Agent3-01 محبوب ترین کاربر انجمن
تنها کسی انتخاب میشود که برترین ارسال کننده روز ، هفته و ماه باشد .

آدرس

آدرس فعلی سایت koreafan.eu است در صورت بروز هر مشکل آدرس بعدی koreafan.. میباشد .

ساماندهي

انجمن کره فن در ستاد ساماندهي پايگاه هاي اينترنتي ثبت شد تاپیک

گروه تلگرام انجمن

گروه تلگرامی انجمن برای اطلاع رسانی از مشکلات انجمن و درخواست ها لطفا عضو بشین کلیک کنید



قبل از خوردن چغاله بادام و گوجه سبز حتما بخوانید!
زمان کنونی: 11-26-2020، 01:24 AM
کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان
نویسنده: JUN2BLOOM
آخرین ارسال: JUN2BLOOM
پاسخ 0
بازدید 561

امتیاز موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

[-]
کلمات کلیدی
بادام سبز و گوجه از حتما قبل خوردن چغاله بخوانید

قبل از خوردن چغاله بادام و گوجه سبز حتما بخوانید!
#1
هنگامی که فروشنده برای حفظ طراوت این میوه‌ها را آب‌پاشی می‌کند باید احتیاط‌های لازم را از نظر بهداشتی رعایت کند و مردم نیز در منزل به خوبی آنها را شستشو داده و ضد عفونی کنند.
مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد

متخصص تغذیه نکات بهداشتی و تغذیه‌ای میوه های نوبرانه گوجه سبر و چغاله بادام و را مطرح کرد و گفت: مصرف زیاد این میوه‌ها برای زنان باردار، بیماران قلبی و مبتلایان به فشارخون به دلیل نمک بالا توصیه نمی‌شود.

سید ضیاءالدین مظهری در رابطه با مصرف میوه‌های نوبرانه بهاری گفت: در این روزها مصرف چغاله‌بادام و گوجه سبز زیاد شده که باید در مصرف این میوه‌ها نکات بهداشتی رعایت شود. آبی که برای حفظ طراوت آنها استفاده می‌شود یا دستمالی که روی این میوه‌ها گذاشته می‌شود احتمال انتقال آلودگی زیادی دارد.

وی ادامه داد: هنگامی که فروشنده برای حفظ طراوت این میوه‌ها را آب‌پاشی می‌کند باید احتیاط‌های لازم را از نظر بهداشتی رعایت کند و مردم نیز در منزل به خوبی آنها را شستشو داده و ضدعفونی کنند.

این متخصص تغذیه ادامه داد: در زمان سم‌پاشی این میوه‌ها گاهی از سمومی استفاده می‌شود که با توجه به زمان شکوفه کردن و زمانی که میوه رسیده می‌شود عمر سم به پایان می‌رسد بنابراین چیدن زودهنگام این میوه‌ها باعث می‌شود که سم روی آنها باقی مانده و هنگام مصرف به بدن منتقل شود.

وی همچنین گفت: چغاله بادام و گوجه‌سبز با نمک زیادی مصرف می‌شود این در حالی است که در کشور ما مصرف نمک 3 تا 4 برابر بیش از حد مجاز و توصیه شده سازمان بهداشت جهانی است.

مظهری افزود: خانواده‌های ایرانی به مصرف غذاهای شور عادت کرده و غذاهایی می‌خورند مانند نان که 2 درصد نمک اضافه شده دارد یا فست‌فود و غذاهای فرآوری شده مصرف می‌کنند که نیترات و نیتریت زیادی دارند.

این متخصص تغذیه ادامه داد: بنابراین مصرف این میوه‌ها به دلیل نمک فراوان برای بیماران قلبی عروقی، مبتلا به فشار خون و زنان باردار مناسب نیست.

وی گفت: همچنین گوجه‌سبز دارای هسته‌های نرمی است که معمولاً به هنگام مصرف از سوی کودکان و جوانان خورده می‌شود که باعث سوء هاضمه شده یا در ترکیبات آن طعم تلخ اسید سیانیتریت وجود دارد که مصرف بالای آن باعث مسمومیت می‌شود.

این متخصص تغذیه در مورد خواص تغذیه‌ای این میوه‌ها گفت: مصرف آنها به دلیل ذائقه مردم است وگرنه خواص تغذیه‌ای قابل توجهی ندارند البته برخی ویتامین‌ها و ترکیبات فیبری دارند که در صورت عدم رعایت بهداشت در نحوه تهیه، نگهداری و توزیع اثر عکس خواهد داشت.


موضوعات مشابه ...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  گوجه سبز را با گلپر و نعنا بخورید JUN2BLOOM 0 474 04-15-2016, 11:52 PM
آخرین ارسال: JUN2BLOOM
  چیپس خوردن کودکان ممنوع JUN2BLOOM 0 443 04-15-2016, 11:46 PM
آخرین ارسال: JUN2BLOOM
  شما یک جغد هستید یا یک گنجشک؟(تنظیم ساعت بدن) حتما بخوانید! ..::Baharmast::.. 1 565 08-08-2015, 01:16 AM
آخرین ارسال: paniza
  اگر آپاندیستان را عمل کردید حتما بخوانید! ..::Baharmast::.. 0 497 08-07-2015, 10:59 PM
آخرین ارسال: ..::Baharmast::..
  غذا خوردن در این زمان برای مغز ضرر دارد yalda73 0 621 02-25-2015, 05:07 PM
آخرین ارسال: yalda73
  اگر فرزند قد بلند می خواهید، بخوانید ..::Baharmast::.. 0 440 09-11-2014, 01:52 AM
آخرین ارسال: ..::Baharmast::..
  با خوردن این خوراکی ویتامین را جذب بدن کنید ♥ شــــــــــایستـــــه ♥ 0 556 07-28-2014, 07:12 PM
آخرین ارسال: ♥ شــــــــــایستـــــه ♥
  خوردن یک قطعه کیک شکلاتی در وعده صبحانه به کاهش وزن کمک می کند ♥ شــــــــــایستـــــه ♥ 0 528 07-24-2014, 04:16 PM
آخرین ارسال: ♥ شــــــــــایستـــــه ♥

پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان