Agent3-01 محبوب ترین کاربر انجمن
تنها کسی انتخاب میشود که برترین ارسال کننده روز ، هفته و ماه باشد .

آدرس

آدرس فعلی سایت koreafan.eu است در صورت بروز هر مشکل آدرس بعدی koreafan.. میباشد .

ساماندهي

انجمن کره فن در ستاد ساماندهي پايگاه هاي اينترنتي ثبت شد تاپیک

گروه تلگرام انجمن

گروه تلگرامی انجمن برای اطلاع رسانی از مشکلات انجمن و درخواست ها لطفا عضو بشین کلیک کنید



کیک شیفون با طعم انار
زمان کنونی: 11-13-2019، 12:07 AM
کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان
نویسنده: Autumn Lady
آخرین ارسال: Autumn Lady
پاسخ 0
بازدید 279

امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

[-]
کلمات کلیدی
شیفون با کیک طعم انار

کیک شیفون با طعم انار
#1
مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
مواد لازم

تخم مرغ خنک 6 عدد
وانیل کمی
شکر یک و یک چهارم پ
شیر سه چهارم پ
روغن مایع سه چهارم پ
آرد دو پ
بیکینگ پودر 2 ق چ
نمک کمی
 

 آرد و بیکینگ پودر و نمک را سه بار با هم الک کنید. زرده و سفیده جدا کرده و سفیده را با هم زن زده تا پفکی شده سپس نصف شکر را کم کم با آن مخلوط کرده و مجددا بزنید تا کملا سفت شود بعد در یخچال قرار دهید.
زرده ها و وانیل و باقیمانده ی شکر را هم زده تا کرم رنگ و کشدار شود . زرده ها و شیر  کم کم مخلوط آرد را با هم مخلوط کرده و بعد روغن مایع را سریع به خورد خمیر بدهید.  همزن را خاموش کرده و سفیده را با لیسک با مواد مخلوط نمایید. کف قالب کاغذ روغنی انداخته شده ، سپس با مقدار کمی روغن چرب کنید دیواره را کمتر چرب کنید تا کیک خوب بالا بیاید. مایه را در قالب ریخته و  چند ضربه آهسته وارد کنید تا حبابهای هوا خارج شوند .قالب درون فر از پیش گرم شده با حرارت 180 درجه سانتی گراد قرار دهید تا پخته شود .
 
نکات
  • مواد لازم برای یک عدد قالب گرد به قطر 25 سانتی متر و ارتفاع 7 سانتی متر (مناسب برای 20 نفر ( قالب کوچکتر باشد ، حتماً سرریز می شود

  • کیک زیاد پف می کند و رویش سرخ می شود ، ولی چون پف کیک زیاد است داخلش کیک با یک ساعت نمی پزد . بعد از یک ساعت و ده دقیقه پخت کیک را خیلی سریع با خلال چوبی بلند یا ابزار مخصوص امتحان کرده ، درب فر را ببندید

  • وقتی تصمیم گرفتید فر را خاموش کنید ، بگذارید کیک 5 دقیقه ی دیگر درون آن بماند و سپس آنرا خارج نمائید .

  • قالب کمربندی آلومینیومی سایز وسط برای این کیک بسیار مناسب است.

  • بعد از سرد شدن کیک را با آب پرتقال یا آناناس تر کرده و آیسینگ دلخواه را روی آن بمالید

  •  ارتفاع این کیک ، بعد از خارج شدن از فر حدود ده سانت است  کیک های شیفون را هر چه قدر هم ماهر باشید ، بعد از سرد شدن نشست پیدا می کنند و این کاملاً طبیعی است.

 
برای تهیه کیک انار من لای این کیک از دانه های انار به جای موز استفاده و با آب انار کمی شیرین شده کیک رو مرطوب کردم.  روی کیک هم با استفاده ار رنگ صورتی خطوط رو کشیدم و با دانه های انار هم که تزئین شده.



موضوعات مشابه ...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  مسقطی انار برای شب یلدا غمزه 0 778 11-22-2016, 11:32 PM
آخرین ارسال: غمزه
  پودینگ انار ژلاتینی Cяαzу вσу 0 532 11-13-2014, 05:50 PM
آخرین ارسال: Cяαzу вσу
  تهیه کیک با آب انار Cяαzу вσу 0 386 11-12-2014, 04:25 PM
آخرین ارسال: Cяαzу вσу
  کیک شیفون Cяαzу вσу 0 205 11-12-2014, 04:16 PM
آخرین ارسال: Cяαzу вσу
  کیک شیفون موکا Cяαzу вσу 0 227 11-11-2014, 03:51 PM
آخرین ارسال: Cяαzу вσу
  طرز تهیه چیزکیک انار ƓὄὄƉ ǤIRĿ 0 354 11-10-2014, 04:57 PM
آخرین ارسال: ƓὄὄƉ ǤIRĿ

پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان

MyBB SQL Error

MyBB has experienced an internal SQL error and cannot continue.

SQL Error:
1017 - Can't find file: './koreafan_ZnvhsUg/mybb_threadviews.MYI' (errno: 2 "No such file or directory")
Query:
INSERT INTO mybb_threadviews (tid) VALUES('9302')