نمیتونم بگم در مورد همه صدق میکنه ، اما به نظرم با پوشیدنشون علاوه بر زیبایی یه جور اعتماد بنفس بیشتری هم پیدا میکنن.مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
هم زیباست باعث قد بلندی ویجورای اعتماد به نفس میاره من شدیدا بهش معتادم چون کفشهای تخت یا کتونی برام کمر درد میاره برعکس خیلیها با پاشنه بلند کمر درد میگیرنمهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
برای اینکه قد بلند میشی وقتی قد بلند شی جذاب تر و خوش اندام تر دیده میشی و این باعث میشه اعتماد به نفست زیاد بشهمهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
ولی خوب هر چیز خوبی تاوانی هم داره که باید بپردازی مث:بی حس شدن پا-له شدن انگشتا و....
همون بکش و خوشگلم کن
هرچند ترجیح من بیشتر راحتی تا پاشنه بلند
مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
سلام خوب کفش پاشنه بلند باعث بلند دیده شدن قد میشه مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
یه جورایی اعتماد به نفس رو بالا میبره مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد اندام رو جذابتر و زیبا تر به رخ میکشه مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
ادم باوقار نشون میده مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
به نظر من که خیلی عالی و در مجالس مهمانی ها باید کفش پاشنه بلند باشه مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
زمانی که لباس یلند و دونباله دار دری که حتما باید کفش پاشنه بلند باشه مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
من کفش 12 سانتم پوشیدم باهاش ترکی هم رقصیدممهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد هر چند من تو خیابونم پاشه بلند میپوشم مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد قشنگترین عشق , نگاه خدا به بنده هاشه ! سپردمتون دست همون نگاه مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد