آدرس

آدرس فعلی سایت koreafan.eu است در صورت بروز هر مشکل آدرس بعدی koreafan.. میباشد .

ساماندهي

انجمن کره فن در ستاد ساماندهي پايگاه هاي اينترنتي ثبت شد تاپیک

گروه تلگرام انجمن

گروه تلگرامی انجمن برای اطلاع رسانی از مشکلات انجمن و درخواست ها لطفا عضو بشین کلیک کنید



نان گوشتى
زمان کنونی: 12-06-2023، 02:21 AM
کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان
نویسنده: SOG.AND
آخرین ارسال: SOG.AND
پاسخ 0
بازدید 761

امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

[-]
کلمات کلیدی
نان گوشتى

نان گوشتى
#1
در اين نان با وجود اينكه مواد به صورت خام روى نان ريخته ميشود و از پنير پيتزا هم استفاده نمى شود، مواد بعد از پخت كاملا به نان چسبيده است و از روى نان نمى‌ريزد. اين نان گوشتى هم بسيار سالم است و هم رژيمى.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.


خمير:
شما از هر نوع خميرى كه دوست داريد استفاده كنيد. من از روش خمير 10 دقيقه‌اى استفاده كردم. اما زمان استراحت خمير را 50 دقيقه در نظر گرفتم.
در ضمن براى نان بزرگ تقريبا از نصف خمير استفاده كردم و بقيه خمير را در ظرفهاى مخصوص نان پيتزا پختم.
كف ظرف نان بزرگ را آرد ريختم. ولى بقيه ظرفها را چرب كردم. توصيه ميكنم ظرف را چرب كنيد.
مواد لازم براى رويه نان :
گوشت چرخ كرده (خام)
پياز ، سير ، گوجه فرنگى ، فلفل دلمه اى كه همگى خرد شده اند
ادويه :
پودر سير
فلفل سياه و قرمز
دارچين
نمك
آب: 1/4 پيمانه (به دلخواه)
مواد:
همه مواد را در ظرفى با هم مخلوط ميكنيم. خمير را به درازاى يك نان بربرى پهن ميكنيم و مواد را روى آن پخش ميكنيم و مواد را كمى روى نان فشار ميدهيم تا به خمير بچسبد. مواد بايد به شكل يك لايه نازك روى خمير ريخته شود.
فر را 20 دقيقه قبل با دماى 220 درجه روشن كنيد و يك كاسه آب كف فر بگذاريد. ظرف را در طبقه وسط گذاشته و 20 دقيقه بپزيد و بعد از 20 دقيقه كمى هم با شعله بالا حرارت دهيد تا خوب برشته شود.
همراه مواد 1/4 پيمانه آب داده شده كه من استفاده نكردم و به جاى آن هم گوجه هاى آبدار و نرم استفاده كردم و هم سبزيجات موقع خرد كردن كمى آبدار ميشوند و اين دو جايگزين خوبى براى آب است.
علت استفاده از آب اين است كه مواد موقع پخته شدن خشك نشود.
نكته: اين خمير بعد از ريختن مواد استراحت ندارد.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.



دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.


پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان