11-08-2014, 05:52 PM
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
جو پوست كنده
1 پیمانه
گردن و بال مرغ
4 تا 5 عدد
هویچ نگینی خرد شده
1 پیمانه
ساقه كرفس خرد شده
1 پیمانه
قارچ خرد شده
نصف پیمانه
جعفری و دیگر سبزیجات معطر خرد شده
4 قاشق سوپخوری
پیاز متوسط
1 عدد
شیر
5/1 لیوان
نمك و زردچوبه و فلفل
به مقدار لازم
لیمو ترش تازه
2 تا 3 عدد
سیر خرد شده
3 تا 4 حبه
مواد لازم:
جو پوست كنده
1 پیمانه
گردن و بال مرغ
4 تا 5 عدد
هویچ نگینی خرد شده
1 پیمانه
ساقه كرفس خرد شده
1 پیمانه
قارچ خرد شده
نصف پیمانه
جعفری و دیگر سبزیجات معطر خرد شده
4 قاشق سوپخوری
پیاز متوسط
1 عدد
شیر
5/1 لیوان
نمك و زردچوبه و فلفل
به مقدار لازم
لیمو ترش تازه
2 تا 3 عدد
سیر خرد شده
3 تا 4 حبه
طرز تهیه :
پیاز را ریز خرد كنید و در قابلمه ای بریزید. گردن و بال مرغ را با یك لیتر آب همراه نمک ، زردچوبه و فلفل روی پیاز خرد شده بریزید و بگذارید بپزد.
پیاز را ریز خرد كنید و در قابلمه ای بریزید. گردن و بال مرغ را با یك لیتر آب همراه نمک ، زردچوبه و فلفل روی پیاز خرد شده بریزید و بگذارید بپزد.
پس از 15 دقیقه، جوی پوستكنده را كه یك ساعت قبل خیس كردهاید، داخل قابلمه بریزید و بگذارید تا جو و مرغ خوب بپزند.
سپس سیر ، هویج ، كرفس و قارچ را نیز به آن بیفزایید.
سبزیجات معطر و جعفری خرد شده را نیز پس از پختن هویج و كرفس به آن اضافه كنید و تا 10 دقیقه بگذارید سبزی هم بپزد.
شیر را در ظرف جدایی بریزید و روی حرارت بگذارید تا بجوشد و در آخر به سوپ اضافه كنید.
یادتان باشد، اضافهكردن شیر سرد یا جوشیدن سوپ با شیر سبب بریدن شیر میشود.
غذای شما آماده است. هنگام صرف غذا بهتر است چند قطره آب لیمو ترش در سوپ بچكانید.