اوپــا جـونـگ ڪـی محبوب ترین کاربر انجمن
تنها کسی انتخاب میشود که برترین ارسال کننده روز ، هفته و ماه باشد .

آدرس

آدرس فعلی سایت koreafan.eu است در صورت بروز هر مشکل آدرس بعدی koreafan.. میباشد .

ساماندهي

انجمن کره فن در ستاد ساماندهي پايگاه هاي اينترنتي ثبت شد تاپیک

گروه تلگرام انجمن

گروه تلگرامی انجمن برای اطلاع رسانی از مشکلات انجمن و درخواست ها لطفا عضو بشین کلیک کنید



چای و آب پرتقال خطر ابتلا به سرطان تخمدان را کاهش می دهد
زمان کنونی: 01-16-2021، 05:57 AM
کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان
نویسنده: yalda73
آخرین ارسال: yalda73
پاسخ 0
بازدید 540

امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

[-]
کلمات کلیدی
آب می را چای تخمدان سرطان دهد به کاهش خطر و ابتلا پرتقال

چای و آب پرتقال خطر ابتلا به سرطان تخمدان را کاهش می دهد
#1
چای و آب پرتقال خطر ابتلا به سرطان تخمدان را کاهش می دهد
تهران-ایرنا- محققان انگلیسی ادعا می کنند که مصرف چای و آب پرتقال می تواند خطر ابتلای زنان به سرطان تخمدان را به یک سوم کاهش دهد.
[چای و آب پرتقال خطر ابتلا به سرطان تخمدان را کاهش می دهد]

به گزارش ایرنا از هلث، محققان دانشگاه «ایست آنجلیا» (East Anglia ) واقع در انگلیس در یک مطالعه که 30 سال بطول انجامید متوجه شدند که مولفه های موجود در چای و میوه های خانواده مرکبالت می تواند از ابتلا به سرطان تخمدان پیشگیری کنند.

سرطان تخمدان به قاتل خاموش مشهور است زیرا این بیماری اغلب در مراحلی تشخیص داده می شود که برای درمان بسیار دیر شده است.

سرطان تخمدان سالانه در انگلیس حدود هفت هزار نفر را مبتلا می کند و بیش از چهار هزار نفر را به کام مرگ می کشاند.

در این مطالعه محققان دانشگاه «ایست آنجلیا» رژیم غذایی 171 هزار و 940 زن 25 تا 55 ساله را برای بیش از 30 سال مورد بررسی قرار دادند.

این مطالعه نشان داد: خطر ابتلا به تومورهای سرطان تخمدان در زنانی که غذاهای مملو از مولفه های آنتی اکسیدان «فلاونوئید» مصرف می کردند ، کمتر بود.

مولفه های آنتی اکسیدان فلاونوئیدها در چای ، سیب و مرکبات یافت می شود.

این مطالعه که در مجله آمریکایی Clinical Nutrition منتشر شده است، نشان داد که مصرف چای خطر ابتلا به سرطان تخمدان را تا 31 درصد کاهش می دهد و مصرف آب مرکبات به ویژه آب پرتقال این خطر را به یک پنجم (21 درصد) می رساند.

تصور می شود که فلاونیدها با روش های مختلفی مانند تقویت عملکرد رگ های خونی و جلوگیری از التهاب از بدن محافظت می کنند.

علمی(6)**2038**1599

مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد

مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد


موضوعات مشابه ...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  توت فرنگی؛ قاتل سرطان Ay Sona 0 575 05-01-2016, 05:33 PM
آخرین ارسال: Ay Sona
  صبحانه ای درمانگر با عسل و پرتقال + روش تهیه Ay Sona 0 575 02-03-2016, 10:50 AM
آخرین ارسال: Ay Sona
  شربت عسل: از سم زدایی تا کاهش وزن Ay Sona 0 572 12-11-2015, 08:43 PM
آخرین ارسال: Ay Sona
  7 ماده ی غذایی برای مقابله با سرطان پانکراس Ay Sona 0 488 09-10-2015, 11:24 PM
آخرین ارسال: Ay Sona
  عادت غذایی سالم برای کاهش وزن Ay Sona 0 628 09-01-2015, 11:27 AM
آخرین ارسال: Ay Sona
  7 خیر که با کاهش قند به بدنتان می رسد Ay Sona 0 465 09-01-2015, 10:23 AM
آخرین ارسال: Ay Sona
  آیا سوخاری کردن مواد غذایی سرطان‌زاست؟ Autumn Lady 0 384 07-03-2015, 12:10 PM
آخرین ارسال: Autumn Lady
  6 راه مقابله با کاهش آب بدن در ماه مبارک رمضان ❀ مصطفی ❀ 1 585 06-18-2015, 04:28 PM
آخرین ارسال: ❀ مصطفی ❀
  بهترین گیاه برای کاهش اشتها razieh 0 511 02-06-2015, 02:19 PM
آخرین ارسال: razieh
  خوردن یک قطعه کیک شکلاتی در وعده صبحانه به کاهش وزن کمک می کند ♥ شــــــــــایستـــــه ♥ 0 651 11-09-2014, 01:17 PM
آخرین ارسال: ♥ شــــــــــایستـــــه ♥

پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان