اوپــا جـونـگ ڪـی محبوب ترین کاربر انجمن
تنها کسی انتخاب میشود که برترین ارسال کننده روز ، هفته و ماه باشد .

آدرس

آدرس فعلی سایت koreafan.eu است در صورت بروز هر مشکل آدرس بعدی koreafan.. میباشد .

ساماندهي

انجمن کره فن در ستاد ساماندهي پايگاه هاي اينترنتي ثبت شد تاپیک

گروه تلگرام انجمن

گروه تلگرامی انجمن برای اطلاع رسانی از مشکلات انجمن و درخواست ها لطفا عضو بشین کلیک کنید

| مسابقه عکس متناسب با کاربر با حضور زهرا خانوم zahraj4 |(بسته شد )
زمان کنونی: 06-05-2023، 10:30 AM
کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان
نویسنده: اوپــا جـونـگ ڪـی
آخرین ارسال: اوپــا جـونـگ ڪـی
پاسخ 21
بازدید 4667

امتیاز موضوع:
  • 4 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

[-]
کلمات کلیدی
zahraj4 شد حضور بسته با زهرا کاربر مسابقه عکس خانوم متناسب

| مسابقه عکس متناسب با کاربر با حضور زهرا خانوم zahraj4 |(بسته شد )
این دور مسابقه با حضور زهرا خانوم کاربر نیمه فعال ( بیشتر تو مسابقه فعاله ) برگزار خواهد شد.

روند مسابقه به این صورته که  یکی داوطلب میشه و بقیه بچه ها میان و عکسی رو که فکر می کنن به چهره اون فرد نزدیکه رو میذارن

تا 3روز فرصت ارسال عکس هاست بعد از 3 روز خود کاربر 2تا ازبهترین عکس ها رو انتخاب می کنه(که به خودش نزدیکه) اگرم تمایل داشت میتونه عکس خودشم بذاره بعد تاپیک بسته میشه.
به 2نفر که بهترین حدس را بزنن به عنوان جایزه نفر اول 4اعتبار ونفر دوم 2 اعتبار هدیه میدم

اینم آدرس تاپیک برای ثبت نام در مسابقه:

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هر مدل عکسی که فکر می کنید به شخصیت
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
نزدیکه بعد از اینکه یه توضیحی زهرا خانوم درباره خودش داد برامون
بفرستید

هر کس فقط یک عکس می فرسته و نه بیشتر در غیر اینصورت پستتون
 حذف میشه

نکته مهم : خواهشا عکسای غیر اخلاقی نفرستید.

لطفا امضاتون رو هم ببندید .

میزان جایزه را بیشتر کردم و 2 نفر برنده خواهیم داشت
نویسنده :zahraj4   آفلاین
بابت تاخیر معذرت میخوام !

اینترنت قاطی کرده بود !

خب ... من زهرا هستم !مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد

18 سالمه ...

خصوصیات ظاهریمم :

صورتم گرده ... چشمام درشته نسبتا ... و رنگش قهوه ای تیره ، مژه هام بلنده ، ابروم زیاد کشیده نیست ... و مشکیه ابرو و مژه هام...

رنگ پوستم سفیده ... ولی نه از اون مدلا که رگ ها معلومه !!!!!!

بینیم متوسط رو به بزرگه ... لبام متوسط رو به بزرگه ...

میخندم یه ذره گونه دارم ...

روی چونه ام یه ذره چاله ...

و شاید اینکه بگم شیرازیم ، ینی اهل جنوب کشور هستم هم یه کمکایی بکنه ...مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد

در مورد شخصیتم : خیلی شیطون و حاضر جوابم !

ولی بی احترامی نمیکنم .

مهربونم و دوست دارم همیشه به بقیه کمک کنم ...مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد

مذهبیم ...

جلو جلو از همه کسایی که شرکت میکنن ممنونم !

نویسنده :اوپــا جـونـگ ڪـی   آفلاین
جایزه بیشتر شده و به 2 نفر جایزه خواهم داد 

زهرا خانوم خصوصیات ظاهریش را توضیح داده.

احتیاجی به آشنایی بیشتر برای حدس زدن لازم نداره

پس هر چه زودتر عکستون را قرار دهید

نویسنده :─═हई╬ வ!ЯЗஐஇ ╬ईह═─   آفلاین
مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد

امیدوارم شبیه باشه زهرا جان

ازبچگی عاشق جایزه بودم

نویسنده :Parisa_h   آفلاین
ببخشید زهرا جان اگه خوب نیست :)

مرسی از عکساتون ...

ولی درموردش نظر نمیدم تا تقلب نشه فضای رقابتی سالم باشه !

مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيدمهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيدمهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد

نویسنده :Agent3-01   آفلاین

دیدم مدیر خیلی عصبانیه گفتم اگه عکس نداریم کتک رو شاخشه   مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد

منم با هر زحمتی بود این عکس اپ کردم و گذاشتم  مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد

باشد که مقبول زهرا خانوم گل بیفتد مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد  

شرمنده دیگه امکانات کم بود مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد  

نویسنده :•º★STAR★º•   غایب
زهرا دوست گلم
اين تصوره من! با مشخصاتي كه ذكر كرديمهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد

نویسنده :miss mg - ELF   آفلاین
خوب اينم عكس من اميدوارم خوشت بياد

همین فقط ؟؟؟؟؟؟

خخخخ

نکنه گفتم مذهبیم ترسیدین !مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيدمهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد

راستش این که گفتم مذهبیم منظورم این نبود که حتما عکساتون با حجاب باشه ...

فقط گفتم شاید تو حدس زدن کمکتون کنه !مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد