آدرس

آدرس فعلی سایت koreafan.eu است در صورت بروز هر مشکل آدرس بعدی koreafan.. میباشد .

ساماندهي

انجمن کره فن در ستاد ساماندهي پايگاه هاي اينترنتي ثبت شد تاپیک

گروه تلگرام انجمن

گروه تلگرامی انجمن برای اطلاع رسانی از مشکلات انجمن و درخواست ها لطفا عضو بشین کلیک کنید



مرینیت کردن مرغ(مزه دار شدن مرغ قبل از پخت)
زمان کنونی: 10-15-2019، 03:58 PM
کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان
نویسنده: miss mg - ELF
آخرین ارسال: miss mg - ELF
پاسخ 1
بازدید 702

امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

[-]
کلمات کلیدی
مرینیت مزه مرغ دار شدن پخت از قبل کردن

مرینیت کردن مرغ(مزه دار شدن مرغ قبل از پخت)
#1
Thumbs Up 
شاید تا حالا شما هم اصطلاح مرینیت کردن رو از زبان آشپزا شنیده باشید و خیلی هم براتون جالب باشه که مرینیت کردن چیه که اینقدر برای آشپزا مهمه و خیلی سفارش میکنن که حتما قبل از پخت مرغ و گوشت و ماهی یا حتی سبزیجات اونو مرینیت کنید به زبان ساده بخوام براتون بگم مرینیت کردن یعنی مزه دار کرده ماده اصلی غذا قبل از پخت طوری که طعم اون رو بر نگردونه و فقط خوشمزه ترش کنه!




مرینیت کردن مرغ ( مزه دار کردن مرغ قبل از پخت )



آماده سازی: ۱۲ ساعت



مرینیت کردن با خردل:

مواد لازم برای این کار شامل(آب لیمو ۱/۲ فنجان،۲ قاشق غذا خوری خردل ،نمک ۱ قاشق چای خوری،۱ فنجان روغن زیتون)




مرینت کردن به سبک ایتالیایی:

مواد لازم برای این کار شامل(۱/۴ فنجان روغن زیتون،سرکه ۲ قاشق چای خوری،نمک ۱ قاشق چای خوری،۱ قاشق چای خوری پودر سیر
۱ قاشق چای خوری پونه کوهی خشک شده،۱ قاشق غذا خوری ادویه ایتالیایی)



مرینیت کردن به روش چینی:

مواد لازم برای این کار شامل (۱/۲ فنجان سس سویا،۱/۴ فنجان شکر قهوه ای،۳ قاشق غذاخوری زنجبیل ریز خرد شده و تازه،۱ قاشق غذا خوری سیر خرد شده،۲ قاشق چای خوری روغن کنجد،۱ قاشق چای خوری فلفل سیاه)
نویسنده :miss mg - ELF   آفلاین
#2
مرینیت کردن به شیوه مکزیکی:

مواد لازم برای این کار شامل(فلفل چیپتوله یا فلفل سبز تند۱چهارم فنجان،۳ قاشق غذاخوری روغن زیتون،۲ حبه سیر، خرد شده،۱/۲ پیاز، خرد شده،فلفل قرمز ۱ قاشق غذا خوری،۱ قاشق چای خوری زیره سبز،۱ قاشق چای خوری پودر فلفل قرمز،نمک ۱ قاشق چای خوری)



مرینیت کردن به سبک ایرانی:


مواد لازم برای این کار شامل(۱چهارم فنجان کره آب شده،آبلیمو ۲قاشق چایخوری،نمک ۱قاشق چایخوری،زعفران ۳قاشق غذاخوری،پودر سیر ۱قاشق چایخوری،آویشن ۱قاشق چایخوری،موسیر خشک ۵عدد،سیر رنده شده ۱قاشق چایخوری،فلفل قرمز ۱قاشق چایخوری،دارچین نصف قاشق چایخوی ،آب پیاز ۱ فنجان)



برای مرینیت کردن به هر روش اول مواد درشت مثل سیر،پیاز سبزیها و .. رو ریز خرد کنید و بعد روغن رو بهش اضافه کنید و درون مخلوط کن خوب بزنید ادویه ها رو هم داخل مخلوط کن بریزید و بعد خوب میکس کنید یعنی سس نباید طوری بشه که مثل نفت روش ذرات معلقه همه چیز باید خوبه خوب میکس شده باشه.

حالا مرغ رو خوب بشورید و خشک کنید حتی اگر میتونید با دستمال آب اضافیش رو بگیرید تا کامل خشک بشه.
مواد درست شده رو روی مرغ بریزید و بعد اون رو داخل کیسه دربسته قرار بدید و با گوشتکوب خیلی بکوبید (البته اگر میخواید مرغ رو سالم بپزید با دست نایلون رو ورز بدید تا کامل مواد به خورد گوشت برن)بعد کیسه رو داخل یه ظرف چفت بذارید و از حداقل ۴ساعت تا ۲۴ساعت بذاریدش داخل یخچال تا مزه دار بشه.
اینم بگم که به هیچ وجه داخل ظرف فلزی مرغ رو نذارید چون اسید با ظرف واکنش میده و مواد سمی وارد گوشت میشن.بعد از گذشت زمان مرغ رو خارج کنید و بذارید توی ابکش چند دقیقه بمونه.
بعد لای فویل قرارش بدید و توی فری که از قبل با دمای ۴۰۰درجه فارنهایت داغ شده یه ۱ساعتی بپزید البته ممکنه دیرتر یا زودترم آماده بشه.

اگرم میخواید همین طوری بپزیدش یه کم فلفل دلمه ای و هویج و پیاز و کرفس و … رو توی کمی روغن سرخ کنید و بهش رب و زعفران و …اضافه کنید و مرغ رو با کمی اب بهش اضافه کنید و صبر کنید ۱ونیم تا ۲ساعت بپزه!



نکته:

مواد گفته شده برای مرینیت کردن نیم کیلو مرغ هست!
توی همه مراحل میتونید سرکه یا ابلیمو رو با هم جایگزین کنید.
ادویه هایی که دوست ندارید رو حذف کنید و به جاش اونی که دوست دارید رو بیشتر بریزید یا با چیز دیگه جا به جا کنید.
مرغ حتما باید داخل یخچال استراحت کنه.
اگر میخواید از آب مواد داخل مزغ استفاده کنید حتما قبلش بجوشونیدش.



نوش جانتون



موضوعات مشابه ...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  نحوه صحیح نگهداری آبلیمو طبیعی داخل بطری های شیشه ایی جهت فریز کردن !!Maryam!! 0 194 01-04-2019, 01:34 PM
آخرین ارسال: !!Maryam!!
Star مرینیت کردن ماهی (مزه دار شدن قبل از پخت) miss mg - ELF 1 317 08-16-2016, 09:53 AM
آخرین ارسال: miss mg - ELF
  آموزش روش پاک کردن میگو+تصویر+فیلم !!Maryam!! 0 761 01-16-2016, 06:04 PM
آخرین ارسال: !!Maryam!!
  روش درست کردن سالاد سیب و کرفس Autumn Lady 0 464 10-25-2014, 11:42 PM
آخرین ارسال: Autumn Lady
  روش درست کردن خیار شور ورقه ای Autumn Lady 0 389 10-25-2014, 10:22 PM
آخرین ارسال: Autumn Lady
  روش درست کردن ترشی سیر Autumn Lady 0 401 10-25-2014, 10:20 PM
آخرین ارسال: Autumn Lady
  منجمد کردن چند نوع غذا ..::Baharmast::.. 0 339 10-16-2014, 12:15 AM
آخرین ارسال: ..::Baharmast::..
  روش عالی سرخ کردن غذا برای جلوگیری از چاقی ..::QueeN::.. 0 384 07-16-2014, 03:05 PM
آخرین ارسال: ..::QueeN::..

پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان

MyBB SQL Error

MyBB has experienced an internal SQL error and cannot continue.

SQL Error:
1017 - Can't find file: './koreafan_ZnvhsUg/mybb_threadviews.MYI' (errno: 2 "No such file or directory")
Query:
INSERT INTO mybb_threadviews (tid) VALUES('18672')