اوپــا جـونـگ ڪـی محبوب ترین کاربر انجمن
تنها کسی انتخاب میشود که برترین ارسال کننده روز ، هفته و ماه باشد .

آدرس

آدرس فعلی سایت koreafan.eu است در صورت بروز هر مشکل آدرس بعدی koreafan.. میباشد .

ساماندهي

انجمن کره فن در ستاد ساماندهي پايگاه هاي اينترنتي ثبت شد تاپیک

گروه تلگرام انجمن

گروه تلگرامی انجمن برای اطلاع رسانی از مشکلات انجمن و درخواست ها لطفا عضو بشین کلیک کنید



فسنجان با مرغ
زمان کنونی: 01-17-2021، 10:35 PM
کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان
نویسنده: Autumn Lady
آخرین ارسال: Autumn Lady
پاسخ 0
بازدید 260

امتیاز موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

[-]
کلمات کلیدی
با مرغ فسنجان

فسنجان با مرغ
#1
مواد لازم:
مرغ(ترجیحا سینه)           ۵۰۰ گرم
پیاز رنده شده                متوسط۱عدد
گردو          ۲۵۰ گرم
رب انار       ۱ استکان پر
شکر          به میزان لازم
آبلیمو         به میزان لازم
نمک          به میزان لازم
آب            به میزان لازم
مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
طرز تهیه:
فسنجان رو با گوشت چرخ کرده- قلقلی-قیمه ای هم می پزن .اما من با مرغ رو بیشتر می پسندم.
مرغ را با پیاز تفت می دهیم و زردچوبه به آن اضافه میکنیم و سپس گردو را اضافه کرده و یک دقیقه
دیگر تفت می دهیم .بعدنصف رب انار را اضافه کرده و بلافاصله آب را می ریزیم و می گذاریم تا مرغ بپزد
بعد از پختن مرغ نصف دیگر رب انار را اضافه میکنیم.نیم ساعت که گذشت فسنجان آماده است در این
مرحله به مزه دلخواه (اگر ملس دوست اریم هردو مواد ابلیمو و شکر را اضافه می کنیم.اگر ترش
می خواهیم آبلیمو و اگر مزه شیرین را می پسندیم شکر را اضافه کرده بعد ۵ دقیقه زیر اجاق
را خاموش می کنیم.
نکته: از اضافه کردن آبلیمو و شکر اگر میخواهیم فسنجان چربی داشته باشیم.شعله را
ملایم کرده و یک تکه یخ به قابلمه اضافه می کنیم.در این صورت باعث می شود که فسنجان
 روغن پس داده و چرب شود.


موضوعات مشابه ...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  دستور طبخ تیل فسنجان asal501 0 345 10-23-2014, 11:33 AM
آخرین ارسال: asal501
  طرز تهیه فسنجان گیلانی Autumn Lady 0 334 07-20-2014, 09:35 AM
آخرین ارسال: Autumn Lady

پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان