07-19-2014, 11:45 AM
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
این نان مناسب برای صبحانه و افطار و میان وعده ای مقوی برای کودکانتان می باشد .
مواد اولیه برای خمیر :
مایه ی خمیر : یک و نیم قاشق غذا خوری
آب گرم : یک چهارم پیمانه
شیر گرم :نصف پیمانه
شکر : سه قاشق غذا خوری
نمک : یک قاشق چایخوری
کره : یک چهارم پیمانه
تخم مرغ : دو عدد
آرد : پنج لیوان
پودر هل : یک قاشق چایخوری
پودر پوست پرتقال یا لیموی خشک شده : دو قاشق چایخوری
مواد لازم برای داخل خمیر:
آرد : دو قاشق غذا خوری
کره ی نرم شده : دو قاشق غذاخوری
بادام : سه چهارم لیوان
آلبالو خشک بدون هسته : سه چهارم لیوان
شکر : سه قاشق غذا خوری
پوست لیمو : یک قاشق چایخوری
مایه ی خمیر : یک و نیم قاشق غذا خوری
آب گرم : یک چهارم پیمانه
شیر گرم :نصف پیمانه
شکر : سه قاشق غذا خوری
نمک : یک قاشق چایخوری
کره : یک چهارم پیمانه
تخم مرغ : دو عدد
آرد : پنج لیوان
پودر هل : یک قاشق چایخوری
پودر پوست پرتقال یا لیموی خشک شده : دو قاشق چایخوری
مواد لازم برای داخل خمیر
آرد : دو قاشق غذا خوری
کره ی نرم شده : دو قاشق غذاخوری
بادام : سه چهارم لیوان
آلبالو خشک بدون هسته : سه چهارم لیوان
شکر : سه قاشق غذا خوری
پوست لیمو : یک قاشق چایخوری
مواد لازم برای شهد:
پودر شکر : نصف لیوان
هل نصف قاشق چایخوری
آبلیمو : یک قاشق غذاخوری
آب : چهار قاشق غذاخوری
طرز تهیه :
قبل از شروع به کار از تاریخ مصرف مخمر (مایه خمیر) اطمینان حاصل کنید در صورتی که مخمر تازه نباشد خمیر پف نمی کند و مواد هدر می رود.
_ مخمر + آب —-> 2 دقیقه بماند.
(مرحله ۱ )
_ شیر + شکر + کره + نمک + هل + تخم مرغ + پودر پوست پرتقال + ۲ پیمانه آرد + مخلوط مرحله ۱ —-> خوب با چنگال هم بزنید و نیم ساعت صبر کنید تا حبابهایی ایجاد شود.
(مرحله ۲ )
_ مخلوط( مرحله دو ) + آرد باقی مانده ، خوب تا سه دقیقه ورز دهید و محکم به خمیر ضربه بزنید اگر خمیر به دست میچسبد باز هم آرد اضافه کنید . وقتی مثل یک توپ شد در ظرف گذاشته و با حوله یا نایلکس روی آنرا بپوشانید.
(مرحله ۳ )
_ خمیر به مدت ۲ ساعت در دمای آشپزخانه استراحت کند تا حچمش دو برابر شود.
(مرحله ۴)
_ در فاصله ور آمدن خمیر شهد را تهیه کنید.
(مرحله ۵)
_ بادام را در آب به مدت سه دقیقه خیس کنید بعد از آب خارج کرده با مولینکس خرد کنید طوری که زیاد خرد نشود و خرده های آن در ابعاد متفاوت باشد.
(مرحله ۶)
_ بادام + آلبالوی خشک بدون هسته + شکر + آرد + کره مخلوط کرده و در یخچال بگذارید .
(مرحله ۷)
_ حجم خمیر که دو برابر شد ، فر را بابیشترین درچه روشن و بعداز ۵ دقیقه روی درجه مورد نظر ( ۳۵۰ F ) تنظیم کنید.
(مرحله ۸)
_ روی میز تمیزی آرد بپاشید و خمیر را به قطر نیم سانتی متر و مستطیل شکل باز کنید بعد روی آن مایه ( مرحله ۷ ) را بریزید وبعد به درازا رول کنید و از درازا خمیر را با کارد نصف کرده و به صورت دو نوار دور هم پیچیده و دو سر آنرا به هم وصل کنید تا به شکل حلقه در آید.
(مرحله ۹ )
روی حلقه را بابرس زرده زده شده بمالید و حلقه را در سینی فر و در پنجره وسط با حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت به مدت ۳۰ دقیقه بگذارید و بعد فر را خاموش و سریع در قسمت گرمکن فر بگذارید و درب را آنرا بسته و فرصت طلایی شدن به روی نان را بدهید اگر فر گرمکن ندارد از گریل استفاده کنید ولی مواضب باشید که روی نان نسوزد از کنار فر تکان نخورید و با نگاه کردن زمان مناسب را تشخیص دهید.
(مرحله ۱۰ )
_ بعد از در آوردن نان از فر شهد را روی نان بریزید تا به خورد نان برود .
این نان مناسب برای صبحانه و افطار و میان وعده ای مقوی برای کودکانتان می باشد .
مواد اولیه برای خمیر :
مایه ی خمیر : یک و نیم قاشق غذا خوری
آب گرم : یک چهارم پیمانه
شیر گرم :نصف پیمانه
شکر : سه قاشق غذا خوری
نمک : یک قاشق چایخوری
کره : یک چهارم پیمانه
تخم مرغ : دو عدد
آرد : پنج لیوان
پودر هل : یک قاشق چایخوری
پودر پوست پرتقال یا لیموی خشک شده : دو قاشق چایخوری
مواد لازم برای داخل خمیر:
آرد : دو قاشق غذا خوری
کره ی نرم شده : دو قاشق غذاخوری
بادام : سه چهارم لیوان
آلبالو خشک بدون هسته : سه چهارم لیوان
شکر : سه قاشق غذا خوری
پوست لیمو : یک قاشق چایخوری
مایه ی خمیر : یک و نیم قاشق غذا خوری
آب گرم : یک چهارم پیمانه
شیر گرم :نصف پیمانه
شکر : سه قاشق غذا خوری
نمک : یک قاشق چایخوری
کره : یک چهارم پیمانه
تخم مرغ : دو عدد
آرد : پنج لیوان
پودر هل : یک قاشق چایخوری
پودر پوست پرتقال یا لیموی خشک شده : دو قاشق چایخوری
مواد لازم برای داخل خمیر
آرد : دو قاشق غذا خوری
کره ی نرم شده : دو قاشق غذاخوری
بادام : سه چهارم لیوان
آلبالو خشک بدون هسته : سه چهارم لیوان
شکر : سه قاشق غذا خوری
پوست لیمو : یک قاشق چایخوری
مواد لازم برای شهد:
پودر شکر : نصف لیوان
هل نصف قاشق چایخوری
آبلیمو : یک قاشق غذاخوری
آب : چهار قاشق غذاخوری
طرز تهیه :
قبل از شروع به کار از تاریخ مصرف مخمر (مایه خمیر) اطمینان حاصل کنید در صورتی که مخمر تازه نباشد خمیر پف نمی کند و مواد هدر می رود.
_ مخمر + آب —-> 2 دقیقه بماند.
(مرحله ۱ )
_ شیر + شکر + کره + نمک + هل + تخم مرغ + پودر پوست پرتقال + ۲ پیمانه آرد + مخلوط مرحله ۱ —-> خوب با چنگال هم بزنید و نیم ساعت صبر کنید تا حبابهایی ایجاد شود.
(مرحله ۲ )
_ مخلوط( مرحله دو ) + آرد باقی مانده ، خوب تا سه دقیقه ورز دهید و محکم به خمیر ضربه بزنید اگر خمیر به دست میچسبد باز هم آرد اضافه کنید . وقتی مثل یک توپ شد در ظرف گذاشته و با حوله یا نایلکس روی آنرا بپوشانید.
(مرحله ۳ )
_ خمیر به مدت ۲ ساعت در دمای آشپزخانه استراحت کند تا حچمش دو برابر شود.
(مرحله ۴)
_ در فاصله ور آمدن خمیر شهد را تهیه کنید.
(مرحله ۵)
_ بادام را در آب به مدت سه دقیقه خیس کنید بعد از آب خارج کرده با مولینکس خرد کنید طوری که زیاد خرد نشود و خرده های آن در ابعاد متفاوت باشد.
(مرحله ۶)
_ بادام + آلبالوی خشک بدون هسته + شکر + آرد + کره مخلوط کرده و در یخچال بگذارید .
(مرحله ۷)
_ حجم خمیر که دو برابر شد ، فر را بابیشترین درچه روشن و بعداز ۵ دقیقه روی درجه مورد نظر ( ۳۵۰ F ) تنظیم کنید.
(مرحله ۸)
_ روی میز تمیزی آرد بپاشید و خمیر را به قطر نیم سانتی متر و مستطیل شکل باز کنید بعد روی آن مایه ( مرحله ۷ ) را بریزید وبعد به درازا رول کنید و از درازا خمیر را با کارد نصف کرده و به صورت دو نوار دور هم پیچیده و دو سر آنرا به هم وصل کنید تا به شکل حلقه در آید.
(مرحله ۹ )
روی حلقه را بابرس زرده زده شده بمالید و حلقه را در سینی فر و در پنجره وسط با حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت به مدت ۳۰ دقیقه بگذارید و بعد فر را خاموش و سریع در قسمت گرمکن فر بگذارید و درب را آنرا بسته و فرصت طلایی شدن به روی نان را بدهید اگر فر گرمکن ندارد از گریل استفاده کنید ولی مواضب باشید که روی نان نسوزد از کنار فر تکان نخورید و با نگاه کردن زمان مناسب را تشخیص دهید.
(مرحله ۱۰ )
_ بعد از در آوردن نان از فر شهد را روی نان بریزید تا به خورد نان برود .