آدرس

آدرس فعلی سایت koreafan.eu است در صورت بروز هر مشکل آدرس بعدی koreafan.. میباشد .

ساماندهي

انجمن کره فن در ستاد ساماندهي پايگاه هاي اينترنتي ثبت شد تاپیک

گروه تلگرام انجمن

گروه تلگرامی انجمن برای اطلاع رسانی از مشکلات انجمن و درخواست ها لطفا عضو بشین کلیک کنید



پاته مرغ و قارچ
زمان کنونی: 12-08-2019، 08:02 PM
کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان
نویسنده: Cяαzу вσу
آخرین ارسال: Cяαzу вσу
پاسخ 0
بازدید 329

امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

[-]
کلمات کلیدی
مرغ و پاته قارچ

پاته مرغ و قارچ
#1
مواد لازم:
آرد سفید گندم ۲۵۰ گرم
زرده تخم‌مرغ یک عدد
کره ۸۰ گرم
نمک یک قاشق چایخوری
روغن زیتون دو قاشق سوپخوری
آب سرد چهار تا هشت قاشق سوپخوری (نصف پیمانه)


مواد لازم برای داخل پاته :
سینه مرغ خرد شده (یک سینه کامل)
هویج پخته و خرد شده دو عدد بزرگ
قارچ سرخ شده و نخود سبز نصف پیمانه
پیاز بزرگ خرد شده یک عدد
کره یا روغن ۵۰ گرم
نمک و فلفل به مقدار لازم


مواد لازم برای تهیه سس پاته :
کره چهار قاشق سوپخوری (۵۰گرم)
آب مرغ یک پیمانه
آرد سفید گندم دو قاشق سوپ خوری(۱۵ گرم)
شیر 1 پیمانه
نمک و فلفل به مقدارلازم


طرز تهیه :
در یک تابه تفلون پیاز را با کره تفت دهید تا نرم شود. سپس سینه مرغ را اضافه کنید و بعد هویج را بیافرایید و تفت دهید. بعد قارچ و نخود سبز را اضافه کنید و کمی تفت دهید و بعد سس را داخل آن بریزید و از روی حرارت بردارید و هم بزنید تا همه مواد با سس مخلوط شود. این مخلوط را در ظرف نشکن یا سفال بریزید. خمیر را به شکل در ظرف با وردنه باز کنید و روی مواد بگذاریدو کمی فشار دهید. سپس اطراف آن را با دست به شکل دالبر در بیاورید. مقداری از باقی‌مانده خمیر را به شکل نوارهای باریک و ضربدر روی خمیر بگذارید. در پایان روی خمیر را زرده تخم‌مرغ وروغن مایع بمالید و در طبقه وسط فر، که از قبل با حرارت ۲۰۰ درجه سانتی‌گراد یا ۴۰۰ درجه فارنهایت گرم کرده‌اید، به مدت ۳۰ دقیقه بگذاربد. روی این خمیر باید طلایی شود.

طرز تهیه سس پاته :
آرد را در آب مرغ و شیر حل کنید، سپس روی حرارت ملایم قرار دهید و هم بزنید تا مواد غلیظ شود و به غلظت فرنی برسد، سپس ظرف را از روی حرارت بردارید. در همین حالت کره را به خورد سس می‌دهیم، سپس نمک و فلفل آن را اندازه کنیدو سس را کنار بگذارید.

طرز تهیه خمیر پاته :
آرد و نمک را در کاسه‌ای بریزید، نصف آب و زرده تخم‌مرغ را کم کم به آرداضافه کنید. کره و روغن‌زیتون را با آرد خوب مخلوط منسد. با نوک انگشتان و به آرامی خمیر را ورز دهید. اگر خمیر خیلی سفت بود، کم کم مابقی آب را نیز اضافه کنیدتا انداره ایکه خمیر لطیف، صاف و یک دستی به دست آید. سپس خمیر را داخل کیسه فریزر قرار دهید و در جای گرم به مدت یک ساعت بگدارید تا خمیر وربیاید. سپس خمیر را به شکل مستطیل باز کنیدو سه لا تا می‌زنیم و دوباره خمیر را عمودی به طرف خود قرار می‌دهیم و مجددا آن را به شکل مستطیل باز کرده و سه لا تا می‌زنیم. یکی، دو بار این عمل را انجام می‌دهیم (مانند خمیر هزارلا عمل کنید با این تفاوت که خمیر پاته را سه لا تا بزنید).


موضوعات مشابه ...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  سوپ قارچ و سیب زمینی Cяαzу вσу 0 428 11-14-2014, 01:56 PM
آخرین ارسال: Cяαzу вσу
  خوراک قارچ با برنج وحشی Cяαzу вσу 0 406 11-13-2014, 05:30 PM
آخرین ارسال: Cяαzу вσу
  کرپ مرغ با قارچ Cяαzу вσу 0 327 11-13-2014, 05:27 PM
آخرین ارسال: Cяαzу вσу
  استیک پروانه ای با قارچ Cяαzу вσу 0 343 11-13-2014, 01:31 PM
آخرین ارسال: Cяαzу вσу
Wink کتلت قارچ Cяαzу вσу 0 306 11-13-2014, 01:27 PM
آخرین ارسال: Cяαzу вσу
  کوکوی قارچ و برنج Cяαzу вσу 0 387 11-13-2014, 01:09 PM
آخرین ارسال: Cяαzу вσу
  سوپ قارچ‌کبابی Cяαzу вσу 0 320 11-13-2014, 12:09 PM
آخرین ارسال: Cяαzу вσу
  استیک مرغ با سس قارچ Cяαzу вσу 0 310 11-10-2014, 05:12 PM
آخرین ارسال: Cяαzу вσу
  قارچ تنوری Cяαzу вσу 0 398 11-10-2014, 04:55 PM
آخرین ارسال: Cяαzу вσу
  روش تهیه قارچ با تخم مرغ و فلفل دلمه Autumn Lady 0 350 10-28-2014, 03:23 PM
آخرین ارسال: Autumn Lady

پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان

MyBB SQL Error

MyBB has experienced an internal SQL error and cannot continue.

SQL Error:
1017 - Can't find file: './koreafan_ZnvhsUg/mybb_threadviews.MYI' (errno: 2 "No such file or directory")
Query:
INSERT INTO mybb_threadviews (tid) VALUES('10607')