت درباره ی عشق چیه؟
به نظرت به کی میگن عاشق؟
تا حالا کسیو دیدی عشق یه طرفه داشته باشه؟
عشق یه طرفه به نظرت خریته؟
به این جمله اعتقاد داری که ادم به خاطر عشقش ازش بگذره؟
ادم وابسته ای هستی؟
به نظرت اصلا عشق وجود داره؟
به عشق بعد ازدواج اعتقاد داری؟
ادم خوبه با خواستگار ازدواج کنه یا یه اشنایی هم لازمه قبلش؟
عاشقانه ترین جمله ای که شنیدی چی بوده؟
دختر ازادی هستی؟
به نظرت ازادی یعنی چی؟
به نظرت خوشبختی یعنی چی؟
فعلا اینا رو جواب بده..مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
دیشب با خدا دعوایم شد...
با هم قهر کردیم...
فکر کردم دیگر دوستم ندارد...
رفتم و گوشه ای نشستم و چند قطره ای اشک ریختم...
خوابم برد
صبح که بیدار شدم مادرم گقت:
نمیدانی از دیشب تا صبح چه بارانی میامد...!
کاربرانی که این پست را پسندیده اند:کابرانی که پسندیده اند:(برای نمایش فهرست را باز کنید) !!Maryam!! (2014-07-30 23:16), Autumn Lady (2014-07-29 21:12), JUN2BLOOM (2014-07-29 21:11), leilixanoom (2014-07-30 20:20), maryam ss (2014-07-30 17:58), rahi (2014-07-29 21:03), T.O.P (2016-06-03 23:03), سعید (2014-07-30 14:21)
(07-29-2014, 11:57 AM)"shokofeh نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
واسه این افراد و اد لیستت یه جمله قشنگ بنویسمهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
M E Y S A M تنها با از خودگذشتگي براي ديگران مي توان جاودانه شد . حکيم ارد بزرگ
"shokofeh" ما در رويدادهاي زندگي خود نقشي نداريم، اما در اينکه چگونه آنها را تعبير کنيم، مؤثر هستيم . نيچه
kit kat موفقيت تنها يک چيز است اين که : زندگي را به دلخواه خود بگذرانيد. کريستوفرمورلي
!MARIA! اگر در بند زندگي روزمره تان شويد نمي توانيد گامي بسوي بهروزي بردارد . حکيم ارد بزرگyalda زندگي بخت آزمايي بزرگي است که فقط بليط هاي برنده را مي توان ديد» ضرب المثل سانسکريتsogand بزرگترين عمل غير اخلاقي اين است كه انسان شغلي را كه از انجام آن ناتوان است بر عهده گيرد.((دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
))
M A R Y A M صاحبان اخلاق، روح جامعه ي خويش اند.((دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
)) maryam ss شور و هيجان داشته باش ، اما هرگز عقل و منطق را کنار مگذار . لخ والساrahi ديدگاه خوب مردم ، بهترين پشتيبان برگزيدگان است . حکيم ارد بزرگElena Hidden تنها تنهايي کارآمد است که همراه باشد با پژوهيدن و کاويدن در خرد و دانش . حکيم ارد بزرگ
MaryaM"
آن که بر فراز بلندترين کوه رفته باشد ؛ خنده مي زند بر همهء نمايش هاي غمناک و جدي بودن هاي غمناک . فردريش نيچهدیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
وقتي از اخلاق يك فرد سر در نمي آوري به دوستانش نگاه كن.((مثل ژاپني)دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
افکار عمومي جايگاه آدمها را مشخص مي کنند نه بر تخت نشينان . حکيم ارد بزرگدیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
دانش به خودي خود بايد قانون اخلاق باشد، زيرا اگر آدمي، ارزش طبيعي راستي را بپذيرد، در اين صورت، اگر خود در خدمت اين ارزش طبيعي باشد، همه گونه نتايجي از آن به دست خواهد آمد.((برونوسكي))دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
اين جهان سراسر افسانه است جز نيکي و بدي چيزي باقي نيست . حکيم فردوسي خردمنددیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
آنچه در انسان بزرگ است اين است که او پل است نه غايت . فردريش نيچهدیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
هر کجا که هستي ، هر کجا خودت را يافتي ، از هر آنچه که داري لذت ببر ، به تمامي لذت ببر . هر جا که هستي و از هر چه که در دسترس است ، احساس سپاس و نيايش داشته باش . دالايي لامادیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
آنگاه که نمي دانم چه مي گويم ، جز راستي چيزي بر زبانم جاري نيست . حکيم ارد بزرگدیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
خوشبختي مانند پروانه اي است ، اگر او را دنبال کنيد از شما فرار مي کند ولي اگر آرام بنشينيد روي سر شما خواهد نشست . داويد هيومدیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ادمي اگر فقط بخواهد خوشبخت باشد به زودي موفق ميگردد ولي او مي خواهد خوشبخت تر از ديگران باشد و اين مشگل است زيرا او ديگران را خوشبخت تر از انچه هستند تصور ميکند . مونتسکيو
کاربرانی که این پست را پسندیده اند:کابرانی که پسندیده اند:(برای نمایش فهرست را باز کنید) !!Maryam!! (2014-07-30 22:49), "MaryaM" (2014-07-29 20:41), JUN2BLOOM (2014-07-29 21:11), leilixanoom (2014-07-30 20:21), maryam ss (2014-07-30 17:57), rahi (2014-07-29 21:04), T.O.P (2016-06-03 23:03), سعید (2014-07-30 14:21)
(07-29-2014, 12:00 PM)"shokofeh نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
اینا رو بنا به لیست دوستات جواب بدهمهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
کی از همه پلیدتره؟؟؟
کی الکی کل میندازه؟
کی بیشتر درکت میکنه؟
کی؟
چی؟
کجا؟
تلفن 22 دوتا 6مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
آيا با اين جمله كه " قضاوت كار انسانِ فاني نيست " موافق هستيد ؟ در صورت موفق بودن يا نبودن تشريح كنيد دلائلتون رو ؟ با ی جمله حرفم رو میگم..میگن وقتی ی آدمی شب گناه کرد، صبح به چشم گناهکار به اون نگاه نکن،چون امکان داره سحر توبه کرده باشه.
وقتی خدا اونقدر بخشنده است و دنبال بهانه است برای بخشیدنمون. حق نداریم درباره بقیه قضاوت کنیم
دوس داري غير از ايران تو كدوم كشور بودي ؟ بهش فکر نکردم
وزنت چند كيلو هست ؟ 54 یا 55...جدیدا وزن نکردم.
نظرت در مورد سیگار و استعمال دخانیات چیه؟ من خودم به بوش حساسیت دارم. بگذریم که روی بسته های سیگار الان شکلش رو کشیدن که چه بلایی سر بدن می یاره بعد از استعمال
اگه تشنت باشه و یك لیوان آب داشته باشی كنارت هم یكی دیگه باشه بیشتر از تو تشنش باشه. آب رو خودت میخوری یا به اون میدی؟ با هم تقسیم میکنیم.
آیا تو مصرف برق آب و... صرفه جویی میكنی؟ مثلا خیلی خوابت میاد ولی شیر آب یك كمی چیكه میكنه و حالشو نداری بری ببندیش. آیا بلند میشی كه بری ببندیش؟ اگرم نخوام، صداش نمیذاره بخوابم.. پس میرم و میبندم. کم و بیش صرفه جویی میکنم.
تو مدرسه اسم هایی که بقیه روت گذاشته بودن چیا بوده؟ همه رو بگو اسم کوچیکم رو صدا میزدن یا فامیلیم..اسمی روم نبود.
بزرگترین سوتی عمرت رو بگو ! یادم نمی یاد.
کدوم یکی از سوالاتی که من کردمو بیشتر دوست داشتی.؟حتما بگیا هیچکدوم.مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
کاربرانی که این پست را پسندیده اند:کابرانی که پسندیده اند:(برای نمایش فهرست را باز کنید) !!Maryam!! (2014-07-30 23:16), "MaryaM" (2014-07-29 20:42), JUN2BLOOM (2014-07-29 21:09), leilixanoom (2014-07-30 20:21), maryam ss (2014-07-30 17:57), rahi (2014-07-29 21:04), T.O.P (2016-06-03 23:03), سعید (2014-07-30 14:21)
(07-29-2014, 12:12 PM)"shokofeh نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
در هر مورد برای نمونه یه دختر و یه پسر نام ببر:
یخ ترین ها: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ناشناخته ترین ها: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
خوش تیپ ترین ها؟
با نمک ترین ها؟دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
پاچه خوار ترین ها؟
به روز ترین ها؟
- نظرت در مورد این جمله از "آنتونی رابینز" چیه؟ بهش اعتقاد داری؟
"برای آنكس كه ایمان دارد غیر ممكن وجود ندارد"
البته که اعتقاد دارم.
دوست داری خودتو فدای جامعه و مردم كنی؟ بستگی به زمان و شرایطش داره
گذشت یا انتقام؟ با این جمله موافقی که "لذتی که در گذشت هست در انتقام نیست"؟ گذشت.. نمیگم انتقام نگرفتم،اما خیلی زود پشیمون شدم.
اگه در آینده صاحب فرزند بشی سعی میکنی چه اصول اخلاقی رو بیش از هر چیز بهش آموزش بدی؟ در هر شرایطی راست بگه.
شب ساعت چند ميخوابي ؟ زمانش معلوم نیست. دیرترینش ساعت2
از قیافت راضی هستی؟ الان خیلی لاغر شدم.. اما قیافم بد نیست.
