اوپــا جـونـگ ڪـی محبوب ترین کاربر انجمن
تنها کسی انتخاب میشود که برترین ارسال کننده روز ، هفته و ماه باشد .

آدرس

آدرس فعلی سایت koreafan.eu است در صورت بروز هر مشکل آدرس بعدی koreafan.. میباشد .

ساماندهي

انجمن کره فن در ستاد ساماندهي پايگاه هاي اينترنتي ثبت شد تاپیک

گروه تلگرام انجمن

گروه تلگرامی انجمن برای اطلاع رسانی از مشکلات انجمن و درخواست ها لطفا عضو بشین کلیک کنید



کوکوی سبزی ایتالیایی
زمان کنونی: 05-26-2020، 11:40 PM
کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان
نویسنده: Cяαzу вσу
آخرین ارسال: Cяαzу вσу
پاسخ 0
بازدید 340

امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

[-]
کلمات کلیدی
سبزی کوکوی ایتالیایی

کوکوی سبزی ایتالیایی
#1
موادلازم
برای 3 تا 4 نفر:

2 قاشق سوپ‌خوری روغن زیتون

یك عدد فلفل دلمه‌ای قرمز بزرگ (نگینی خرد شود)

یك قاشق چای‌خوری زیره سبز

3 عدد تره‌فرنگی حدود 450 گرم (خلالی خرد شود)

150 گرم برگ اسفناج

5 عدد تخم‌مرغ بزرگ

یك قاشق سوپ‌خوری ریحان تازه خرد شده

یك قاشق سوپ‌خوری جعفری تازه خرد شده

نمك و فلفل به میزان كافی

دو سوم پیمانه پنیر پارمسان (برای سرو درصورت دلخواه)

طرز تهیه:

1- تابه متوسطی آماده كرده و روغن زیتون را در آن بریزید. سپس تابه را روی شعله اجاق‌ گاز قرار دهید و فلفل‌دلمه‌ای را در روغن ریخته و روی دمای متوسط اجاق‌گاز تفت دهید.

برای این منظور 6 تا 8 دقیقه زمان نیاز است. در طول این مدت، مرتب فلفل‌های خردشده را هم بزنید. نصف قاشق چای‌خوری از زیره را نیز در مواد بریزید و 1 تا 2 دقیقه حرارت دهید.

2- حالا تره فرنگی خردشده را به مخلوط فلفل و زیره اضافه كنید و در ظرف را بگذارید و 4 تا 5 دقیقه صبر كنید تا تره فرنگی نرم شده و بپزد. سپس كمی نمك و فلفل سیاه اضافه كنید تا مواد مزه‌دار شوند.

3- برگ‌های اسفناج را شسته و همراه آب آن به مواد اضافه كنید و در ظرف را بگذارید. مدت 5 دقیقه دیگر حرارت دهید تا اسفناج در همان آب حاصل از شستن بپزد.

نكته: در صورتی كه برگ‌های اسفناج درشت است، آنها را خرد كنید.

4- تخم‌مرغ‌ها را در كاسه دیگری شكسته و با نمك، فلفل، ریحان، جعفری و باقیمانده زیره مزه‌دار كنید.

سپس آن را روی سبزیجات پخته داخل تابه ریخته و شعله اجاق‌گاز را زیادتر كنید تا تخم‌مرغ به اصطلاح، خودش را بگیرد و تغییررنگ پیدا كند؛ البته برای این منظور باید در تابه را بگذارید.

5- پس از اینكه سطح زیرین كوكو سرخ شد، شعله بالای فر را روشن كرده و تابه را داخل فر قرار دهید تا روی آن نیز سرخ شود، ولی مراقب باشید قهوه‌ای‌رنگ نشود. در پایان، پنیر پارمسان را روی سطح كوكو رنده كرده و سرو كنید.

نكته:
اگرچه مرحله پایانی پخت این كوكو در ایتالیا داخل فر است، ولی اگر اجاق‌گاز شما فر ندارد، می‌توانید پس از سرخ‌شدن قسمت زیرین كوكو، آن را به چند قسمت بریده و پس از برگرداندن تكه‌ها، سطح روی كوكو را نیز سرخ كنید.


موضوعات مشابه ...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  سبزی قورمه Cяαzу вσу 0 435 11-14-2014, 01:58 PM
آخرین ارسال: Cяαzу вσу
  کوکوی کالباس Cяαzу вσу 0 505 11-14-2014, 01:54 PM
آخرین ارسال: Cяαzу вσу
  رولت سبزی Cяαzу вσу 0 300 11-13-2014, 05:31 PM
آخرین ارسال: Cяαzу вσу
  کوکوی ماکارونی با سوسیس Cяαzу вσу 0 370 11-13-2014, 01:15 PM
آخرین ارسال: Cяαzу вσу
  کوکوی اسپاگتی ایتالیایی Cяαzу вσу 0 300 11-13-2014, 01:14 PM
آخرین ارسال: Cяαzу вσу
  کوکوی قارچ و برنج Cяαzу вσу 0 399 11-13-2014, 01:09 PM
آخرین ارسال: Cяαzу вσу
  کوکوی اسفناج Cяαzу вσу 0 347 11-13-2014, 01:08 PM
آخرین ارسال: Cяαzу вσу
  کوکوی گردو Cяαzу вσу 0 313 11-13-2014, 01:07 PM
آخرین ارسال: Cяαzу вσу
  کوکوی گوشت Cяαzу вσу 0 354 11-13-2014, 01:06 PM
آخرین ارسال: Cяαzу вσу
  کوکوی دولایه ذرت و برنج Cяαzу вσу 0 329 11-13-2014, 12:57 PM
آخرین ارسال: Cяαzу вσу

پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان