اوپــا جـونـگ ڪـی محبوب ترین کاربر انجمن
تنها کسی انتخاب میشود که برترین ارسال کننده روز ، هفته و ماه باشد .

آدرس

آدرس فعلی سایت koreafan.eu است در صورت بروز هر مشکل آدرس بعدی koreafan.. میباشد .

ساماندهي

انجمن کره فن در ستاد ساماندهي پايگاه هاي اينترنتي ثبت شد تاپیک

گروه تلگرام انجمن

گروه تلگرامی انجمن برای اطلاع رسانی از مشکلات انجمن و درخواست ها لطفا عضو بشین کلیک کنید

نقد عکس #۹۲
زمان کنونی: 05-29-2023، 09:45 AM
کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان
نویسنده: royajoooon
آخرین ارسال: ارام جان
پاسخ 5
بازدید 1862

امتیاز موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

[-]
کلمات کلیدی
نقد ۹۲ عکس

نقد عکس #۹۲
Information 
«نقد عکس» نام یکی از بخش های لنزک است. در بخش نقد عکس، که آخر هفته ها برگزار می شود، ما عکس ارسالی یکی از خوانندگان عزیزمان را منتشر می کنیم و از شما خواهش می کنیم که انتقادات سازنده خود را در مورد آن مطرح نمایید. این یک راه عالی برای یادگیری بیشتر در مورد عکاسی، مطرح کردن دیدگاه ها و نقد شدن عکس خود شماست. در ادامه از شما برای شرکت کردن در این بخش و مطرح کردن نظرتان در مورد عکس نقد شماره ۹۲ دعوت می کنیم.

قوانین ساده این بخش
  • گاهی ما عمدا عکس هایی که بی عیب نیستند را انتخاب می کنیم، پس لطفا با انتقادات سازنده خود به دوستانتان کمک کنید
  • آزادانه هر نصیحتی که می دانید مفید است را مطرح کنید – ترکیب بندی، نورپردازی، ویرایش و…
مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد

عکس اصلی سیلوئت (ضد نور) و با مشخصات زیر می باشد:
مشخصات عکس :
  • دیافراگم: f/5.6
  • سرعت شاتر: ۱/۲۵۰sec
  • حساسیت سنسور: ISO-100
عکاس: آقای معین رضاعلیزاده
قصد داشتید چه چیزی را به تصویر بکشید؟
محدود بودن بدن در مقابل نامحدود بودن افکار.
لطفا نظر خود را در قسمت نظرات، پایین همین صفحه، مطرح نمایید. شما چگونه چنین صحنه یا عکسی را به طور متفاوتی به تصویر می کشیدید؟ تشکر فراوان از همه عزیزانی که دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
در این بخش دیدگاهشان را مطرح نمودند.

لینک برای به اشتراک گذاشتن این نقد
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مروری بر نقد عکس هفته گذشته
دیدگاه برجسته هفته گذشته: صادق اخوان:
بنظر من زاویه عکس خوب انتخاب شده که پایین تر دلیلهاشو مینویسم.
با توجه به تنظیمات دوربین:
F-stop: f/7.1
Exposure time: 1/500sec.
ISO: 100

اگر دیافراگم و سرعت شاتر طوری انتخاب میشد که عمق میدان بیشتری می داشتیم رنگ و شادابی بیشتری هم میداشتیم، مثلا شاتر روی ۱۰۰۰ و دیافریگم روی یک پله دوربینشون بالاتر می بود. و حتی دو پله، رنگ خیلی خوب از آب در نیومده با نظر دوستم مخالم که حرکت پرنده ها با فریز نشدن بالشون عیان تر شده، چهش آب هم میتونست حرکت پرنده ها رو نشون بده و در هر حال با این زاویه خوب، مشخصا پرنده ها روی آب دیده میشدن
زاویه ی انتخابی بدلیل اینکه یک خط تقارن از دو سوم بالایی سمت راست عکس به دو سوم پایینی سمت چپ درست میکنه و دقیقا تقارنی بین عکس پرنده ها توی آب و خودشون ایجاد میکنه بسیار قشنگش کرده
اجبار به رعایت یک سوم نیست توی این عکس چون بنظر من همین زاویه بدلیل ایجاد خط تقارن خوب، قشنگی کافی ای به عکس داده و ایجاد فضای خالی توی دو سوم سمت راست و چپ نیازی نداشته، چون اصولا وقتی تقارن ایجاد میکنید قانون یک سوم رو ندیده باید بگیرید اگر عکس کراپ نشده (چون ظاهرا با فتوشاپ یک بار باز شده)، خیلی هم شکار عالی ای بوده این تصویر… معمولا تصاویر تصحیح رنگ میشن و نویز گیری میشن، با این امر میشه تصویر رو زیبا تر هم کرد. مشکل این عکس اینجاست که حس حمله رو به بیننده نشون نمیده، یا زمان حمله نیست (احتمالا پرنده ها شیرجه نزدن که اگر شیرجه میزدن می بایست دوربین بالاتر می رفت) من عکس های عمودی رو نمیپسندم شخصا ولی این عکس به دلیل قرارگیری پرنده ها و زاویه ی سطحی عکاس، به دل میشینه
در کل نمره ۷ از ۱۰
نویسنده :oldoasis   آفلاین
سلام  من یه عکاس تازه کار هستم و بخاطر یکی از دوستای انجمن میخوام بعضی از عکسهامو اینجا بزارم از ابتدا از نقدهای سازنده تون تشکر میکنممهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد 

ببخشید یادم رفت مشخصات عکسها را بگم عکس اول سختی کار برنج کاری f 8 شاتر 1/80 ایزو 100 فاصله کانونی 28mm 

عکس دوم سد منجیل f/22 شاتر 1/30 ایزو 100 فاصله کانونی 28mm  هدفم به تصویر کشیدن زیبایی منطقه بود با استفاده از خط ریل

عکس سوم  سد منجیل f/3.5 شاتر 1/4000 فاصله کانونی 20mm 

نویسنده :Malivix   آفلاین
(06-19-2016, 02:44 PM)oldoasis نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
سلام  من یه عکاس تازه کار هستم و بخاطر یکی از دوستای انجمن میخوام بعضی از عکسهامو اینجا بزارم از ابتدا از نقدهای سازنده تون تشکر میکنممهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد 
خب قبل از هر چیزی ی خواهش عکساتونو کوچیک کنید که برای دوستان راحت تر باز شه 
سعی میکنم ب جا نقد صریح نکات مثبت و منفی رو میگم : 
نکات مثبت : 
1- مقدار نور 
2- پرسپکتیو و اون خط راستی ک سمت راست درست شده 

نکات منفی: 
1- ب نظر من اون شخصی ک وایساده ک سمت چپ تصویره جایگیریش اشتباهه باید وسط تر باشه ک تمر کز روش باشه 
2-زاویه عکس چیز خاصی رو القا نمی کنه 
3- زمان عکاسی اگر غروب بود شاید خستگی و حس بیشتری میداد 
4-از فوکوس هم استفاده نکردید ب نظر من رو کار اون شخص باید بیشتر تمرکز بشه 

فعلا همینا ب ذهنم خورد باز فهمیدم میگم
گاه شده است 
دست درازی به احساسمان کرده ایم 
احساسی ک از ته وجودمان است 
حسی که تمام درد های زندگی و شادی هایش را بیان می کند 
جایی که تمام عشق 
محبت 
عدالت