اوپــا جـونـگ ڪـی محبوب ترین کاربر انجمن
تنها کسی انتخاب میشود که برترین ارسال کننده روز ، هفته و ماه باشد .

آدرس

آدرس فعلی سایت koreafan.eu است در صورت بروز هر مشکل آدرس بعدی koreafan.. میباشد .

ساماندهي

انجمن کره فن در ستاد ساماندهي پايگاه هاي اينترنتي ثبت شد تاپیک

گروه تلگرام انجمن

گروه تلگرامی انجمن برای اطلاع رسانی از مشکلات انجمن و درخواست ها لطفا عضو بشین کلیک کنید

چرا خانم ها کفش پاشنه بلند می پوشند؟
زمان کنونی: 03-27-2023، 10:04 AM
کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان
نویسنده: m75m75
آخرین ارسال: EKI
پاسخ 25
بازدید 2909

امتیاز موضوع:
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

[-]
کلمات کلیدی
پوشند؟ خانم می پاشنه کفش بلند چرا ها

چرا خانم ها کفش پاشنه بلند می پوشند؟
پیرو سوال های مطرح شده در سریال " من می توانم من می توانم " و " زندگی ناتمام" .
به نظر شما چرا واقعا خانم ها کفش پاشنه بلند می پوشند؟

مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد

دارم مغزم را از دست میدم. مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
نویسنده :m75m75   آفلاین
شاید به خاطر اینکه قدشون بلند تر بشه
دارم مغزم را از دست میدم. مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد

نویسنده :★COOLGIRL★   آفلاین
فکر می کنم چون قد بلندتر میشه و باعث میشه قشنگ تر راه بری
دقیقا نمیدونم چون من به هیچ وجه نمیتونم پاشنه بلند بپوشم

نویسنده :2sasha   آفلاین
اهم اهم . از آن رو ک من حتی در مجالس هم بوت و کتونی پامه در بحس شرکت نمیکنم قربون شما فعلامهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيدمهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيدمهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيدمهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيدمهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيدمهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيدمهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد

نویسنده :simin007   آفلاین
نمیتونم بگم در مورد همه صدق میکنه ، اما به نظرم  با پوشیدنشون علاوه بر زیبایی یه جور اعتماد بنفس بیشتری هم پیدا میکنن.مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد

نویسنده :mona61   آفلاین
هم زیباست باعث قد بلندی ویجورای اعتماد به نفس میاره من شدیدا بهش معتادم چون کفشهای تخت یا کتونی برام کمر درد میاره برعکس خیلیها با پاشنه بلند کمر درد میگیرنمهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد

نویسنده :•º★STAR★º•   غایب
به نظر من خوش اندام تر ميشيم و اينكه بعضي هارو ديدم كه گفتند واسه جلب توجه ميپوشند خخمهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
منم بيشتر اسپرت ميپوشم، درست نميدونممهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيدخخ
News

" . K _ DRAMA ، K _ POP ، K _ STARS . "

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

╗═════════════════════════╔
♡ ≧✯ GOT7 ❤ IGOT7 ✯≦ ♡
╝═════════════════════════╚
_________*MAHNAZ*__________

نویسنده :fatispa76   آفلاین
برای اینکه قد بلند میشی وقتی قد بلند شی جذاب تر و خوش اندام تر دیده میشی و این باعث میشه اعتماد به نفست زیاد بشهمهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
ولی خوب هر چیز خوبی تاوانی هم داره که باید بپردازی مث:بی حس شدن پا-له شدن انگشتا و....

همون بکش و خوشگلم کن

هرچند ترجیح من بیشتر راحتی تا پاشنه بلند

نویسنده :☆Mahtab58☆   آفلاین
سلام خوب کفش پاشنه بلند باعث بلند دیده شدن قد میشه مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
یه جورایی اعتماد به نفس رو بالا میبره مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد اندام رو جذابتر و زیبا تر به رخ میکشه مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
ادم باوقار نشون میده مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
به نظر من که خیلی عالی و در مجالس مهمانی ها باید کفش پاشنه بلند باشه مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
زمانی که لباس یلند و دونباله دار دری که حتما باید کفش پاشنه بلند باشه مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
من کفش 12 سانتم پوشیدم باهاش ترکی هم رقصیدممهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد هر چند من تو خیابونم پاشه بلند میپوشم مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد قشنگترین عشق  , نگاه خدا به بنده هاشه ! سپردمتون دست همون نگاه  مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد

نویسنده :| Tαrαɴe |   غایب
یکی از موردایی که باعث میشه من کفش پاشنه بلند بخرم اون صدای تق تق نازک و خاصشه

تو کفشای عادی اگه یکم پاشنه داشته باشن ممکن صدا ایجاد بشه ولی هیچی اون تق تق نازک نمیشه

خداییش لذتی راه رفتن با کفش پاشنه بلند رو سرامیک تو یک فضای ساکت هست رو کجا می خوای پیدا کنی ؟!

اینم نباید فراموش کرد که جذابیتی که این کفش ها میدن کفش های اسپورت راحتی نمیدن!

این بود نظر من . مرسی

پرش به انجمن:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان