اوپــا جـونـگ ڪـی محبوب ترین کاربر انجمن
تنها کسی انتخاب میشود که برترین ارسال کننده روز ، هفته و ماه باشد .

آدرس

آدرس فعلی سایت koreafan.eu است در صورت بروز هر مشکل آدرس بعدی koreafan.. میباشد .

ساماندهي

انجمن کره فن در ستاد ساماندهي پايگاه هاي اينترنتي ثبت شد تاپیک

گروه تلگرام انجمن

گروه تلگرامی انجمن برای اطلاع رسانی از مشکلات انجمن و درخواست ها لطفا عضو بشین کلیک کنید



کباب کوبیده
زمان کنونی: 11-17-2019، 05:16 AM
کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان
نویسنده: ((¯°·._.• ρ๏๏¥ą •._.·°¯))
آخرین ارسال: ((¯°·._.• ρ๏๏¥ą •._.·°¯))
پاسخ 0
بازدید 659

امتیاز موضوع:
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

[-]
کلمات کلیدی
کباب کوبیده

کباب کوبیده
#1
مواد لازم:

مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد




نکات
--برای پخت کباب کوبیده، از گوشت قلوه‌گاه (گوشت بین دنده‌ها) گوسفند استفاده می‌شود. می‌توان نیمی از گوشت را راستهٔ گوساله انتخاب کرد که چربی کمتری دارد چرا که چربی مورد نیاز توسط گوشت گوسفندی تامین می شود.

--در صورت در دسترس نبودن گوشت گوسفند می‌توان تنها از گوشت گوساله که کمی چرب باشد استفاده کرد.

--افزودن تخم مرغ برای ایجاد چسبندگی بیشتر و نریختن مواد از روی سیخ در هنگام کباب کردن است. لازم به ذکر است که اگر مواد کباب را قبل و بعد از سیخ زدن در یخچال نگه‌داری کنیم باعث می‌شود که بهتر به سیخ بچسبد.

--مقدار مایهٔ لازم برای هر یک سیخ کباب در حدود ۱۰۰ گرم است.



آماده سازی:
۱ – ابتدا کاسه بزرگی آماده کرده و پیازها را پس از پوست کندن و شستن در آن رنده کنید. حتماً پیاز رنده شده را با دست بچلانید و آب اضافی آن را استفاده نکنید.

۲ – گوشت چرخ کرده را همراه با نمک و فلفل و آبلیمو به پیاز رنده شده اضافه کنید.
نکته: افزودن فلفل تنها برای گرفتن بوی بد گوشت است و نباید موجب تند شدن غذای شما شود. در صورت تمایل زعفران ساییده شده را در کمی آب‌جوش حل کرده و در این مخلوط گوشتی بریزید.

۳- با دست‌تان مواد را خوب ورز دهید تا مایه کباب حالت چسبنده پیدا کند. این چسبندگی راز موفقیت شما در پخت این کباب است بنابراین گوشت را آنقدر ورز دهید که بتوانید با یک حرکت همه آن را از داخل ظرف بلند کنید و گوشت جدا نشده و نریزد. سپس مخلوط گوشتی را به مدت ۲ تا ۳ ساعت در یخچال قرار دهید تا اصطلاحاً عمل آید.


به سیخ کشیدن کباب ها:
۱-برای سیخ کردن کباب هم باید توجه داشته باشید که از سیخ‌های پهن برای پخت این کباب استفاده کنید.

۲- ابتدا در کاسه کوچکی مقداری آب سرد بریزید و کنار دست‌تان قرار دهید. حالا پیش از برداشتن مایه کباب دست‌تان را در آب خیس کرده، یک مشت (حدود ۱۰۰ گرم) از مایه را بردارید و به شکل دوک درآورید؛ سپس همان‌طور که مواد در دست راست‌تان قرار دارد، سیخ را روی مایه دوکی بگذارید و شروع به پوشاندن سطح سیخ با مایه کباب کنید.

در پایان دوباره دست‌تان را در آب سرد فرو کنید و روی سیخ فشار دهید تا اثر انگشتان شما بر گوشت باقی بماند. حالا ابتدا و انتهای کباب را به سیخ بچسبانید و کناری بگذارید. همین کار را درباره همه مواد و سیخ‌ها انجام دهید.



نحوه پخت
بعد از بر پا کردن آتش، سیخ‌ها را روی آن قرار دهید. دقت کنید که اگر آتش را توسط ذغال و هیزم دایر کرده‌اید باید صبر کنید تا شعله آن فروکش کرده و تنها ذغال گداخته در منقل شما وجود داشته باشد. این برای این است که در صورتی که از مواد اشتعال‌زایی همچون نفت استفاده کرده باشید، بوی آن از بین رفته و غذای شما بد بو نشود و یا اینکه دوده هیزم و یا ذغال شما به طور کامل سوخته باشد و بر روی غذای شما ننشیند.

سپس سیخ‌های کباب را روی آتش بچینید. فقط به خاطر داشته باشید که ابتدا باید سیخ‌ها را مرتب و با دقت به دفعات بچرخانید تا گوشت خودش را بگیرد؛ وگرنه به دلیل خام بودن یک طرف کباب و سفت شده طرف دیگر کباب متلاشی شده و بر روی آتش می‌‌ریزد. وقتی گوشت کمی برشته شد، دیگر باد زدن لازم نیست.

در طرز تهیه کباب از برخی از دستورات طرز تهیه ماهرانه کباب کوبیده با دستور سرآشپز لقمه استفاده شده‌است.

مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد


موضوعات مشابه ...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  کباب کبک با مایکروفر songilgook joon 0 751 11-14-2014, 01:37 AM
آخرین ارسال: songilgook joon
  کباب میگو Cяαzу вσу 0 720 11-13-2014, 05:44 PM
آخرین ارسال: Cяαzу вσу
  کباب ترخون Cяαzу вσу 0 604 11-13-2014, 05:24 PM
آخرین ارسال: Cяαzу вσу
  تاس کباب Cяαzу вσу 0 376 11-13-2014, 01:30 PM
آخرین ارسال: Cяαzу вσу
  کباب کشمیری songilgook joon 0 707 11-13-2014, 02:43 AM
آخرین ارسال: songilgook joon
  جوجه کباب هندی Cяαzу вσу 0 535 11-11-2014, 03:42 PM
آخرین ارسال: Cяαzу вσу
  ساندویچ کباب ترکی مخلوط Cяαzу вσу 0 677 11-10-2014, 04:22 PM
آخرین ارسال: Cяαzу вσу
  طرز تهیه کمج کباب songilgook joon 0 498 11-09-2014, 06:11 PM
آخرین ارسال: songilgook joon
  طرز تهیه پینچیتو مرغ ( کباب اسپانیایی ) songilgook joon 0 497 11-09-2014, 12:02 PM
آخرین ارسال: songilgook joon
  طرز تهیه ی کباب گوشت با ریواس ~Kit Kat~ 0 488 07-16-2014, 06:00 PM
آخرین ارسال: ~Kit Kat~

پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان

MyBB SQL Error

MyBB has experienced an internal SQL error and cannot continue.

SQL Error:
1017 - Can't find file: './koreafan_ZnvhsUg/mybb_threadviews.MYI' (errno: 2 "No such file or directory")
Query:
INSERT INTO mybb_threadviews (tid) VALUES('14540')