مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
این دسر فوقالعاده برای انواع مناسبتها و مهمانیها انتخاب خوبی را پیش روی شما میگذارد.
مناسب برای :10 نفر
زمان آماده سازی : بیش از 1 ساعت
برای درست کردن این کیک از قالب کیک شکلدار (bund) با گنجایش 2270 گرم استفاده کنید. درست کردن این کیک قدری وقتگیر است ولی مزهای که با خوردن این کیک تجربه میکنید ارزش زحمتش را دارد. تهیه مواد این کیک 30 دقیقه زمان میبرد و مراحل مخلوط کردن و پخت و خنک کردن آن 3 ساعت و 30 دقیقه زمان میبرد. این کیک برای سرو به تعداد 8 تا 10 نفر مناسب است. بهتر است کیک را روز قبل از سروکردن بپزیم تا طعم ها و بافت کیک جا بیفتد و عمل بیاید. اگر کیک را یک روز جلوتر پختید کارامل را روزی که قرار است آن را سرو کنید رویش بریزید.
مواد لازم برای تهیه کیک:
آرد چندمنظوره
700 گرم
شکر
360 گرم
مخلوط پاشنی پای کدو یا پای سیب
½1 قاشق چایخوری
بیکینگ پودر
2 قاشق چایخوری
جوش شیرین
نصف قاشق چایخوری
نمک دانه ریز
1 قاشق چایخوری
سیب
4 عدد بزرگ
تخممرغ
3 عدد بزرگ
روغن مایع
8 قاشق سوپخوری
پنیر خامهای
110گرم
پوست پرتقال رنده شده
به اندازه 1 پرتقال
وانیل
1 قاشق چایخوری
مواد لازم برای کارامل روی کیک:
شکر
8 قاشق سوپخوری (یا 113 گرم)
عسل بهاره
1 قاشق سوپخوری
خامه غلیظ
2قاشق سوپخوری
گردوی تست و خردشده
170 گرم
وانیل
نصف قاشق چایخوری
نمک
به مقدار لازم
طرز تهیه:
این دسر فوقالعاده برای انواع مناسبتها و مهمانیها انتخاب خوبی را پیش روی شما میگذارد.
مناسب برای :10 نفر
زمان آماده سازی : بیش از 1 ساعت
برای درست کردن این کیک از قالب کیک شکلدار (bund) با گنجایش 2270 گرم استفاده کنید. درست کردن این کیک قدری وقتگیر است ولی مزهای که با خوردن این کیک تجربه میکنید ارزش زحمتش را دارد. تهیه مواد این کیک 30 دقیقه زمان میبرد و مراحل مخلوط کردن و پخت و خنک کردن آن 3 ساعت و 30 دقیقه زمان میبرد. این کیک برای سرو به تعداد 8 تا 10 نفر مناسب است. بهتر است کیک را روز قبل از سروکردن بپزیم تا طعم ها و بافت کیک جا بیفتد و عمل بیاید. اگر کیک را یک روز جلوتر پختید کارامل را روزی که قرار است آن را سرو کنید رویش بریزید.
مواد لازم برای تهیه کیک:
آرد چندمنظوره
700 گرم
شکر
360 گرم
مخلوط پاشنی پای کدو یا پای سیب
½1 قاشق چایخوری
بیکینگ پودر
2 قاشق چایخوری
جوش شیرین
نصف قاشق چایخوری
نمک دانه ریز
1 قاشق چایخوری
سیب
4 عدد بزرگ
تخممرغ
3 عدد بزرگ
روغن مایع
8 قاشق سوپخوری
پنیر خامهای
110گرم
پوست پرتقال رنده شده
به اندازه 1 پرتقال
وانیل
1 قاشق چایخوری
مواد لازم برای کارامل روی کیک:
شکر
8 قاشق سوپخوری (یا 113 گرم)
عسل بهاره
1 قاشق سوپخوری
خامه غلیظ
2قاشق سوپخوری
گردوی تست و خردشده
170 گرم
وانیل
نصف قاشق چایخوری
نمک
به مقدار لازم
طرز تهیه:
- فر را تا 177 درجه سانتیگراد گرم میکنیم. قالب کیک را کامل آغشته به کره و مقداری کمی آرد میکنیم.
- آرد، 300 گرم شکر، 1 قاشق چایخوری چاشنی پای (مخلوطی از چاشنی پای سیب و پای کدو حلوایی)، بیکینگ پودر، جوش شیرین و نمک را با هم در یک کاسه بزرگ به هم میزنیم و مخلوط میکنیم.
- سیبها را شسته، پوست میکنیم و هسته و وسط آن را در میآوریم. سپس با 60 گرم شکر اضافه و نصف قاشق چایخوری چاشنی پای باقی مانده، مخلوط کرده و سیبها را کنار میگذاریم. تخممرغها و روغن را با هم در یک کاسه دیگر مخلوط میکنیم. پنیر خامهای، رنده پوست پرتقال و وانیل را با هم مخلوط میکنیم.
- مخلوط تخممرغ را در مواد اولیه خشک میریزیم و با یک قاشق چوبی هم میزنیم، فقط به قدری که ترکیب بشوند اما هنوز کمی ناصاف و تیکهتیکه باشند.
- با استفاده از یک کفگیر حدود 113 گرم از سیبها را در کف تابه پخش میکنیم. حدود یک سوم خمیرمان را روی آن قرار میدهیم و این کار را با بقیه سیبها و خمیر ادامه میدهیم تا ردیف آخر را هم با خمیر تمام کنیم.
- کیک را حدود 1 ساعت و 15 دقیقه میپزیم تا وقتی که از کنارههای تابه فاصله بگیرد و (پس از فرو کردن یک خلال دندان در داخل کیک) در مرکز قالب، تمیز بیرون بیاید و کیک به آن نچسبیده باشد). 10 دقیقه میگذاریم کیک خنک شود و بعد آن را روی یک کاغذ روغنی در یک سینی مناسب برمیگردانیم. آن را خنک میکنیم. (تا این مرحله از کیک را میتوانیم یک روز جلوتر هم آماده کنیم).
- برای درست کردن کارامل: شکر، عسل (استفاده از عسل بهاره طعم و عطر بهتری به این کیک میدهد و رنگ آن را روشنتر میکند) و 2 قاشق سوپ خوری آب را در یک شیرجوش کوچک مخلوط میکنیم. آن را روی حرارت متوسط جوش میآوریم، تابه را میچرخانیم اما تکان نمیدهیم تا وقتی شکر تیره شود و کارامل قهواهای روشنی بهدست آید که برای آن حدود 15 دقیقه زمان میخواهد.
- تابه را از روی حرارت برمیداریم و با دقت مواد داخل آن را در خامه میریزیم (مواظب باشید چون میپاشد). گردوها، وانیل و نمک را هم اضافه میکنیم.
- سپس مواد را سرد میکنیم تا وقتی کارامل غلیظ و شربتی شود، وقتی کارامل غلیظ شد آن را به طور یکنواخت روی کیک میریزیم و کیک را در یخچال قرار میدهیم تا کمی خنک شود.