10-21-2014, 01:08 AM
این کوکو با سبزی محلی بارهنگ و مقداری سبزی شینگه درست میشه.
وبسیار خوشمزه ست و مزه ی متفاوتی داره.
اگه این سبزی ها در محل زندگی شما هست حتما امتحانش کنین.خوشمزه ست.
مواد لازم:
بارهنگ خرد شده به میزان لازم (۲۰۰ گرم برای دو نفر)
شینگه خرد شده به میزان لازم(۵۰ گرم برای دونفر)
تخم مرغ ۲عدد
آرد ۱ قاشق چایخوری
زردچوبه- نمک - فلفل به میزان لازم
طرز تهیه :
تقریبا مثل کوکو های دیگه عمل می کنیم .با این تفاوت کهروی بارهنگ نمک می پاشیم
می گذاریم نیم ساعت تا یک ساعت بماند و بعد از آبکشی به مواد اضافه می کنیم.
این کار برای گرفتن تلخی سبزی بارهنگ است.
بارهنگ
مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
شینگه یا شینگدیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
وبسیار خوشمزه ست و مزه ی متفاوتی داره.
اگه این سبزی ها در محل زندگی شما هست حتما امتحانش کنین.خوشمزه ست.
مواد لازم:
بارهنگ خرد شده به میزان لازم (۲۰۰ گرم برای دو نفر)
شینگه خرد شده به میزان لازم(۵۰ گرم برای دونفر)
تخم مرغ ۲عدد
آرد ۱ قاشق چایخوری
زردچوبه- نمک - فلفل به میزان لازم
طرز تهیه :
تقریبا مثل کوکو های دیگه عمل می کنیم .با این تفاوت کهروی بارهنگ نمک می پاشیم
می گذاریم نیم ساعت تا یک ساعت بماند و بعد از آبکشی به مواد اضافه می کنیم.
این کار برای گرفتن تلخی سبزی بارهنگ است.
بارهنگ
مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
شینگه یا شینگدیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.