10-21-2014, 12:30 AM
مواد لازم:
مرغ(ترجیحا سینه) ۵۰۰ گرم
پیاز رنده شده متوسط۱عدد
گردو ۲۵۰ گرم
رب انار ۱ استکان پر
شکر به میزان لازم
آبلیمو به میزان لازم
نمک به میزان لازم
آب به میزان لازم
مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
طرز تهیه:
فسنجان رو با گوشت چرخ کرده- قلقلی-قیمه ای هم می پزن .اما من با مرغ رو بیشتر می پسندم.
مرغ را با پیاز تفت می دهیم و زردچوبه به آن اضافه میکنیم و سپس گردو را اضافه کرده و یک دقیقه
دیگر تفت می دهیم .بعدنصف رب انار را اضافه کرده و بلافاصله آب را می ریزیم و می گذاریم تا مرغ بپزد
بعد از پختن مرغ نصف دیگر رب انار را اضافه میکنیم.نیم ساعت که گذشت فسنجان آماده است در این
مرحله به مزه دلخواه (اگر ملس دوست اریم هردو مواد ابلیمو و شکر را اضافه می کنیم.اگر ترش
می خواهیم آبلیمو و اگر مزه شیرین را می پسندیم شکر را اضافه کرده بعد ۵ دقیقه زیر اجاق
را خاموش می کنیم.
نکته: از اضافه کردن آبلیمو و شکر اگر میخواهیم فسنجان چربی داشته باشیم.شعله را
ملایم کرده و یک تکه یخ به قابلمه اضافه می کنیم.در این صورت باعث می شود که فسنجان
روغن پس داده و چرب شود.
مرغ(ترجیحا سینه) ۵۰۰ گرم
پیاز رنده شده متوسط۱عدد
گردو ۲۵۰ گرم
رب انار ۱ استکان پر
شکر به میزان لازم
آبلیمو به میزان لازم
نمک به میزان لازم
آب به میزان لازم
مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
طرز تهیه:
فسنجان رو با گوشت چرخ کرده- قلقلی-قیمه ای هم می پزن .اما من با مرغ رو بیشتر می پسندم.
مرغ را با پیاز تفت می دهیم و زردچوبه به آن اضافه میکنیم و سپس گردو را اضافه کرده و یک دقیقه
دیگر تفت می دهیم .بعدنصف رب انار را اضافه کرده و بلافاصله آب را می ریزیم و می گذاریم تا مرغ بپزد
بعد از پختن مرغ نصف دیگر رب انار را اضافه میکنیم.نیم ساعت که گذشت فسنجان آماده است در این
مرحله به مزه دلخواه (اگر ملس دوست اریم هردو مواد ابلیمو و شکر را اضافه می کنیم.اگر ترش
می خواهیم آبلیمو و اگر مزه شیرین را می پسندیم شکر را اضافه کرده بعد ۵ دقیقه زیر اجاق
را خاموش می کنیم.
نکته: از اضافه کردن آبلیمو و شکر اگر میخواهیم فسنجان چربی داشته باشیم.شعله را
ملایم کرده و یک تکه یخ به قابلمه اضافه می کنیم.در این صورت باعث می شود که فسنجان
روغن پس داده و چرب شود.