07-19-2014, 11:31 AM
(آخرین تغییر در ارسال: 06-23-2015, 03:59 PM توسط royajoooon.)
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
مواد لازم
کره یک و نیم پیمانه (240 گرم)
پودر قهوه فوری 1 قاشق سوپخوری (4 گرم)
آب داغ یک و نیم پیمانه (375 میلیلیتر)
شکلات تلخ (خردشده) 200 گرم
شکر (نرم و دانهریز) 2 پیمانه (300 گرم)
تخم مرغ 2 عدد (110 تا 120 گرم)
وانیل 2 قاشق چایخوری (6گرم)
آرد مخمردار (الک شده) یک و نیم پیمانه (155 گرم)
آرد معمولی (الک شده) 1 پیمانه (105 گرم)
پودر کاکائو (الک شده یک چهارم پیمانه (15 گرم)
خامه (شیرین و فرم گرفته) 2 پیمانه (400 گرم)
کمپوت گیلاس (بدون آب، بدون هسته) 1 قوطی (215 گرم)
طرز تهیه
1.قبل از آماده کردن مواد، فر را روی حرارت 175 درجه سانتی گراد (350 درجه فارنهایت) روشن کنید. 2.کره را روی حرارت ملایم ذوب کرده، سپس پودر قهوه و آب داغ را اضافه کنید و هم بزنید. سپس شکلات و شکر را افزوده، به همزدن ادامه دهید تا کاملاً یکدست شود (دقت کنید نجوشد). 3.پس از این مرحله، از روی حرارت برداشته، پس از خنک شدن، تخم مرغ ها و وانیل را اضافه کنید، با سرعت پایین همزن برقی بزنید. آردها را نیز به همراه پودر کاکائو به تدریج به آن افزوده، به همزدن ادامه دهید تا صاف و یکدست شود. 4.سپس داخل قالب23 سانتی متری را توسط قلم مو با روغن چرب کنید کف قالب را با کاغذ روغنی بپوشانید روی روغنی را مجدداً با کمی روغن چرب کنید. مواد را سریعاً داخل قالب بریزید و به مدت یک ساعت و 45 دقیقه در فری که از قبل گرم کرده اید، قرار دهید تا کیک بپزد. پس از آن از فر درآورده و پس از پنج دقیقه روی سینی توری برگردانید، تا کمی خنک شود. 5.زمانی که کیک سرد شد، آن را به دو لایه برش داده، یک لایه از آن را در بشقاب مورد نظر قرار دهید. خامه را روی آن مالیده و تعدادی گیلاس روی آن بچینید. سپس لایه بعدی را روی آن گذاشته، همین کار را تکرار کنید. با گیلاسهای باقیمانده و شکلات تلخ تزیین و سرو کنید.
نکته
مواد خشک آسیا شده مثل آرد، نشاسته، بیکینگ پودر و پودر کاکائو همیشه باید دو الی سه بار الک شوند تا کیفیت کیک بهتر شود و حفره در کیک ایجاد نشود.
افزودن وانیل به شیرینی، باعث از بین بردن بوی تخم مرغ می شود. اما دقت داشته باشید چنانچه میزان وانیل بیشتر از حد معمول شود باعث تلخ شدن شیرینی می شود.
فر را یک ربع قبل از این که شیرینی را در آن قرار دهید، روی مورد نظر روشن نمایید، تا گرم شود.
کیک را همیشه در طبقه وسط فر قرار دهید.
دقت داشته باشید تخم مرغ را اگر در یخچال نگه داری می کنید مستقیم به مواد اضافه نکنید بلکه به مدت 3 دقیقه در ظرفی که حاوی آب گرم (داغ نباشد) است قرار دهید سپس شکسته و به مواد اضافه کنید.
جایگزین
به جای کمپوت گیلاس میتوانید از مربای گیلاس و یا گیلاس استفاده کنید. چنانچه از مربای گیلاس استفاده میکنید میزان استفاده از شکر را کاهش دهید.