کاربرانی که این پست را پسندیده اند:کابرانی که پسندیده اند:(برای نمایش فهرست را باز کنید) !!Maryam!! (2014-07-30 23:16), "MaryaM" (2014-07-29 20:43), JUN2BLOOM (2014-07-29 21:09), leilixanoom (2014-07-30 20:22), maryam ss (2014-07-30 17:57), rahi (2014-07-29 21:05), T.O.P (2016-06-03 23:03), سعید (2014-07-30 14:21)
(07-29-2014, 07:29 PM)"MaryaM نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
"MaryaM" « دوستت دارم »
شاعر نیستم اگر
دهان به دهان
میان بوسه های عاشقانه نچرخد
خاک بر سرم یکی بره چادرمو بیاره
تو چرا به سنگم نظر سو داریمهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
ادم دیگه نمیتونه به هیچ کس اعتماد کنهمهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
مگه خودت ناموس نداریمهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
رایحه و لیلی شاهد باشین بالاخره به عشقش به من اعتراف کرد...مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد بهت گفتم، مریم جان جدی نگریدِ..یادت رفته حرفاممهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد دوباره باید تکرار کنممهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
خب بریم سر سوالا
نمیدونم سوال چند بودم برا همین بیخیال شماره بندیمهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد دوباره فراموشی گرفتیمهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
حست از اینکه انزلی منطقه ازاد شد چیه؟ مبارکه اونایی باشه که اهل سواستفاده ان. برای ما که چیزی تغییر نکرد.
چرا شما انزلی چیاااااااا این قدر یهو جو گرفتتتون و رفتین ماشیناتونو عوض کردینمهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد نمیدونی انزلی چیا عشق تیپ و پز دادننمهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
چرا انزلی چیا این همه کلاس میزارن خدایی؟جز با اکیپ انزلی با کسی کنار نمیان ؟ چون کسی رو همتاشون نمیبیننمهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
الان چه حسی داری دارم انزلی رو با خاک یکسان میکنم؟؟مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد تو از حسودیتهمهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
اولین کاری که صبح از خواب بیدار میشی انجام میدی غیر از دست و رو شستن چیه؟ رختخوابم رو مرتب میکنم و موهامو شونه میکنم. لباسم رو عوض میکنم بعد صبحونه میخورم.
یه خط به خاطر خوبی هایه من به زبان گیلکی ازم تعریف کن...مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد تی رو زیادِ بو دِ، جنبه ناری، دوتا بگفتم تِرَن دوست بِدارم، تِرَن جَو بِگِیفتهمهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد دِ کافیهمهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
دوستت بهت دروغ بگه یه جایه دیگست به خاطر اینکه تورو بپیچونه بعد یه جا دیگه ببینیش اون موقع دقیق چطوری باهاش رفتار میکنی؟ اونا اخلاق منو میدونن، بعد باید بدون دنبالم برای منت کشی.. واسه همین اینکارو نمیکنن. همونجا هم چندتا تیکه با عصبانیت بهش میگم
ماهی چقدر پول تلفنت میاد؟ در ماه کمتر از10ت
یه بلیط برا سفر داری کجا میری باهاش؟ زیارت امام رضا
کدوم یکی از اخلاقایه منو دوست نداری سمیه؟ مریم، من تو این مدت شناختمت. از اخلاقات ناراحت نمیشم. اما از اینکه یادت میره جوابای منو بدی،خیلی بهم برمیخوره.
اهل ورزش هستی؟نظرت درباره ی کوهنوردی چیه؟ از بس درباره کوهنوردی حرف زدی،خوشم اومده..اما از اونجایی که قوای جسمانیم ضعیفه نمیتونم.
جاده انزلیو قلیوناش...مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد نظرت درباره ی قلیونو سیگار چیه سمیه؟ هر کس فکر میکنه جاده انزلی برای قلیون کشیدن و میگه قلیون با سیگار فرق داره و بی خطرِ ی احمق
تا حالا موقع شنا نزدیک بوده غرق بشی؟حست اون موقع چی بوده؟ ی بار. خیلی سنم کم بود. خیلی ترسیدم.
من بازم میام...مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد میدونممهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد اما فردا نیستیمهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
کاربرانی که این پست را پسندیده اند:کابرانی که پسندیده اند:(برای نمایش فهرست را باز کنید) !!Maryam!! (2014-07-30 23:16), "MaryaM" (2014-07-31 02:20), JUN2BLOOM (2014-07-29 21:09), leilixanoom (2014-07-30 20:22), maryam ss (2014-07-30 17:56), rahi (2014-07-29 21:05), T.O.P (2016-06-03 23:03), سعید (2014-07-30 14:21)
سلام به همه دوستان
نظرسنجی تموم شد و اولین صندلی داغ انجمن و با حضور PAEIZAN شروع میکنیم
سمیه جان تبریکمهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
امیدوارم حسابی بسوزی
این صندلی به مدت 5 روزمهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
یعنی از 4 تا 9 مرداد
برگذار میشه
ورود به حریم خصوصی ممنوعمهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
تا میتونید ازش سوال بپرسید
موفق باشی عزیزممهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد