اوپــا جـونـگ ڪـی محبوب ترین کاربر انجمن
تنها کسی انتخاب میشود که برترین ارسال کننده روز ، هفته و ماه باشد .

آدرس

آدرس فعلی سایت koreafan.eu است در صورت بروز هر مشکل آدرس بعدی koreafan.. میباشد .

ساماندهي

انجمن کره فن در ستاد ساماندهي پايگاه هاي اينترنتي ثبت شد تاپیک

گروه تلگرام انجمن

گروه تلگرامی انجمن برای اطلاع رسانی از مشکلات انجمن و درخواست ها لطفا عضو بشین کلیک کنید

| مسابقه عکس متناسب با کاربر با حضور Agent3-01 خبرنگار |(با جایزه )
زمان کنونی: 06-05-2023، 10:28 AM
کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان
نویسنده: اوپــا جـونـگ ڪـی
آخرین ارسال: اوپــا جـونـگ ڪـی
پاسخ 32
بازدید 6196

امتیاز موضوع:
  • 5 رای - 4.8 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

[-]
کلمات کلیدی
حضور خبرنگار با agent3 کاربر 01 مسابقه جایزه عکس متناسب

| مسابقه عکس متناسب با کاربر با حضور Agent3-01 خبرنگار |(با جایزه )
Question 
این دور مسابقه با حضور agent3-01 خانوم خبرنگار عزیز انجمن برگزار خواهد شد.

روند مسابقه به این صورته که  یکی داوطلب میشه و بقیه بچه ها میان و عکسی رو که فکر می کنن به چهره اون فرد نزدیکه رو میذارن

تا 3روز فرصت ارسال عکس هاست بعد از 3 روز خود کاربر 2تا ازبهترین عکس ها رو انتخاب می کنه(که به خودش نزدیکه) اگرم تمایل داشت میتونه عکس خودشم بذاره بعد تاپیک بسته میشه.
به 2نفر که بهترین حدس را بزنن به عنوان جایزه نفر اول 4اعتبار ونفر دوم 2 اعتبار هدیه میدم

اینم آدرس تاپیک برای ثبت نام در مسابقه:

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هر مدل عکسی که فکر می کنید به شخصیت 
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
  نزدیکه بعد از اینکه یه توضیحی  درباره خودش داد برامون
بفرستید

هر کس فقط یک عکس می فرسته و نه بیشتر در غیر اینصورت پستتون
 حذف میشه

نکته مهم : خواهشا عکسای غیر اخلاقی نفرستید.

لطفا امضاتون رو هم ببندید .
نویسنده :Agent3-01   آفلاین
مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد

سلام به هم انجمنی های عزیز  مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد

من Agent3-01  هستم خبرنگار بخش خبری انجمن   مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد

البته خیلی دوست داشتم دوستان از اون چیزی که تصور می کنن ازم عکس بذارن ولی قوانین میگه باید کمی در مورد ظاهر خودم توضیح بدم

من یه خانوم 36 ساله هستم که تا چند روزه دیگه وارد 37 سالگی میشم به غیر SURY جون فکر نمی کنم کسی از من بزرگتر باشه تو انجمن

چشمای روشن ،  بینی متوسط گوشتی دارم ، رنگ پوستم سفید ،لب های بالا و پایینم نه خیلی باریک و نه خیلی پهن و صورت گردی دارم دیگه نمی دونم چی بگم

مامان دوتا پسر 16 و 14 ساله هستم

بقیه خصوصیات شخصیم هم اگه بهتون کمک می کنه می تونید تو  دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
  ببینید .

پیشاپیش از حضور گرم و لطفتون متشکرم  مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد

به همه کسایی که پست و عکس بذارن یک اعتبار خواهم داد. مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد

دو نفر اول اعتبار اختصاصی هم پیش من دارند.  مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد  

نویسنده :─═हई╬ வ!ЯЗஐஇ ╬ईह═─   آفلاین
من زیادباهاتون درارتباط بودم اینجا وبرای من نونای مهربونی بودیدوهستید...چهره ای که انتخاب کردمم خیلی مهربونه بنظرم...
..ریسک میکنمواولین نفرمیفرستم....
چرا؟چون جایزه میخوام.....گفتم که ازبچگی جایزه دوسداشتم..
مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيدنوناجان شبیهه؟مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد

مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيدراستی خواستم تنوعی داده باشموعکس سیاه سفیدبذارممهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد

نویسنده :zahraj4   آفلاین
خببببببب ! منم عکسمو میذارم ! البته کلا زیاد تو تشخیص چهره ماهر نیستم !مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد

(03-06-2016, 01:19 AM)*A L R E S K* نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
من زیادباهاتون درارتباط بودم اینجا وبرای من نونای مهربونی بودیدوهستید...چهره ای که انتخاب کردمم خیلی مهربونه بنظرم...
..ریسک میکنمواولین نفرمیفرستم....
چرا؟چون جایزه میخوام.....گفتم که ازبچگی جایزه دوسداشتم..
مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيدنوناجان شبیهه؟مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد

مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيدراستی خواستم تنوعی داده باشموعکس سیاه سفیدبذارممهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد

ممنونم از لطفی که به من داری آقا علیرضا عزیز  مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد

خوشحالم که تو تصوراتت این شکلی هستم  مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد

این چهره تقریبا شبیه اسیای شرقی هاست .من دیگه اینقدر ناااز نیستم دیگه مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد

بینی این دوستمون قلمیه من بینیم گوشتیه و لب بالام هم باریک نیست مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد

(03-06-2016, 01:30 AM)zahraj4 نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
خببببببب ! منم عکسمو میذارم ! البته کلا زیاد تو تشخیص چهره ماهر نیستم !مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد

ممنون زهرا جان از عکسی که گذاشتی مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد

بینی استخونی و لبای باریکش به چهره من اصلا نمی خوره

صورت من اینقدر گرد نیست.

بازم ممنون عزیزم مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد

نویسنده :•º★STAR★º•   غایب

Agent3-01 من تا الان فكر ميكردم 18 سالتهمهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيدمهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
اينم تصوره منه

نویسنده :ladyzohre2   آفلاین
اینم عکس انتخابی من.امیدوارم شبیه باشهمهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد

مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيدمهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد" />

نویسنده :★COOLGIRL★   آفلاین
اینم حدس من البته یکم از دوستم جوون تره :-)
(مطمئنم شبیه نیست)

(03-06-2016, 08:43 AM)•º★STAR★º• نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Agent3-01 من تا الان فكر ميكردم 18 سالتهمهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيدمهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
اينم تصوره منه

ممنونم همکار جون که عکس گذاشتی

فرم صورت و پیشونیش خیلی شبیه

چشمام کشیده نیست لب و بینی تاحدودی شبیهه مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد