شکلات صبحانه را خودتان توی خونه درست کنید و کمتر شکلاتهای صبحانه بسته بندی را بخورید چونکه مواد نگهدارنده داره (مواد نگهدارنده دارای رادیکالهای آزاد است درنتیجه سرطانزاست). درست کردنش خیلی راحته
مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
آماده سازی : 2 ساعت
مواد اولیه :
کره 6 قاشق سوپ خوری (120 گرم)
پودر کاکائو 2 لیوان
شیر 8 لیوان سرپر
شکر 1 پیمانه + یک چهارم پیمانه (450 گرم)
طرز تهیه :
ظرف نسبتا بزرگی را انتخاب کنید و پودر کاکائو و شکر را داخل آن ریخته و با قاشق به خوبی مخلوط کنید تا کاملا یکدست شوند طوریکه هیچ گلوله ای از پودر کاکائو و شکر در مخلوط نباشد در غیر اینصورت بعدا گلوله میشوند. شیر را به مواد اضافه کرده و به خوبی مخلوط میکنیم و روی حررت قرار میدهیم. هم میزنیم تا اطراف آن حباب بزند اما نجوشد. شعله را ملایم کرده و به خوبی مخلوط میکنیم. اینکار را آنقدر ادامه میدهیم تا شکلات غلیظ شود (حدود 45 دقیقه تا 1 ساعت) بعد از 45 دقیقه جوشیدن کره را اضافه میکنیم. مواد را هم میزنیم تا کره ذوب شود. دوباره هم میزنیم تا شکلات به غلظت خوبی برسد و بعد شعله را خاموش کرده و صبر میکنیم تا شکلات سرد شود.
نکات:
یک. در صورت تمایل از میزان پودر کاکائو کم کنید تا شکلات شما شیرین تر شود
دو. نباید این شکلات ته بگیرد در صورت ته گرفتن ظرف را عوض کنید
سه. بهتر است شکلات را مدام یا 10 دقیقه یا 5 دقیقه یکبار هم بزنید تا ته نگیرد.
چهار. نباید حرارت در حین غلیظ شدن شکلات زیاد باشد چون بعدا شکلات شکرک میزند
پنج. در صورت تمایل مقداری فندق یا کرم فندق هم به کاکائو اضافه کنید
آواتارهای کمیته فرهنگ شهروندی : دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
راستی من برای اینکه شکر و کاکائو خوووب با هم مخلوط بشه بجای اینکه با قاشق یا چنگال خودمو معطل کنم با الک کردن به مخلوط شدن کاکائو و شکر سرعت دادم مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
SHADAB (2017-02-13 22:51)