مواد لازم
کره یک و نیم پیمانه (240 گرم)
پودر قهوه فوری 1 قاشق سوپخوری (4 گرم)
آب داغ یک و نیم پیمانه (375 میلیلیتر)
شکلات تلخ (خردشده) 200 گرم
شکر (نرم و دانهریز) 2 پیمانه (300 گرم)
تخم مرغ 2 عدد (110 تا 120 گرم)
وانیل 2 قاشق چایخوری (6گرم)
آرد مخمردار (الک شده) یک و نیم پیمانه (155 گرم)
آرد معمولی (الک شده) 1 پیمانه (105 گرم)
پودر کاکائو (الک شده یک چهارم پیمانه (15 گرم)
خامه (شیرین و فرم گرفته) 2 پیمانه (400 گرم)
کمپوت گیلاس (بدون آب، بدون هسته) 1 قوطی (215 گرم)
طرز تهیه
1.قبل از آماده کردن مواد، فر را روی حرارت 175 درجه سانتی گراد (350 درجه فارنهایت) روشن کنید. 2.کره را روی حرارت ملایم ذوب کرده، سپس پودر قهوه و آب داغ را اضافه کنید و هم بزنید. سپس شکلات و شکر را افزوده، به همزدن ادامه دهید تا کاملاً یکدست شود (دقت کنید نجوشد). 3.پس از این مرحله، از روی حرارت برداشته، پس از خنک شدن، تخم مرغ ها و وانیل را اضافه کنید، با سرعت پایین همزن برقی بزنید. آردها را نیز به همراه پودر کاکائو به تدریج به آن افزوده، به همزدن ادامه دهید تا صاف و یکدست شود. 4.سپس داخل قالب23 سانتی متری را توسط قلم مو با روغن چرب کنید کف قالب را با کاغذ روغنی بپوشانید روی روغنی را مجدداً با کمی روغن چرب کنید. مواد را سریعاً داخل قالب بریزید و به مدت یک ساعت و 45 دقیقه در فری که از قبل گرم کرده اید، قرار دهید تا کیک بپزد. پس از آن از فر درآورده و پس از پنج دقیقه روی سینی توری برگردانید، تا کمی خنک شود. 5.زمانی که کیک سرد شد، آن را به دو لایه برش داده، یک لایه از آن را در بشقاب مورد نظر قرار دهید. خامه را روی آن مالیده و تعدادی گیلاس روی آن بچینید. سپس لایه بعدی را روی آن گذاشته، همین کار را تکرار کنید. با گیلاسهای باقیمانده و شکلات تلخ تزیین و سرو کنید.
نکته
مواد خشک آسیا شده مثل آرد، نشاسته، بیکینگ پودر و پودر کاکائو همیشه باید دو الی سه بار الک شوند تا کیفیت کیک بهتر شود و حفره در کیک ایجاد نشود.
افزودن وانیل به شیرینی، باعث از بین بردن بوی تخم مرغ می شود. اما دقت داشته باشید چنانچه میزان وانیل بیشتر از حد معمول شود باعث تلخ شدن شیرینی می شود.
فر را یک ربع قبل از این که شیرینی را در آن قرار دهید، روی مورد نظر روشن نمایید، تا گرم شود.
کیک را همیشه در طبقه وسط فر قرار دهید.
دقت داشته باشید تخم مرغ را اگر در یخچال نگه داری می کنید مستقیم به مواد اضافه نکنید بلکه به مدت 3 دقیقه در ظرفی که حاوی آب گرم (داغ نباشد) است قرار دهید سپس شکسته و به مواد اضافه کنید.
جایگزین
به جای کمپوت گیلاس میتوانید از مربای گیلاس و یا گیلاس استفاده کنید. چنانچه از مربای گیلاس استفاده میکنید میزان استفاده از شکر را کاهش دهید.