آدرس

آدرس فعلی سایت koreafan.eu است در صورت بروز هر مشکل آدرس بعدی koreafan.. میباشد .

ساماندهي

انجمن کره فن در ستاد ساماندهي پايگاه هاي اينترنتي ثبت شد تاپیک

گروه تلگرام انجمن

گروه تلگرامی انجمن برای اطلاع رسانی از مشکلات انجمن و درخواست ها لطفا عضو بشین کلیک کنید



نان حلقه ای بادام و آلبالو مناسب سفره افطار
زمان کنونی: 12-06-2023، 01:11 AM
کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان
نویسنده: SOG.AND
آخرین ارسال: SOG.AND
پاسخ 0
بازدید 1309

امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

[-]
کلمات کلیدی
نان سفره ای بادام آلبالو و حلقه مناسب افطار

نان حلقه ای بادام و آلبالو مناسب سفره افطار
#1
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.


این نان مناسب برای صبحانه و افطار و میان وعده ای مقوی برای کودکانتان می باشد .

مواد اولیه برای خمیر :

مایه ی خمیر : یک و نیم قاشق غذا خوری

آب گرم : یک چهارم پیمانه

شیر گرم :نصف پیمانه

شکر : سه قاشق غذا خوری

نمک : یک قاشق چایخوری

کره : یک چهارم پیمانه

تخم مرغ : دو عدد

آرد : پنج لیوان

پودر هل : یک قاشق چایخوری

پودر پوست پرتقال یا لیموی خشک شده : دو قاشق چایخوری

مواد لازم برای داخل خمیر:

آرد : دو قاشق غذا خوری

کره ی نرم شده : دو قاشق غذاخوری

بادام : سه چهارم لیوان

آلبالو خشک بدون هسته : سه چهارم لیوان

شکر : سه قاشق غذا خوری

پوست لیمو : یک قاشق چایخوری

مایه ی خمیر : یک و نیم قاشق غذا خوری

آب گرم : یک چهارم پیمانه

شیر گرم :نصف پیمانه

شکر : سه قاشق غذا خوری

نمک : یک قاشق چایخوری

کره : یک چهارم پیمانه

تخم مرغ : دو عدد

آرد : پنج لیوان

پودر هل : یک قاشق چایخوری

پودر پوست پرتقال یا لیموی خشک شده : دو قاشق چایخوری

مواد لازم برای داخل خمیر

آرد : دو قاشق غذا خوری

کره ی نرم شده : دو قاشق غذاخوری

بادام : سه چهارم لیوان

آلبالو خشک بدون هسته : سه چهارم لیوان

شکر : سه قاشق غذا خوری

پوست لیمو : یک قاشق چایخوری

مواد لازم برای شهد:

پودر شکر : نصف لیوان

هل نصف قاشق چایخوری

آبلیمو : یک قاشق غذاخوری

آب : چهار قاشق غذاخوری

طرز تهیه :

قبل از شروع به کار از تاریخ مصرف مخمر (مایه خمیر) اطمینان حاصل کنید در صورتی که مخمر تازه نباشد خمیر پف نمی کند و مواد هدر می رود.

_ مخمر + آب —-> 2 دقیقه بماند.

(مرحله ۱ )

_ شیر + شکر + کره + نمک + هل + تخم مرغ + پودر پوست پرتقال + ۲ پیمانه آرد + مخلوط مرحله ۱ —-> خوب با چنگال هم بزنید و نیم ساعت صبر کنید تا حبابهایی ایجاد شود.

(مرحله ۲ )

_ مخلوط( مرحله دو ) + آرد باقی مانده ، خوب تا سه دقیقه ورز دهید و محکم به خمیر ضربه بزنید اگر خمیر به دست میچسبد باز هم آرد اضافه کنید . وقتی مثل یک توپ شد در ظرف گذاشته و با حوله یا نایلکس روی آنرا بپوشانید.

(مرحله ۳ )

_ خمیر به مدت ۲ ساعت در دمای آشپزخانه استراحت کند تا حچمش دو برابر شود.

(مرحله ۴)

_ در فاصله ور آمدن خمیر شهد را تهیه کنید.

(مرحله ۵)

_ بادام را در آب به مدت سه دقیقه خیس کنید بعد از آب خارج کرده با مولینکس خرد کنید طوری که زیاد خرد نشود و خرده های آن در ابعاد متفاوت باشد.

(مرحله ۶)

_ بادام + آلبالوی خشک بدون هسته + شکر + آرد + کره مخلوط کرده و در یخچال بگذارید .

(مرحله ۷)

_ حجم خمیر که دو برابر شد ، فر را بابیشترین درچه روشن و بعداز ۵ دقیقه روی درجه مورد نظر ( ۳۵۰ F ) تنظیم کنید.

(مرحله ۸)

_ روی میز تمیزی آرد بپاشید و خمیر را به قطر نیم سانتی متر و مستطیل شکل باز کنید بعد روی آن مایه ( مرحله ۷ ) را بریزید وبعد به درازا رول کنید و از درازا خمیر را با کارد نصف کرده و به صورت دو نوار دور هم پیچیده و دو سر آنرا به هم وصل کنید تا به شکل حلقه در آید.

(مرحله ۹ )

روی حلقه را بابرس زرده زده شده بمالید و حلقه را در سینی فر و در پنجره وسط با حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت به مدت ۳۰ دقیقه بگذارید و بعد فر را خاموش و سریع در قسمت گرمکن فر بگذارید و درب را آنرا بسته و فرصت طلایی شدن به روی نان را بدهید اگر فر گرمکن ندارد از گریل استفاده کنید ولی مواضب باشید که روی نان نسوزد از کنار فر تکان نخورید و با نگاه کردن زمان مناسب را تشخیص دهید.

(مرحله ۱۰ )

_ بعد از در آوردن نان از فر شهد را روی نان بریزید تا به خورد نان برود .


موضوعات مشابه ...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Rainbow کیک پنیری با آلبالو Cяαzу вσу 0 962 11-12-2014, 11:44 PM
آخرین ارسال: Cяαzу вσу
  کیک بادام Cяαzу вσу 0 670 11-12-2014, 04:19 PM
آخرین ارسال: Cяαzу вσу
  کیک آلبالو Cяαzу вσу 0 799 11-12-2014, 04:14 PM
آخرین ارسال: Cяαzу вσу
  کیک پنیری با آلبالو SOG.AND 0 960 07-19-2014, 11:31 AM
آخرین ارسال: SOG.AND
  شكلات خرمـــایی؛ شیرینی بعد از افطار SOG.AND 0 965 07-19-2014, 11:22 AM
آخرین ارسال: SOG.AND

پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان