07-19-2014, 11:21 AM
(آخرین تغییر در ارسال: 06-23-2015, 04:00 PM توسط royajoooon.)
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
مواد لازم :
آرد ۵۰۰ گرم یا ۲ پیمانه
نمک مقداری
کره ۲۰ گرم
شکر ۲۵ گرم یا 5 قاشق چایخوری
خمیر مایه ۱۲ گرم
زرده تخم مرغ ۱ عدد
شیر ۲۸۰ میلی لیتر کمی بیشتر از یک پیمانه
آرد الک شده ۵۰ گرم
۱ عدد تخم مرغ زده شده + ۲ قاشق غذاخوری آب
کنجد مقداری
طرز تهیه:
در یک کاسه آرد و نمک و شکر و خمیر مایه و کره و زرده تخم مرغ را با هم مخلوط و در آخر شیر را به آن اضافه و هم بزنید. حالا با هم زن و با دور کند حدود ۵ دقیقه بزنید. باید به شکل خمیردرباید. با دست امتحان کنید که مقدار غلظت خمیربه چه صورت است و بعد با دور متوسط حدود ۳ دقیقه دوباره بزنید. کمی آرد الک شده روی خمیر بریزید به خاطر اینکه به دست نچسبد و با کره نرم شده حسابی ورز بدهید و حدود یک ساعت بگذارید کناری استراحت کند. یادتان باشد روی آن را حتما با یه کیسه یا فویل بپوشانید تا خشک نشود وبعد از یک ساعت خمیر و حجمش تقریبا دوبرابر می شود.بعد روی یک سطح صاف مثل سینی، آرد الک شده بپاشید.سپس خمیر رو به چند قسمت مساوی تقسم کنید. بعد و به شکل نوار باریک دربیاورید .بعد آن ها را گره بزنید و چند دقیقه صبر کنید (برای اینکه شکل خودش را حفظ کند). بعد شیرینی ها را داخل سینی فر که در آن کاغذ چرب هست بچینید و حدود ۲۰ دقیقه دوباره صبر کنید .
مواد لازم :
آرد ۵۰۰ گرم یا ۲ پیمانه
نمک مقداری
کره ۲۰ گرم
شکر ۲۵ گرم یا 5 قاشق چایخوری
خمیر مایه ۱۲ گرم
زرده تخم مرغ ۱ عدد
شیر ۲۸۰ میلی لیتر کمی بیشتر از یک پیمانه
آرد الک شده ۵۰ گرم
۱ عدد تخم مرغ زده شده + ۲ قاشق غذاخوری آب
کنجد مقداری
طرز تهیه:
در یک کاسه آرد و نمک و شکر و خمیر مایه و کره و زرده تخم مرغ را با هم مخلوط و در آخر شیر را به آن اضافه و هم بزنید. حالا با هم زن و با دور کند حدود ۵ دقیقه بزنید. باید به شکل خمیردرباید. با دست امتحان کنید که مقدار غلظت خمیربه چه صورت است و بعد با دور متوسط حدود ۳ دقیقه دوباره بزنید. کمی آرد الک شده روی خمیر بریزید به خاطر اینکه به دست نچسبد و با کره نرم شده حسابی ورز بدهید و حدود یک ساعت بگذارید کناری استراحت کند. یادتان باشد روی آن را حتما با یه کیسه یا فویل بپوشانید تا خشک نشود وبعد از یک ساعت خمیر و حجمش تقریبا دوبرابر می شود.بعد روی یک سطح صاف مثل سینی، آرد الک شده بپاشید.سپس خمیر رو به چند قسمت مساوی تقسم کنید. بعد و به شکل نوار باریک دربیاورید .بعد آن ها را گره بزنید و چند دقیقه صبر کنید (برای اینکه شکل خودش را حفظ کند). بعد شیرینی ها را داخل سینی فر که در آن کاغذ چرب هست بچینید و حدود ۲۰ دقیقه دوباره صبر کنید .