08-04-2015, 08:18 PM (آخرین تغییر در ارسال: 11-13-2015, 01:16 AM توسط اوپــا جـونـگ ڪـی.)
به نام خدا
سلام به همه دوستان خوبم
به مسابقه بگو من کيم خوش آمدي
مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
خوب شيوه اجرا اين مسابقه به اين صورته که من يه پروفايل به اسم ? Who Am I ? ساختم و رمز ورودشو به يه نفر که فقط خودم خبر دارم دادم
حالا شما ميتونيد تو اين تاپيک سوالاتي از اين شخص بپرسيد تا بفهميد کيه
ميتونيد از پاسخ هايي که به سوالات شما و باقي دوستان داده ميشه براي پيدا کردن اين کاربر استفاده کنيد
خوب چندتا قانون ساده هم داريم :
1- هرکس ميتونه توي 5 تا پست سوالاشو بپرسه که تعداد سوالات داخل هر پست حداکثر 5 سواله .
2- هرکس ميتونه 3 بار حدس بزنه که کي پشت اين آي دي قايم شده .
3- سوالات به صورت دو گزينه اي و بله و خير پرسيده ميشن مثلا :
*پسري يا دختر ؟
*از تگ دار ها هستي يا کاربر عادي ؟
*از قديمياي سايتي يا کاربر جديدي ؟
*تو ادليست دوستاي من هستي يا نه ؟
... و سوالاتي از اين قبيل .
4- دوستای خوبم که به آی پی ها دسترسی دارین خواهش میکنم که آی پی چک نکنید بذارید مسابقه روال خوبی داشته باشه
این فقط یه تذکره و منظور من این نیست که یه نفر استفاده کرده لطفا برداشت بد نکنید .
5- سعي کنيد اسپم نديد و به هيچ وجه به کسي توهين نکنيد .
من ک تگ ندارممهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
∞
مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
کاربرانی که این پست را پسندیده اند:کابرانی که پسندیده اند:(برای نمایش فهرست را باز کنید) !Z!E!I!N!A!B! (2015-08-07 15:36), Agent3-01 (2015-08-07 20:16), Autumn Lady (2015-08-07 23:19), D®.F@K3 (2015-08-07 22:56), اوپــا جـونـگ ڪـی (2015-11-11 20:30)
خواستم بذارم خودش قشنگ سر کارتون بذاره بعد بهش بگم اعلام کنه که نشد
خوب دوست خوبمون دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
درست حدس زدن و اعتبارهای هدیه رو دریافت میکنن[/b]
دیگه مشخصه که دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. بود
ولی اینایی که به من شک داشتن واقعا فک کردین منم ؟؟؟مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيدمهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيدمهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
مثلا من میگم فک کنم که تو ادلیست خودم باشم ؟!مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
بعد از پیدا کردن یه شخص مناسب دور بعدی آغاز میشهمهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
کاربرانی که این پست را پسندیده اند:کابرانی که پسندیده اند:(برای نمایش فهرست را باز کنید) !Z!E!I!N!A!B! (2015-08-07 23:02), Autumn Lady (2015-08-07 23:19), vanooshe (2015-08-07 23:03), اوپــا جـونـگ ڪـی (2015-11-11 20:30), †▶♕мαηɗαηα♕◀† (2015-08-07 23:10)
مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيدتاپیک بسته شد مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
برای راهنمایی دوستان who i am این مرحلهدیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
بود
اگه هر سریال یا فیلمی که لینکاش منقضی شده را خواستید در تاپیکش درخواست بدید در صورت امکان رسیدگی میشود گروه جدید تلگرامی انجمن کره فن : دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
این فقط یه تذکره و منظور من این نیست که یه نفر استفاده کرده لطفا برداشت بد نکنید .