مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
مواد لازم :
طرز تهیه :
فر را با حرارت 375 درجه از قبل گرم کنید . موز ، شهد میوه ، روغن و وانیل را در یک کاسه بزرگ با هم مخلوط کنید . در کاسه ای جداگانه ، آرد ، بکین پودر ، مغز گردو ، جوز هندی و نمک را با هم مخلوط کنید . مخلوط خشک را با مواد تر مخلوط کنید و هم بزنید تا کاملا بهم آمیخته شوند . قالبهای کلوچه را روی سینی فر قرار دهید . آن را با مخلوط به دست آمده تا لبه آن پر کنید . به مدت 20 تا 325 دقیقه آنها را بپزید . وقتی کلوچه ها به رنگ قهوه ای روشن درآمد ، برای امتحان یک عدد خلال دندان در آن فرو کنید وقتی آن را بیرون می آورید نباید خمیری باشد . آنها را بیرون بیاورید تا خنک تر شوند و سپس کلوچه ها را بیرون بیاورید . آنها را کنار بگذارید تا خنک تر شوند .
مواد لازم :
- 5 عدد موز رسیده پوست کنده و له شده
- دو سوم فنجان شهد میوه
- یک سوم فنجان روغن آفتابگردان
- یک قاشق چای خوری وانیل
- یک سوم فنجان آرد شیرینی
- دو قاشق چایخوری بکین پودر
- دو سوم فنجان مغز گردو کاملا ریز شده
- سه چهارم قاشق چای خوری جوز هندی
- سه چهارم قاشق چای خوری نمک
طرز تهیه :
فر را با حرارت 375 درجه از قبل گرم کنید . موز ، شهد میوه ، روغن و وانیل را در یک کاسه بزرگ با هم مخلوط کنید . در کاسه ای جداگانه ، آرد ، بکین پودر ، مغز گردو ، جوز هندی و نمک را با هم مخلوط کنید . مخلوط خشک را با مواد تر مخلوط کنید و هم بزنید تا کاملا بهم آمیخته شوند . قالبهای کلوچه را روی سینی فر قرار دهید . آن را با مخلوط به دست آمده تا لبه آن پر کنید . به مدت 20 تا 325 دقیقه آنها را بپزید . وقتی کلوچه ها به رنگ قهوه ای روشن درآمد ، برای امتحان یک عدد خلال دندان در آن فرو کنید وقتی آن را بیرون می آورید نباید خمیری باشد . آنها را بیرون بیاورید تا خنک تر شوند و سپس کلوچه ها را بیرون بیاورید . آنها را کنار بگذارید تا خنک تر شوند .