اوپــا جـونـگ ڪـی محبوب ترین کاربر انجمن
تنها کسی انتخاب میشود که برترین ارسال کننده روز ، هفته و ماه باشد .

آدرس

آدرس فعلی سایت koreafan.eu است در صورت بروز هر مشکل آدرس بعدی koreafan.. میباشد .

ساماندهي

انجمن کره فن در ستاد ساماندهي پايگاه هاي اينترنتي ثبت شد تاپیک

گروه تلگرام انجمن

گروه تلگرامی انجمن برای اطلاع رسانی از مشکلات انجمن و درخواست ها لطفا عضو بشین کلیک کنید



نحوه تهیه حلیم بادمجان با برنج
زمان کنونی: 09-25-2020، 09:12 AM
کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان
نویسنده: asal501
آخرین ارسال: asal501
پاسخ 0
بازدید 393

امتیاز موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

[-]
کلمات کلیدی
با نحوه بادمجان تهیه حلیم برنج

نحوه تهیه حلیم بادمجان با برنج
#1
نحوه تهیه حلیم بادمجان با برنج

آماده سازی: 1 ساعت
مدت انتظار: 2 ساعت
مجموعاً: 3 ساعت

مواد اولیه :

برای 5 نفر
گوشت 300گرم (قلوه گاه یا راسته گوسفندی)
لپه 50گرم
برنج 100گرم
بادمجان 300گرم
پیاز 3عدد
كشك 300گرم
گردو 5عدد
نعنا 2قاشق غذاخوری (خشك)
نمك به میزان لازم
فلفل به میزان لازم
زردچوبه به میزان لازم
زعفران 1قاشق غذاخوری (آبكرده و غلیظ)
برگ بو 3عدد

طرز تهیه :

ابتدا 1عدد پیاز را پوست كنده و رنده كنید و در روغن تفت دهید تا طلایی شود سپس كمی زردچوبه به آن افزوده و كمی تفت دهید.

گوشت را شسته و خرد كنید و به پیاز اضافه كنید و تفت دهید تا رنگ آن برگردد.سپس برگ بو را شسته و به آن اضافه كنید و مقداری آب جوش ریخته و اجازه دهید گوشت بپزد.
لپه را شسته و 2بار بجوشانید و آب آن را خالی كرده و بار آخر مقداری نمك و روغن به آن افزوده و اجازه دهید بپزد.برنج را شسته و در اواخر پخت لپه به آن اضافه كنید تا برنج هم بپزد.
بادمجان ها پوست بگیرید و كبابی كنید یا درون روغن سرخ کنید سپس با چنگال له کرده و کنار بگذارید.

کشک را در مقداری آب حل کنید سپس درون قابلمه برنج و لپه پخته شده بریزید و خوب مخلوط کنید سپس گوشت پخته را ریش ریش کنید و به همراه بادمجان های له شده و گردوهای خرد شده و زعفران اضافه نمائید و روی حرارت متوسط مدام هم بزنید تا مواد ترکیب شوند و حلیم بادمجان جا بیفتد.

نعنا را درون مقداری روغن 2 دقیقه تفت دهید ، 2 پیاز دیگر را نیز خلالی ریز کرده و در روغن سرخ کنید.حلیم بادمجان جا افتاده را درون ظرف بکشید و روی آن کشک بریزید سپس با نعنا داغ ، پیاز داغ و گردو تزئین كرده و سرو نمائید.

نكات:

1) در صورتی که میخواهید بادمجان ها را سرخ کنید باید پس از پوست گرفتن نمک بزنید و 15 دقیقه صبر کنید تا اب اضافی بادمجان خارج شود و روغن کمتری برای سرخ کردن مصرف شود.

2)میتوانید برنج را جداگانه به مرحله آبكشی برسانید و بعد به لپه پخته شده اضافه كنید.

3)بعد از پخت گوشت برگ بو و پیاز را از آن جدا كرده و چند قاشق آب باقی مانده گوشت را از صافی رد كرده و به مواد اضافه كنید.

4)بهتر است كشك را 20 دقیقه جوشانده و بعد مصرف كنید.


موضوعات مشابه ...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  تهیه پیراشکی در فر اجاق گاز به روش ERIKA !!Maryam!! 0 876 04-02-2017, 11:24 PM
آخرین ارسال: !!Maryam!!
Tongue طرز تهیه شکلات صبحانه خانگی !!Maryam!! 1 720 02-13-2017, 03:42 PM
آخرین ارسال: !!Maryam!!
Tongue تهیه آش رشته به روش ERIKA !!Maryam!! 0 753 12-12-2015, 02:14 AM
آخرین ارسال: !!Maryam!!
  اموزش و طرز تهیه بیبیم بپ kim.dong.hyun 0 921 07-16-2015, 05:32 PM
آخرین ارسال: kim.dong.hyun
  بادمجان روغنی لبنانی Cяαzу вσу 0 428 11-14-2014, 11:09 AM
آخرین ارسال: Cяαzу вσу
  طرز تهیه ی سوپ میگو با سس لیمو-کنجد ƓὄὄƉ ǤIRĿ 0 635 11-14-2014, 08:35 AM
آخرین ارسال: ƓὄὄƉ ǤIRĿ
  طرز تهیه همبرگر مکزیکی songilgook joon 0 606 11-14-2014, 01:11 AM
آخرین ارسال: songilgook joon
  خوراک قارچ با برنج وحشی Cяαzу вσу 0 501 11-13-2014, 05:30 PM
آخرین ارسال: Cяαzу вσу
  کوکوی قارچ و برنج Cяαzу вσу 0 474 11-13-2014, 01:09 PM
آخرین ارسال: Cяαzу вσу
  کوکوی دولایه ذرت و برنج Cяαzу вσу 0 409 11-13-2014, 12:57 PM
آخرین ارسال: Cяαzу вσу

پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان