Agent3-01 محبوب ترین کاربر انجمن
تنها کسی انتخاب میشود که برترین ارسال کننده روز ، هفته و ماه باشد .

آدرس

آدرس فعلی سایت koreafan.eu است در صورت بروز هر مشکل آدرس بعدی koreafan.. میباشد .

ساماندهي

انجمن کره فن در ستاد ساماندهي پايگاه هاي اينترنتي ثبت شد تاپیک

گروه تلگرام انجمن

گروه تلگرامی انجمن برای اطلاع رسانی از مشکلات انجمن و درخواست ها لطفا عضو بشین کلیک کنید



طرز تهیه خوراک مرغ مجلسی
زمان کنونی: 07-12-2020، 07:08 PM
کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان
نویسنده: ❤maryam❤
آخرین ارسال: ❤maryam❤
پاسخ 0
بازدید 254

امتیاز موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

[-]
کلمات کلیدی
خوراک مرغ طرز تهیه مجلسی

طرز تهیه خوراک مرغ مجلسی
#1
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دستور تهیه خوراك مرغ مجلسی مواد لازم برای 4 نفر :  مرغ 2كیلوگرم پیاز 2عدد سیر 2 حبه نمک و فلفل به میزان لازم ادویه (مخلوط پودر تخم گشنیز و زیره آسیاب شده) 1ونیم قاشق چایخوری زعفران (آبكرده و غلیظ) 1قاشق چایخوری رب گوجه فرنگی 3قاشق سوپخوری کره 3قاشق سوپخوری آب 1سوم پیمانه  طرز تهیه:ابتدا مرغ را پاك كرده و سپس چربی‌های مرغ را بكنید و آن را قطعه قطعه كرده و بشویید و در صافی قرار دهید. نمك،‌ فلفل و ادویه مورد نظر را با محلول زعفران، كره‌ی آب شده، رب گوجه و آب مخلوط نمایید تا سس مناسبی به دست آید سپس قطعات مرغ را در ظرف مورد نظر بچینید. پیاز را نگینی خرد كرده و مقداری از آن را به همراه كمی سیر ورقه شده روی مرغ قرار دهید سپس سه تا چهار قاشق سس روی آن بریزید. مجدداً قطعات مرغ را در قابلمه روی پیاز و سس قرار دهید و روی آن را با پیاز خرد شده و سیر ورقه شده و سس بپوشانید در ظرف را گذاشته و روی حرارت متوسط قرار دهید، اجازه دهید تا مرغ آب بیندازد و محتویات داخل ظرف به جوش آید سپس حرارت را كم نموده، اجازه دهید تا بپزد و سس غلیظی داشته باشد، سپس قطعات مرغ را در ظرف سرو قرار داده و سس غلیظ خوشرنگ باقیمانده را هم روی مرغ‌ها بریزید و به همراه نان با چلوی زعفرانی تزیین كرده و سرو نمایید. نكات:1) همیشه چربی‌های مازاد مرغ را جدا كنید ولی پوست مرغ را جدا ننمایید زیرا طبخ مرغ با پوست از خشك شدن گوشت مرغ هنگام طبخ جلوگیری به عمل می‌آورد. در صورت تمایل پس از طبخ پوست آن را جدا سپس سرو نمایید. 2) همیشه قطعات مرغ را از مفاصل برش داده و به قطعات دلخواه تقسیم نمایید زیرا برش‌های نامناسب باعث خارج شدن مغز استخوان و بدرنگ شدن سس باقیمانده خوراك فوق می‌گردد. 3) در صورت دلخواه می‌توانید مرغ را به مقدار قابل توجه با همین روش برای مراسم‌های گوناگون طبخ نمود زیرا با توجه به روش آسان طبخ طعم و مزه خوبی را هم داراست و برای مجالس مناسب است. 4) یادآوری می‌نماید نمك گوشت‌های سفید ابتدای طبخ اضافه می‌گردد.5) اگر مقداری زرشك هم سرخ كرده و به سس اضافه كنید خوراك شما خوشمزه تر میشود.


موضوعات مشابه ...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  تهیه پیراشکی در فر اجاق گاز به روش ERIKA !!Maryam!! 0 726 04-02-2017, 11:24 PM
آخرین ارسال: !!Maryam!!
Tongue طرز تهیه شکلات صبحانه خانگی !!Maryam!! 1 634 02-13-2017, 03:42 PM
آخرین ارسال: !!Maryam!!
Exclamation خوراک ماهیچه مجلسی arosakbala 0 837 02-17-2016, 02:30 PM
آخرین ارسال: arosakbala
Tongue تهیه آش رشته به روش ERIKA !!Maryam!! 0 651 12-12-2015, 02:14 AM
آخرین ارسال: !!Maryam!!
  اموزش و طرز تهیه بیبیم بپ kim.dong.hyun 0 837 07-16-2015, 05:32 PM
آخرین ارسال: kim.dong.hyun
  طرز تهیه ی سوپ میگو با سس لیمو-کنجد ƓὄὄƉ ǤIRĿ 0 538 11-14-2014, 08:35 AM
آخرین ارسال: ƓὄὄƉ ǤIRĿ
  خوراک گوشت کره ای songilgook joon 0 447 11-14-2014, 01:37 AM
آخرین ارسال: songilgook joon
  طرز تهیه همبرگر مکزیکی songilgook joon 0 539 11-14-2014, 01:11 AM
آخرین ارسال: songilgook joon
  خوراک اسفناج و کالباس Cяαzу вσу 0 408 11-13-2014, 05:35 PM
آخرین ارسال: Cяαzу вσу
  خوراک قارچ با برنج وحشی Cяαzу вσу 0 438 11-13-2014, 05:30 PM
آخرین ارسال: Cяαzу вσу

پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان