اگر بتوانید تأثیر مثبت و بادوامی بر روی هر کسی که میبینید بگذارید، مثل این میماند که دنیا را در مُشتتان گرفته باشید. بعضی آدمها به صورت مادرزاد جذابند، اما خبر خوب این است که جذابیت را میتوان یاد گرفت.
در اینجا شما را با ۷ راه مؤثر برای افزایش قدرت کاریزما آشنا میکنیم که مهارت برقرار کردن ارتباط بهتر با سایرین و محبوب شدن را برایتان به ارمغان میآورد.
در اینجا شما را با ۷ راه مؤثر برای افزایش قدرت کاریزما آشنا میکنیم که مهارت برقرار کردن ارتباط بهتر با سایرین و محبوب شدن را برایتان به ارمغان میآورد.
من راه خوبی برای بهتر ارتباط برقرار کردن با مردم پیدا کردهام که هر جا رفتهام، کارساز بوده است. از آدمها میپرسم از چه چیز خوششان میآید یا چه چیزی مجذوبشان میکند. وقتی جوابم را بدهند، دوباره ازشان میپرسم، چه نکتهای باعث شده تا از فلان چیز خوشت بیاید؟ نکتهی کلیدی علاقه به فلان کار چیست؟
من این کار را فقط از این بابت انجام نمیدهم که صرفا احساس خوبی را بهشان منتقل کنم، در واقع این سؤالها را میپرسم چون میدانم چیزهایی هستند که اگر هر فردی راجع بهشان صحبت کند، حالش بهتر میشود. تازه میشود کلی چیزهای جالب هم این وسط یاد گرفت.
oldoasis (2016-11-18 01:56)