آدرس

آدرس فعلی سایت koreafan.eu است در صورت بروز هر مشکل آدرس بعدی koreafan.. میباشد .

ساماندهي

انجمن کره فن در ستاد ساماندهي پايگاه هاي اينترنتي ثبت شد تاپیک

گروه تلگرام انجمن

گروه تلگرامی انجمن برای اطلاع رسانی از مشکلات انجمن و درخواست ها لطفا عضو بشین کلیک کنید



طرز تهیه غذاهای یانگوم
زمان کنونی: 09-27-2020، 03:26 PM
کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان
نویسنده: royajoooon
آخرین ارسال: royajoooon
پاسخ 12
بازدید 1097

امتیاز موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

[-]
کلمات کلیدی
غذاهای طرز یانگوم تهیه

طرز تهیه غذاهای یانگوم
#1
اسم این غذا بوچیم گه است که در زبان کره ای گه به معنی کوکو و بوچیم به معنی زیر و رو کردن غذا در هنگام سرخ شدن ان است
مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
مواد لازم :
هویج متوسط........................نصف
قارچ................................3عدد
پیاز.................................1عدد
سیب زمینی متوسط..............نصف
کدو.................................نصف
ارد سفید.....................نصف لیوان
تخم مرغ...........................5عدد
نمک.............نصف قاشق غذاخوری
فلفل سیاه.......نصف قاشق چایخوری
اب............................نصف لیوان
طرز تهیه:
همه سبزیجات را خیلی ریز خرد می کنیم و مقداری اب را به انها افزوده و سپس ارد را به مخلوط حاصله می افزاییم. بعد انها را به خوبی بهم می زنیم به طوری که به صورت مایه کوکو در اید.(البته این مایه نباید خیلی سفت شود). حال کمی روغن در تابه ریخته و صبر می کنیم داغ شود.مواد را به صورت لایه نازک و گرد در روغن داغ ریخته و وقتی که یک طرف ان سرخ شد طرف دیگر را برمی گردانیم تا سرخ شود.(این غذا مثل کوکوی ما ایرانی هاست)
نویسنده :royajoooon   آفلاین
#2
طرز تهیه یک پیش غذای کره ای معروف با پنیر توفو

در تهیه این غذا از پنیر توفوی جوشیده شده ، کیم چی و کمی گوشت استفاده می شود . پنیر توفو می تواند در کنار کیم چی به عنوان مزه غذا استفاده شود...
مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
توفو کیم چی یکی از غذاهای اشتها آور و یا به نوعی پیش غذا درکشور کره محسوب می شود. (غذایی که اغلب به عنوان مزه در کنار نوشیدنی سرو می شود). در تهیه این غذا از پنیر توفوی جوشیده شده ، کیم چی و کمی گوشت استفاده می شود . پنیر توفو می تواند در کنار کیم چی به عنوان مزه غذا استفاده شود.

توضیحات:
پنیر توفو یک پنیر مخصوص است که از لوبیای سویا تهیه میشود . این پنیر بافتی نرم و ابریشمی دارد و بسیار خوشمزه است و محبوب کره ای ها است و در بسیاری از غذاهای از آن استفاده میکنند


شاید این دستورالعمل ،‌روشی که در رستوران ها تهیه می شود ، متفاوت باشد؛ معمولا کیم چی در مرکز بشقاب و قطعه های پنیر توفو در کنار آن قرار می گیرد. اما در بعضی دستورالعمل ها کیم چی روی پنیر توفو را گرفته و مقداری گوشت وسویا روی آن ریخته می شود. برای گوشت این غذا می توانید از گوشت گوساله استفاده کنید. کسانی که گیاهخوار هستند می توانند از قسمت گوشت آن صرف نظر کنند. در نهایت می توانید غذا را با حلقه های پیاز تزیین کنید.



مواد لازم برای آشپزی آکا
برای آشپزی آکا

1 بسته توفو

1 و 2/1 فنجان کیم چی آماده

250 گرم گوشت گوساله

1 قاشق غذاخوری فلفل قرمز

1 قاشق غذاخوری سس سویا

1 قاشق غذاخوری روغن کنجد

1 پیاز خرد شده و حلقه شده

2 قاشق غذاخوری سیر رنده شده

نمک و فلفل



طرزتهیه :

1- در یک ماهیتابه مقداری آب ریخته و پنیر توفو را داخل آن ریخته تا بجوشد.

2- نمک را داخل پنیر توفو جوشیده ریخته تا 5-7 دقیقه روی گاز بماند.

3- سیر رنده شده و تفت داده شده در روغن سبزیجات را به گوشت خورد شده اشافه کرده و مقداری آنها را بهم تفت دید.

4- نمک و فلفل را اضافه کنید.

5- کیم چی را آماده کرده و بگذارید تا خشک شود.

6- در این مرحله کیم چی ، فلفل قرمز خرد شده و سس سویا را اضافه کنید. بگذارید غذا به مدت 4-5 دقیقه بپزد و سپس روغن کنجد را به آن بیفزایید.

7- یک بشقاب برداشته و کیم چی را در قسمت میانی آن گذاشته و قطعات پنیر توفو را در اطراف آن بچینید.

8- حالا گوشت و مخلوط آماده شده را روی کیم چی ریخته و در آخر برای تزیین حلقه های پیاز را روی آن بچینید.

نویسنده :royajoooon   آفلاین
#3
طرز تهیه رشته فرنگی با سبزیجات کره ای یا جاپچایی

جاپچایی یا به زبان ساده تر رشته فرنگی با سبزیجات یکی از غذاهای سنتی کره است که طرفداران زیادی در بین جوانان دارد.

مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
مواد لازم برای آشپزی آکا
برای 4 نفر:
رشته فرنگی نشاسته( نودل )= یک بسته
گوشت گاو= 150 گرم
اسفناج= یک دسته
هویج متوسط= 1 عدد
پیاز متوسط= 1 عدد
قارچ=1 بسته
سیر= چند حبه
پیازچه= 8 عدد
سس سویا ، روغن کنجد ، شکر ، فلفل= به میزان لازم
کنجد پوست کنده= 1 لیوان


طرز تهیه:
1. قارچ را به صورت خلال خورد کنید
2. هویج را به صورت خلال های 5 سانتی خورد کنید
3. پیازچه ها را با ساقه به صورت تکه های 8 سانتی خورد کنید
4. پیاز را خلال کنید
5. گوشت گاو را به صورت نوارهای باریک خلال کنید
6. پس از اینکه مواد بالا را به شکلی که گفته شد خورد کردید حالا رشته فرنگی را داخل آب جوش ریخته و حدود 3 دقیقه بگذارید روی اجاق تا رشته ها نرم شود آنگاه آبکشی کرده و داخل یک کاسه بزرگ بریزید.
می توانید رشته ها را با استفاده از یک قیچی به تکه های کوچک ببرید و بعد به میزان سلیقه ی خود مقداری سس سویا و روغن کنجد اضافه کنید و هم بزنید
*نکته: در خلال پخت رشته فرنگی ها گاهی با دست تست کنید اگر نرم شده از روی اجاق بردارید تا له نشود
7. اسفناج ها را داخل آبجوش ریخته و بگذارید برای 1 دقیقه هم بزنید تا به آرامی پخته شود سپس آبکشی کرده و و در آب سرد بیندازید و دوباره آبکشی کنید و بعد کاملا آبش را خارج کنید و به صورت قطعات 5 سانتی برش دهید.
8. نصف پیمانه سس سویا و نصف پیمانه روغن کنجد را با هم مخلوط کرده و در کاسه ای جدا بگذارید.
9. هویج ها را هم در تاوه تفت دهید و جدا بگذارید.
10. پیاز را هم تفت داده تا طلایی شود سپس به ظرف هویج اضافه کنید.
11. قارچ ها را نیز تفت داده و سپس به ظرف هویج و پیاز اضافه کنید.
12. پیازچه ها را هم تفت داده و به ظرف هویج اضافه کنید.
13. گوشت گاو را در تاوه ریخته و خوب به هم بزنید تا خوب پخته شود سپس سیر و قدری سس سویا اضافه کنید و خوب به هم بزنید شکر را هم اضافه کنید و مجددا به هم بزنید و پس از پخته شدن به ظرف هویج اضافه کنید حالا مخلوط سس سویا و روغن کنجد را هم اضافه کنید و مواد حاصله را خوب مخلوط کنید.
در اخر رشته فرنگی و دانه های کنجد را اضافه کرده و نوش جان کنید.

نویسنده :royajoooon   آفلاین
#4
شما می توانید این غذای آسیایی را با ماکارونی نیز سرو کنید، یا اگر دوست دارید با برنج پخته شده آن را میل نمائید.

مراحل مقدماتی و آماده سازی: 20 دقیقه
زمان کلی تهیه غذا: 40 دقیقه
مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
مواد لازم برای آشپزی آکا
برای 4 نفر
- سه اینچ زنجبیل تازه،پوست کنده شده و بریده شده بصورت رشته های باریک (یک دوم فنجان)
2 قاشق سوپخوری روغن
یک دوم پوند جوجه بی استخوان ، بدون پوست (ترجیحا سینه مرغ) که به صورت تکه های یک دوم اینچی بریده شده باشند.
یک عدد پیاز متوسط
2 حبه سیر رنده شده
یک چهارم فنجان سس سویا
2 قاشق سوپخوری سرکه سفید
2 قاشق سوپخوری شکر
یک دوم فنجان پیازچه خرد شده

دستورالعمل پخت :
1- زنجبیل ها را به مدت 10 دقیقه در آب سرد خیس کرده؛ بعد آبکشی کنید.

2- روغن را در ماهیتابه بریزید و بگذارید تا داغ شود؛ به مدت 6 تا 8 دقیقه جوجه ها را در روغن داغ سرخ کنید تا زمانیکه به رنگ قهوه ای درآیند. آنها را کنار بگذارید.

3- در همان ماهیتابه با حرارت متوسط ، زنجبیل ها را با پیاز و سیر سرخ کنید؛ اینها را هم تا حدی سرخ کنید تا به رنگ قهوه ای درآیند.حالا سس سویا را به آن اضافه کنید. سپس سرکه و شکر را به آنها بیفزایید. این مخلوط را به مدت 3 تا 4 دقیقه سرخ کنید. حالا جوجه ها را به آن اضافه کنید و بگذارید تا داغ شود. غذا را از روی حرارت بردارید. و ماهیتابه را تکان دهید تا مخلوط آماده شده با جوجه ها یکسان شوند.

نویسنده :royajoooon   آفلاین
#5
مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيدمواد لازم برای آشپزی آکا
:
بچو......................................نصف ی
ملچی...................................10 عدد
دنجان........................2قاشق غذاخوری
ادویه....................................... کمی
سیرله شده............نصف قاشق غذاخوری
پیازچه.....................................4 عدد

طرز تهیه:
ابتدامقداری بچو را با کارد خرد کرده سپس یک عدد اب معدنی را در قابلمه ریخته و مقدار 10 عدد ملچی را در اب بریزید در قابلمه را نمی بندیم زیرا بوی ملچی خیلی خوب نیست(می توانید به جای ملچی از اب گوشت پخته استفاده کنید).سپس مقدار2قاشق دنجان را در صافی کوچکی ریخته و در اب قابلمه خوب هم زده و بقیه مواد را در اب حل کنید. بعد از جوشیدن خوب کف ان را گرفته بچوهای پخته و خردشده را در ان ریخته و مقدار کمی ادویه در ان بریزید ولی نمک نزنید زیرا دنجان له شده خیلی شور است مقداری سیر له شده و پیازچه خرد شده را نیز به ان بیافزایید و شعله را کم کنید تا حدود 10 الی 15 دقیقه بجوشد سپس شعله را خاموش کنید غذا اماده است

اطلاعات لازم:
بچو:کاهوی چینی
دنجان:لوبیای سویا که به صورت سس در امده.لوبیای سویا را نمک زده و به مدت طولانی نگهداری می کنیم تا به صورت سس در اید.
ملچی:ماهی کوچک شور خشک شده که در کره به حد فراوان موجود است.به جای ان می توان از اب گوشت پخته یا میگو استفاده کرد

نویسنده :royajoooon   آفلاین
#6
مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
مواد لازم برای آشپزی آکا
برای آشپزی آکا

:
گوشت گاو بدون چربی...................300 گرم
سرکه سیب.................1 تا 2 قاشق غذاخوری
تربچه...........................یک سوم یک تربچه
خیار.......................................... ....2عدد
شکر..........................................1 قاشق
نمک..........................................1 قاشق
تخم مرغ.........................................3 تا
کیوجا................................1 قاشق غذاخوری
ننگ میان.......................................1 بسته

طرز تهیه:
ابتدا گوشت بدون چربی را به قطعات بزرگ بریده و به مدت 2 ساعت بپزید. بعد ان را برش های نازک زده و مقداری سرکه سیب به برشهای نازک بزنید.تربچه را به قطعات نازک ببرید.خیار را نیز بدون هسته با پوست خیلی نازک بریده(به حالتی برش می دهیم که مغز وسط خیار استفاده نشود یعنی از هر طرف یک قاچ می زنیم. 4 قاچ کافی است) یک قاشق نمک و یک قاشق شکر را به خیار و تربچه ها اضافه نموده و هم بزنید. سپس مقداری سرکه سیب اضافه کنید و بعد از 3تا 5 دقیقه اب انها را خوب بگیرید و در یک بشقاب بگذارید.
3 عدد تخم مرغ را اب پز کرده و انها را دو نیم کنید(از طول)نصف اب گوشتی را که قبلا پخته بودید در یک کاسه بزرگ بریزید .یک قاشق نمک و 3 قاشق شکر و یک قاشق بزرگ از کیوجا(یا خردل) و مقدار یک استکان کوچک سرکه سیب بریزید حال ان را از صافی رد کنید و به ارامی روی گوشت بریزید.
یک قابلمه بزرگ را از اب پر کرده و بگذارید جوش بیاید .سپس یک بسته ننگ میان را در اب جوش ریخته و مقداری نمک به ان اضافه کنید و بگذارید 8 تا 10 دقیقه بجوشد به طوری که خیلی نرم نشود و حالت خود را حفظ کند سپس ان را در صافی ریخته و چندین بار با اب سرد می شوییم. در پایان ننگ میان را در کاسه ریخته مقداری از اب گوشت مخلوط را روی ان بریزید . تربچه و خیار و تخم مرغ و گوشت را به صورت تزئین روی ان بگذارید . حال غذا اماده خوردن است. این غذا را باید سرد سرو کرد.

اطلاعات لازم:
کیوجا : سس چینی- سس زرد رنگ شبیه به خردل ولی از خردل تندتر است.
ننگ میان: رشته های باریک و بلند شبیه ما کا رونی و به رنگ قهوه ای به جای ان از ماکارونی هم می توان استفاده کرد

نویسنده :royajoooon   آفلاین
#7
مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيدمواد لازم برای آشپزی آکا
برای آشپزی آکا


ارد ...................نیم کیلو
هویج................1 عدد
پیاز...................1 عدد
پیازچه................4عدد
گوشت گاو............نیم کیلو
نمک.................یک قاشق چایخوری

طرز تهیه:
ارد را با اب خمیر کرده با دست به صورت ورقه های نازک در اورید . بعد گوشت را خرد کرده و در مقدار کمی روغن تفت دهید. هویج پیاز پیازچه را به قطعات ریز خرد کرده و به همان حالت خام با گوشت مخلوط کنید .
ورقه های خمیر را روی تخته گذاشته مقداری از مخلوط را روی ان ریخته و به شکل صدف ان را ببندید بعد صدف ها را می توانیم به چهار حالت بپزیم:
1-به صورت بخار-پز
2-سرخ کردن با روغن کم
3-سرخ کردن با روغن زیاد
4-به صورت سوپ

نویسنده :royajoooon   آفلاین
#8
مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
مواد لازم برای آشپزی آکا
:
گوشت گاو............................................ ..............نیم کیلو
سویا سس.............................................. .2قاشق غذاخوری
کنجد.......................................... .......نصف قاشق غذاخوری
ادویه........................................ ..........نصف قاشق چایخوری
سیرخردشده................................ ........نصف قاشق غذاخوری
شکر............................................ .......یک قاشق غذاخوری
عسل یا شیره خرما یا شیره انگور.................نصف قاشق غذاخوری
روغن کنجد.......................................... نصف قاشق غذاخوری
پیاز درشت.......................................... .................. 1عدد
هویج متوسط........................................ .................1عدد
پیازچه .................................................. ..............4عدد
روغن زیتون........................................ .......1قاشق غذاخوری
گلابی........................................ ..........................1عدد
زنجبیل...................................... ..............به مقدار خیلی کم
قارچ.......................................... ...........................5عدد
طرز تهیه:
گوشت خام گاو را برش های نازک زده و کنار بگذارید.مقدار2قاشق سویا سس در ظرفی ریخته و کمی کنجد و ادویه به ان اضافه کنید و مقداری سیر خرد شده را نیز بریزید.اب یک عدد گلابی را پس از ریختن ان در مخلوط کن بگیرید و به همراه قارچ خردشده و شکر و شیره خرما به مخلوط سویا سس اضافه کنید .پس از افزودن یک قاشق غذاخوری از روغن کنجد به این مخلوط گوشت گاو را وارد این مخلوط می کنیم و با دستکش به خوبی گوشتها را اغشته به این مواد می کنیم.
مقدارکمی روغن زیتون در تابه ریخته و یک پیاز را در ان خرد می کنیم .حال گوشت را به درون تابه منتقل می کنیم و خوب هم می زنیم نصف استکان اب هم به تابه اضافه می کنیم.به مدت 7 الی 10 دقیقه حرارت می دهیم.در پایان مقدار کمی هویج و پیازچه خرد شده را به گوشت پخته شده اضافه می کنیم و مجددا به مدت 5 دقیقه حرارت می دهیم .و هم می زنیم .حال غذای شما اماده است

نویسنده :royajoooon   آفلاین
#9
ماهی سرخ شده (سنگ سان جان )
مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
سنگ سان................نیم کیلو
تخم مرغ.................2عدد
نمک و ادویه............به میزان دلخواه
اردگندم......................نصف پیمانه
روغن زیتون............به مقدار خیلی کم

طرز تهیه
ابتدا سنگ سان را برش زده و به قطعات نازک در اورده تخم مرغ ها را داخل ظرفی شکسته مقداری نمک و ادویه به ان افزوده و خوب هم بزنید.
بعد تابه را روی شعله گذاشته مقدار کمی روغن زیتون در ان می ریزیم و می گذاریم که کمی داغ شود. در ظرفی دیگر مقداری ارد گندم می ریزیم و ابتدا سنگ سان های نازک را در ارد زده بعد یکی یکی انها را در ظرف تخم مرغ زده(طوری که خیلی اغشته به تخم مرغ نشود)و یکی یکی داخل تابه می اندازیم به مدت 3 تا 4 دقیقه مرتب زیر و رو می کنیم. حال غذای شما اماده است بفرمایید نوش جان

اطلاعات لازم:
جان: سرخ کردن
سنگ سان:ماهی

نویسنده :royajoooon   آفلاین
#10
مواد لازم برای آشپزی آکا
:
تربچه کوچک.......................................... .1عدد
شکر.....................................1 قاشق غذاخوری
سرکه سیب.............................1 قاشق غذاخوری
فلفل قرمز تند.......................نصف قاشق غذاخوری
گوجو گارو.............................نصف قاشق چایخوری
سیر له شده.........................................م٠ ?داری
نمک............................................ .....2 قاشق
کنجد خرد شده.......................نصف قاشق چایخوری

طرز تهیه:
ابتدا یک تربچه کوچک را رنده کرده یا با چاقو برش می زنیم و مقدار 2 قاشق نمک روی ان می پاشیم.بعد از گذشت 3 دقیقه ان را شسته و بگذارید ابش گرفته شود. بعد یک قاشق شکر و مقداری سرکه سیب روی ان می ریزیم. بعد از چند دقیقه ان را صاف می کنیم و بعد از اینکه ابش گرفته شد ان را در ظرفی ریخته و مقدار یک قاشق فلفل قرمز تند در ان می ریزیم و در نهایت کمی کنجد خرد شده و مقداری سیر له شده به ان اضافه می کنیم و به هم می زنیم و هم اکنون سالاد شما اماده است.



موضوعات مشابه ...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  تهیه پیراشکی در فر اجاق گاز به روش ERIKA !!Maryam!! 0 882 04-02-2017, 11:24 PM
آخرین ارسال: !!Maryam!!
Tongue طرز تهیه شکلات صبحانه خانگی !!Maryam!! 1 724 02-13-2017, 03:42 PM
آخرین ارسال: !!Maryam!!
Tongue تهیه آش رشته به روش ERIKA !!Maryam!! 0 758 12-12-2015, 02:14 AM
آخرین ارسال: !!Maryam!!
  اموزش و طرز تهیه بیبیم بپ kim.dong.hyun 0 921 07-16-2015, 05:32 PM
آخرین ارسال: kim.dong.hyun
  طرز تهیه ی سوپ میگو با سس لیمو-کنجد ƓὄὄƉ ǤIRĿ 0 635 11-14-2014, 08:35 AM
آخرین ارسال: ƓὄὄƉ ǤIRĿ
  طرز تهیه همبرگر مکزیکی songilgook joon 0 610 11-14-2014, 01:11 AM
آخرین ارسال: songilgook joon
  طرز تهیه دال هندی songilgook joon 0 775 11-13-2014, 02:51 AM
آخرین ارسال: songilgook joon
  طرز تهیه آش یخ برای هوای گرم ƓὄὄƉ ǤIRĿ 0 619 11-12-2014, 01:06 AM
آخرین ارسال: ƓὄὄƉ ǤIRĿ
  طرز تهیه خورش ماهی ƓὄὄƉ ǤIRĿ 0 697 11-12-2014, 12:53 AM
آخرین ارسال: ƓὄὄƉ ǤIRĿ
  طرز تهیه سمبوسه گیاهی ƓὄὄƉ ǤIRĿ 0 648 11-12-2014, 12:46 AM
آخرین ارسال: ƓὄὄƉ ǤIRĿ

پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان