آدرس

آدرس فعلی سایت koreafan.eu است در صورت بروز هر مشکل آدرس بعدی koreafan.. میباشد .

ساماندهي

انجمن کره فن در ستاد ساماندهي پايگاه هاي اينترنتي ثبت شد تاپیک

گروه تلگرام انجمن

گروه تلگرامی انجمن برای اطلاع رسانی از مشکلات انجمن و درخواست ها لطفا عضو بشین کلیک کنید



نکات مهم در رعایت امینی آشپزخانه
زمان کنونی: 11-28-2020، 11:28 AM
کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان
نویسنده: royajoooon
آخرین ارسال: royajoooon
پاسخ 0
بازدید 478

امتیاز موضوع:
  • 1 رای - 2 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

[-]
کلمات کلیدی
در نکات رعایت امینی مهم آشپزخانه

نکات مهم در رعایت امینی آشپزخانه
#1
نکات مهم در رعایت امینی آشپزخانه



برخی نکات ایمنی مربوط به آشپزخانه برای داشتن فضایی سالم و ایمن خالی از لطف نیست؛ در ادامه به نکاتی مهم برای رسیدن به امنیت بیشتر در آشپزخانه اشاره می کنیم:



▪ همیشه ظرفی از جوش شیرین برای مهار آتش های کوچک و جزئی در دسترس داشته باشید.



▪ قابلمه و ماهی تابه ها را قبل از روشن کردن شعله روی اجاق گاز قرار دهید.



▪ در زمان پخت، هرگز اجاق گاز و فر روشن را به حال خود رها نکنید و مرتب به آن سر بزنید.



▪ همیشه قبل از شروع پخت غذا، دستان خود را بشویید.



▪ هنگام تهیه غذا زیور آلاتی را که امکان افتادن آنها در غذا وجود دارد از خود دور کنید و از پوشیدن لباس های بدون آستین یا با آستین خیلی بلند خودداری کنید.



▪ هنگام لمس وسایل الکتریکی از خشک بودن دستان تان مطمئن شوید.



▪ قبل از به برق زدن یا از برق کشیدن وسایل برقی، مطمئن شوید که کلید دستگاه در حالت خاموش است.



▪ چاقوها را در جای مخصوص خود قرار دهید و پوشش مخصوصی برای تیغه های آن در نظر بگیرید.



▪ تمام ابزار و مواد لازم برای تهیه غذا را قبل از شروع کار از جای خود بیرون آورده و در دسترس قرار دهید.



▪ بلافاصله پس از استفاده از کابینت ها و کشوها، در آنها را ببندید.



▪ قابلمه و ماهی تابه ها را طوری روی اجاق گاز قرار دهید تا دسته های آنها در برابر شعله قرار نگیرند.



▪ هرگز زمانی که فر یا اجاق گاز روشن است به سمت آنها خم نشوید.



▪ هنگام بیرون آوردن غذا از داخل فر، حتما از دستکش پارچه ای که ارتفاع آن تا آرنج است، استفاده کنید؛ پیش از استفاده، از خشک و سالم بودن دستکش مطمئن شوید.



▪ هنگام پخت غذا در فر یا مایکروفر، از ظروفی با سایز مناسب استفاده کنید.



▪ قبل از بیرون آوردن ظرف غذا از داخل فر، دستگاه را خاموش کنید.



▪ همیشه در زمان آشپزی، سه پایه یا پد مخصوص قابلمه های داغ را در دسترس داشته باشید تا در صورت لزوم بتوانید به سرعت از آنها استفاده کنید.



▪ هنگام باز کردن در فر، از ایستادن در مقابل آن جدا خودداری کنید.



▪ موادی را که در زمان آشپزی روی سطح کابینت ها می ریزد یا ظروفی را که می شکنند، بلافاصله پاک و فضا را تمیز کنید.



▪ در استفاده از مواد شوینده بسیار دقت کنید؛ هرگز مواد شوینده را بدون مطالعه و آگاهی با هم ترکیب نکنید زیرا بیشتر مواد در اثر فعل و انفعالات شیمیایی، به ماده ای سمی و خطرناک تبدیل می شوند؛ برای مثال ترکیب آمونیاک با مایع سفید کننده، ماده سمی خطرناکی ایجاد می کند.



▪ همیشه از مواد شوینده آشنا و مورد اطمینان و حتی المقدور طبیعی استفاده کنید.



● راه های پیشگیری از آتش سوزی در آشپزخانه:



▪ هنگام آشپزی اگر موهایی بلند دارید، آن را پشت سر خود ببندید و مطمئن شوید که جنس لباستان از مواد آتش زا نیست.



▪ عناصر و مواد آتش زا را از اطراف اجاق گاز و فر دور کنید.



▪ همواره در آشپزخانه خود یک کپسول آتش نشانی نگهداری کنید.



تهیه و تنظیم : مجله تالاب


موضوعات مشابه ...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  نکات مهم در خرید میز ناهارخوری royajoooon 0 465 07-20-2015, 01:15 PM
آخرین ارسال: royajoooon

پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان