اوپــا جـونـگ ڪـی محبوب ترین کاربر انجمن
تنها کسی انتخاب میشود که برترین ارسال کننده روز ، هفته و ماه باشد .

آدرس

آدرس فعلی سایت koreafan.eu است در صورت بروز هر مشکل آدرس بعدی koreafan.. میباشد .

ساماندهي

انجمن کره فن در ستاد ساماندهي پايگاه هاي اينترنتي ثبت شد تاپیک

گروه تلگرام انجمن

گروه تلگرامی انجمن برای اطلاع رسانی از مشکلات انجمن و درخواست ها لطفا عضو بشین کلیک کنید

||| مسابقه ی بگو من کیم ؟!! ||| (9)بسته شد
زمان کنونی: 09-22-2023، 02:04 AM
کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان
نویسنده: D®.F@K3
آخرین ارسال: اوپــا جـونـگ ڪـی
پاسخ 46
بازدید 4474

امتیاز موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

[-]
کلمات کلیدی
شد بسته کیم 9 ؟ من مسابقه ی بگو

||| مسابقه ی بگو من کیم ؟!! ||| (9)بسته شد
نویسنده :D®.F@K3   آفلاین
به نام خدا

سلام به همه دوستان خوبم
به مسابقه بگو من کيم خوش آمدي
مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد

خوب شيوه اجرا اين مسابقه به اين صورته که من يه پروفايل به اسم ? Who Am I ? ساختم و رمز ورودشو به يه نفر که فقط خودم خبر دارم دادم
حالا شما ميتونيد تو اين تاپيک سوالاتي از اين شخص بپرسيد تا بفهميد کيه
ميتونيد از پاسخ هايي که به سوالات شما و باقي دوستان داده ميشه براي پيدا کردن اين کاربر استفاده کنيد
خوب چندتا قانون ساده هم داريم :

1- هرکس ميتونه توي 5 تا پست سوالاشو بپرسه که تعداد سوالات داخل هر پست حداکثر 5 سواله .

2- هرکس ميتونه 3 بار حدس بزنه که کي پشت اين آي دي قايم شده .

3- سوالات به صورت دو گزينه اي و بله و خير پرسيده ميشن مثلا :
*پسري يا دختر ؟
*از تگ دار ها هستي يا کاربر عادي ؟
*از قديمياي سايتي يا کاربر جديدي ؟
*تو ادليست دوستاي من هستي يا نه ؟
... و سوالاتي از اين قبيل .

4- دوستای خوبم که به آی پی ها دسترسی دارین خواهش میکنم که آی پی چک نکنید بذارید مسابقه روال خوبی داشته باشه
این فقط یه تذکره و منظور من این نیست که یه نفر استفاده کرده لطفا برداشت بد نکنید .

5- سعي کنيد اسپم نديد و به هيچ وجه به کسي توهين نکنيد .

***اميدوارم لحظات خوشي رو باهم تجربه کنيم***

""" D @ V @ R """

نویسنده :Ay Sona   آفلاین
Տomayyeh؟

یا شانس و یا اقبال مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد اینم اخرین حدس من .. ببینیم چی میشهمهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد

نویسنده :simsame   آفلاین
من شما رو میشناسم؟
با من حرف زدی؟
تو ادلیست من هستی؟
خارها، خوار نیستند
شاخه هایِ خشک
چوبه های دار نیستند
میوه های کال کرم خورد نیز
روی دوش شاخه بار نیستند
پیش از آنکه برگ های زرد را
زیر پای خویش سرزنش کنی
خش خشی به گوش می رسد:
برگ های بی گناه با زبان ساده اعتراف می کنند
خشکی درخت
از کدام ریشه آب می خورد

اعتراف.قیصر امین پور

نویسنده :simsame   آفلاین
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
؟[/b]
یا
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

[/b]
خارها، خوار نیستند
شاخه هایِ خشک
چوبه های دار نیستند
میوه های کال کرم خورد نیز
روی دوش شاخه بار نیستند
پیش از آنکه برگ های زرد را
زیر پای خویش سرزنش کنی
خش خشی به گوش می رسد:
برگ های بی گناه با زبان ساده اعتراف می کنند
خشکی درخت
از کدام ریشه آب می خورد

اعتراف.قیصر امین پور

نویسنده :!Z!E!I!N!A!B!   آفلاین
جز کوچ کنندگانبی؟
با من نسبت فامیلی داری؟
برای کوچه های پیچ در پیج گیسوانت باید شاملو را خبر کنم
خیام دو خط شعر بگوید و
بنان تصنیف کند 
.
.
.
"قصه ی گیسوانت سر دراز دارد"

نویسنده :Autumn Lady   آفلاین
(08-14-2015, 02:11 PM)Ay Sona نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Տomayyeh؟

یا شانس و یا اقبال مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد اینم اخرین حدس من .. ببینیم چی میشهمهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد

بینگومهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد

نویسنده :vanooshe   آفلاین
سمیه ... سمیه ... سمـــــــــــــــــــیـــــــــــــــــه!!!مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيدمهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيدمهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
تگ تو مشابه داره؟ کی تگش شبیه توئه اونوقت؟!!!
ما دو سه روز اخیر با هم حرف نزدیم؟!!! 
چرا آدمو گمراه می کنید آخه؟!! یعنی یه جوری گمراه می کنید من فکر می کنم ضریب هوشیم از مرغ کمتره! والا به خدا!مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد

نویسنده :!Z!E!I!N!A!B!   آفلاین
عممممممممممه مشابه تگت کووووو اخه؟
هی میرم نگا میکنم پپروفمو میبینم فقط با تو حرفیدم بعد میگم تو که مشابه نداری
چراااااا کاری میکنید فک میکنم الزایمر گرفتم؟؟؟؟مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد:مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيدمهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
برای کوچه های پیچ در پیج گیسوانت باید شاملو را خبر کنم
خیام دو خط شعر بگوید و
بنان تصنیف کند 
.
.
.
"قصه ی گیسوانت سر دراز دارد"

نویسنده :xia mozhgan   آفلاین
عایا اسکل کردن دیگران کار خوبیست؟ مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد

(08-14-2015, 04:17 PM)vanooshe نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
سمیه ... سمیه ... سمـــــــــــــــــــیـــــــــــــــــه!!!مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيدمهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيدمهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
تگ تو مشابه داره؟ کی تگش شبیه توئه اونوقت؟!!!
ما دو سه روز اخیر با هم حرف نزدیم؟!!! 
چرا آدمو گمراه می کنید آخه؟!! یعنی یه جوری گمراه می کنید من فکر می کنم ضریب هوشیم از مرغ کمتره! والا به خدا!مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد

اولا نزن،دو برابرش میزنمتمهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
بعدشم تگم مشابه داره رویاجون. تگم تو مایه های زرد و نارنجی هستش.
گفتی دو سه روز اخیر منم گفتم نه.دو سه روز پیش حرف نزدیم امروز حرف زدیممهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
این مشکل تومهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد

قابل توجه کاربران محترم یکم وسعت دید داشته باشید.
مشابه به معنای کپی برابر اصل نیستش به معنای هم خانواده همون رنگ بودن هستش.
تگ بهارمست مشابه تگ مدیر مسابقاته و تگ من مشابه تگ رویاجون.