آدرس

آدرس فعلی سایت koreafan.eu است در صورت بروز هر مشکل آدرس بعدی koreafan.. میباشد .

ساماندهي

انجمن کره فن در ستاد ساماندهي پايگاه هاي اينترنتي ثبت شد تاپیک

گروه تلگرام انجمن

گروه تلگرامی انجمن برای اطلاع رسانی از مشکلات انجمن و درخواست ها لطفا عضو بشین کلیک کنید



نان بوحلته ( آلمانی )
زمان کنونی: 12-06-2023، 01:09 AM
کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان
نویسنده: SOG.AND
آخرین ارسال: SOG.AND
پاسخ 0
بازدید 781

امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

[-]
کلمات کلیدی
نان بوحلته آلمانی

نان بوحلته ( آلمانی )
#1
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.


مواد لازم برای خمیر:


شکر / یک هشتم پیمانه
آب / سه چهارم پیمانه
خمیر مایه فوری / نصف قاشق سوپخوری
تخم مرغ / 1 عدد
نمک / یک دوم قاشق چایخوری
روغن مایع / یک هشتم پیمانه
شیر خشک / یک سوم پیمانه
آرد / حدود 400 گرم


مواد میانی:

مارمالاد توت فرنگی


رومال:

زرده تخم مرغ
پودر قند



طرز تهیه:

یک قاشق چایخوری از شکر را در اب ولرم حل کنید سپس مابه خمیر را روی سطح اب بپاشیدو کنار بگذارید تا عمل بیاید و کف کند .
بقیه شکر ،تخم مرغ ،نمک ،روغن مایع وشیر خشک را با هم مخلوط می کنیم.خمیر مایه عمل امده را اضافه می کنیم.ارد را کم کم اضافه
می کنیم ورز می دهیم تا به دست نچسبه .خمیر را در جای گرمی به مدت یک الی دو ساعت اسنراحت می دهیم تا حجم خمیر دو برابر شود
قالب گرد 30 سانتی متری را چرب کرده از خمیر چانه های 30 گرمی بر می داریم با دست باز می کنیم و داخل ان مارمالاد قرار می دهیم
به همین ترتیب دور قالب را پر می کنیم.برای دور بعدی چانه های 20 گرمی بر داشته و مارمالاد قرار می دهیم تا قالب پر شود .نیم ساعت دیگه استراحت می دهیم .فر را با دمای 180 درجه روشن می کنیم.روی خمیر زرده تخم مرغ می مالیم و به مدت نیم ساعت در طبقه وسط فر قرار می دهیم.بعد از پخت نان در صورت تمایل پودر قند می پاشیم.


موضوعات مشابه ...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  بیسکوییت آلمانی Cяαzу вσу 0 720 11-12-2014, 11:28 PM
آخرین ارسال: Cяαzу вσу
  کیک پسته ای یوهانس بر آلمانی ~Kit Kat~ 0 1,026 10-13-2014, 03:08 AM
آخرین ارسال: ~Kit Kat~

پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان