07-19-2014, 02:36 PM
این روزها خانمهای با سلیقه در هر رفت و آمدی به منزل دوستان با دسر جدیدی مواجه می شوند و بازار دسرسازی داغ داغ است. از آنجا كه فصل پرتقال است مناسب دیدیم آموزش یك دسر مخصوص با استفاده از پرتقال برایتان ذكر كنیم .
این دستور برای 6 - 5 نفر كافی است.
زرده تخممرغ
4 عدد
شكر
یك و یك چهارم پیمانه (200 گرم)
وانیل
یك چهارم قاشق چایخوری
آب پرتقال
5 پیمانه (380 گرم)
خامه پاستوریزه
یك پیمانه (200 گرم)
ورق ژلاتین ضخیم
4 ورق
رنده پوست پرتقال
نصف قاشق چایخوری
طرز تهیه :
زرده تخم مرغ، شكر و وانیل را با همزن میزنید تا كرم رنگ و غلیظ شود. سپس ورق ژلاتین را در آب سرد نرم كرده و در یك دوم پیمانه آب جوش حل كنید. وانیل و زرده را باهم مخلوط كرده و شكر را به آب پرتقال اضافه كنید. سپس ژلاتین حل شده را اضافه كرده و مجددا مخلوط كنید و هم بزنید. در این مرحله رنده پوست پرتقال و خامه را اضافه كنید. مایه كاملاً صاف و یكدست را در ظرف مخصوص دسر بریزید و در یخچال قرار دهید. پس از چند ساعت كه كرم بسته شد قالب دسر را در آب ولرم قرار دهید و بلافاصله در ظرف مخصوص سرو برگردانید.اگر زمان نگهداری در یخچال كافی نباشد دسر شما خودش را نمیگیرد. برای این منظور 4 ساعت ماندن در یخچال معمولا كافی است.
این دستور برای 6 - 5 نفر كافی است.
زرده تخممرغ
4 عدد
شكر
یك و یك چهارم پیمانه (200 گرم)
وانیل
یك چهارم قاشق چایخوری
آب پرتقال
5 پیمانه (380 گرم)
خامه پاستوریزه
یك پیمانه (200 گرم)
ورق ژلاتین ضخیم
4 ورق
رنده پوست پرتقال
نصف قاشق چایخوری
طرز تهیه :
زرده تخم مرغ، شكر و وانیل را با همزن میزنید تا كرم رنگ و غلیظ شود. سپس ورق ژلاتین را در آب سرد نرم كرده و در یك دوم پیمانه آب جوش حل كنید. وانیل و زرده را باهم مخلوط كرده و شكر را به آب پرتقال اضافه كنید. سپس ژلاتین حل شده را اضافه كرده و مجددا مخلوط كنید و هم بزنید. در این مرحله رنده پوست پرتقال و خامه را اضافه كنید. مایه كاملاً صاف و یكدست را در ظرف مخصوص دسر بریزید و در یخچال قرار دهید. پس از چند ساعت كه كرم بسته شد قالب دسر را در آب ولرم قرار دهید و بلافاصله در ظرف مخصوص سرو برگردانید.اگر زمان نگهداری در یخچال كافی نباشد دسر شما خودش را نمیگیرد. برای این منظور 4 ساعت ماندن در یخچال معمولا كافی است.