Agent3-01 محبوب ترین کاربر انجمن
تنها کسی انتخاب میشود که برترین ارسال کننده روز ، هفته و ماه باشد .

آدرس

آدرس فعلی سایت koreafan.eu است در صورت بروز هر مشکل آدرس بعدی koreafan.. میباشد .

ساماندهي

انجمن کره فن در ستاد ساماندهي پايگاه هاي اينترنتي ثبت شد تاپیک

گروه تلگرام انجمن

گروه تلگرامی انجمن برای اطلاع رسانی از مشکلات انجمن و درخواست ها لطفا عضو بشین کلیک کنید



نان بروتشن کشمش و گردو
زمان کنونی: 02-26-2020، 06:45 PM
کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان
نویسنده: SOG.AND
آخرین ارسال: SOG.AND
پاسخ 0
بازدید 199

امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

[-]
کلمات کلیدی
نان کشمش گردو و بروتشن

نان بروتشن کشمش و گردو
#1
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.


مدت هاست که دیگر نان، قوتِ لایموت نیست و مردم آن را به چشم ترکیب ساده ای از آرد و آب نمی بینند. اگر در گذشته، از نان، تنها برای سیرشدن استفاده می کردند، امروزه با توجه به مواد مختلفی که به آن اضافه می شود، می توان آن را به تنهایی و به عنوان یک صبحانه کامل صرف کرد. نان بروتشن کشمش و گردو نیز که آموزش داده می شود از جمله همین نان های خوشمزه و مقوی است.

مواد لازم

آرد نول (الک‌شده) 500 گرم
نمک 9 گرم
شکر (نرم و دانه‌ریز) 35 گرم
مایه خمیرترش فوری 10 گرم
بهبوددهنده 15 گرم
روغن جامد قنادی 20 گرم
مغز گردو (خردشده) 75 گرم
کشمش 90 گرم
طرز تهیه

1. آرد نول، نمک، شکر، مایه خمیرترش، بهبوددهنده و 300 میلی لیتر آب را در مخلوط کن ریخته و حدود سه دقیقه با دورِ آهسته مخلوط کنید تا کاملاً یکنواخت شود؛
2. روغن جامد را به مواد بالا افزوده و حدود هشت دقیقه با دورِ تند، مخلوط کنید تا خمیر نرم و لطیفی به دست آید؛
3. گردو و کشمش را به خمیر اضافه کرده و حدود یک دقیقه با دورِ آهسته مخلوط کنید تا کاملاً یکنواخت شود، سپس خمیر را به مدت 20 دقیقه در ظرفی دربسته در دمای اتاق استراحت دهید؛
4. از خمیر به اندازه های 60 گرمی بردارید، سپس چانه گیری کرده، روی آن ها را با سلفون بپوشانید و مجدداً به مدت 10دقیقه استراحت دهید؛
5. پس از این مدت، چانه ها را به شکل مستطیل مسطح به ارتفاع حدود دو سانتی متر فرم داده و به مدت 60 دقیقه در گرم خانه قرار دهید تا استراحت کند. فر را از 15 دقیقه قبل، روی حرارت 210 درجه سانتی گراد تنظیم و گرم کنید؛
6. چانه های نان را در سینی فرِ چرب و آردپاشی شده بچینید و آن ها را به مدت 15 تا 20 دقیقه در طبقه وسط فر گرم شده قرار دهید تا بپزند. پس از این مدت، نان بروتشن آماده سرو است.
نکته

•برای جلوگیری از خشک‌شدن نان‌ها، سینی فر را از آبِ جوش پر کنید و در طبقه پایین فر قرار دهید.
•برای ممانعت از ته‌نشین‌شدن کشمش، آن را با مقداری آرد مخلوط و الک کنید، سپس آرد اضافی آن را بگیرید و استفاده کنید.

 


موضوعات مشابه ...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  طرز تهیه کلوچه خرما و گردو songilgook joon 0 340 11-09-2014, 05:46 PM
آخرین ارسال: songilgook joon
  کیک مرغ و گردو Autumn Lady 0 217 11-07-2014, 12:16 AM
آخرین ارسال: Autumn Lady
Wink طرز تهیه کیک فنجانی موزی با گردو ღNAFASღ 0 215 10-26-2014, 08:22 PM
آخرین ارسال: ღNAFASღ

پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان

MyBB SQL Error

MyBB has experienced an internal SQL error and cannot continue.

SQL Error:
1017 - Can't find file: './koreafan_ZnvhsUg/mybb_threadviews.MYI' (errno: 2 "No such file or directory")
Query:
INSERT INTO mybb_threadviews (tid) VALUES('2210')