اوپــا جـونـگ ڪـی محبوب ترین کاربر انجمن
تنها کسی انتخاب میشود که برترین ارسال کننده روز ، هفته و ماه باشد .

آدرس

آدرس فعلی سایت koreafan.eu است در صورت بروز هر مشکل آدرس بعدی koreafan.. میباشد .

ساماندهي

انجمن کره فن در ستاد ساماندهي پايگاه هاي اينترنتي ثبت شد تاپیک

گروه تلگرام انجمن

گروه تلگرامی انجمن برای اطلاع رسانی از مشکلات انجمن و درخواست ها لطفا عضو بشین کلیک کنید

مسئله ریاضی - هر کی بلده بیاد حل کنه جایزه بگیره
زمان کنونی: 03-22-2023، 06:48 PM
کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان
نویسنده: !!Maryam!!
آخرین ارسال: miss mg - ELF
پاسخ 8
بازدید 2349

امتیاز موضوع:
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

[-]
کلمات کلیدی
بگیره هر حل بیاد کنه ریاضی جایزه بلده کی مسئله

مسئله ریاضی - هر کی بلده بیاد حل کنه جایزه بگیره
34 عدد داریم که مجموع این اعداد 210.8 هستش . این اعداد را چطوری دسته بندی کنیم که جمع هر دسته 23.3 بشود ؟

02.27
02.81
03.57
03.70
03.73
03.78
03.86
03.94
03.99
04.21
04.89
04.93
05.35
05.38
05.47
05.47
05.48
06.06
06.49
06.52
06.61
06.83
06.84
06.84
06.86
07.03
07.18
07.48
08.10
08.21
08.22
10.5
10.8
17.4

هر کی بلده بیاد حل کنه . یا حداقل معادله ش را بنویسه . اگه معادله ش را داشته باشم شاید نرم افزار مطلب بتونه بهم بگه کدام اعداد را انتخاب و در یک دسته بگذارم مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
آواتارهای کمیته فرهنگ شهروندی : دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
نویسنده :Xiaoyan   آفلاین
با عرض سلام جوابش راحته ولی بایددوستان فکر کنند بعد جواب نوشته شود.

نویسنده :Agent3-01   آفلاین

الان این دقیقا قضیه ش چیه ؟؟!!مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
معما و مسئله ریاضیه که قراره جواب داده بشه تا معلوم بشه کی درست گفته یا خودت جوابشو نمی دونی می خوای یکی برات راه حل بده تا یاد بگیری ؟

کدومشه مریم گلی ؟؟؟!!1 شفاف سازی کن عزیزززز
.

نویسنده :!!Maryam!!   آفلاین
(11-21-2016, 01:01 AM)Agent3-01 نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

الان این دقیقا قضیه ش چیه ؟؟!!مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
معما و مسئله ریاضیه که قراره جواب داده بشه تا معلوم بشه کی درست گفته یا خودت جوابشو نمی دونی می خوای یکی برات راه حل بده تا یاد بگیری ؟

کدومشه مریم گلی ؟؟؟!!1 شفاف سازی کن عزیزززز

واقعا این یه مسئله است . مطمئنم همه تون مثله خوده من توی دانشگاه یا حداقل دبیرستان بارها و بارها مشابه این مسئله را با اعداد کمتر حل کردید . حالا من روش حلش را به یاد نمیارم برای همین سوال را مطرح کردم

همیشه میگند آخه اینا به چه دردمون میخوره که توی مدرسه بهمون یاد میدند اما الان دارم کم کم متوجه میشم که چرا بیشتر مطالبی که یادمون دادند لازم بوده یاد بگیریم

هر کی جوابمو بلده بیاد بگه . بد جوری منتظرم خیلی مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيدمهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
آواتارهای کمیته فرهنگ شهروندی : دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من راه حل یادم افتاد . حالا اگه کسی بیاد و بگه و درست جواب بده واقعا واقعا یه جایزه میگیره مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد دوست ها بدویید مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد هر کی بلده جواب بده

نویسنده :Xiaoyan   آفلاین
سلام دوستان خوشحالم با راهنمایی که در پیام خصوصی به مریم جون کردم توانست این معما را حل کند ومشکلش رفع شودمریم خانم موفق باشی

نویسنده :miss mg - ELF   آفلاین
ینی چی خو !!!
تو خصوصی چرا اینجا بگو بلکه مام یاد بگیریم دیگه مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيدمهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد

خب ظاهرا هیشکی نمیاد جوا بده . پس خودم جوابو میگم . یادتونه توی دبیرستان و درس آمار مبحثی به اسمه دسته بندی داده ها داشتیم ؟ و داده ها را به شکلی که در تصویر زیر می بیننید در دسته های مختلف طبقه بندی میکردیم . حالا اینجا هم همینطوره .

و اما در مورد سوال مطرح شده باید بگم که این اعداد در واقع حجم سریال ها و فیلمهای کره ای روی کامپیوترم بود که میخواستم با دسته بندی کردنشان آنها را رایت کنم . هر دیسک 23.3 گیگ میتونست رایت کنه . پس دسته بندی من به صورت زیر شد . و دارم بقیه دسته بندیشو ادامه میدم

دسته اول
02.27 GB
03.94 GB
06.49 GB
10.5 GB

دسته دوم
06.86 GB
08.21 GB
08.22 GB

دسته سوم
03.57 GB
04.21 GB
07.48 GB
08.10 GB

دسته چهارم
03.73 GB
05.35 GB
07.03 GB
07.18 GB

دسته پنجم
02.81 GB
06.83 GB
06.84 GB
06.84 GB

دسته ششم
03.70 GB
03.78 GB
03.86 GB
05.38 GB
06.61 GB

نویسنده :miss mg - ELF   آفلاین
کلا امار رو فراموش کردم دوسال پیش خوندم خخخخ
ولی دستت درد نکنه مریم جون گفتی جوابشو

پرش به انجمن:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان