07-19-2014, 11:31 AM
(آخرین تغییر در ارسال: 06-23-2015, 03:59 PM توسط royajoooon.)
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
مواد لازم:
بیسکویت شکلاتی (پودر شده) 125 گرم
پنیر خامهای 500 گرم
کره (ذوب شده) نصف پیمانه (80 میلیلیتر)
شکر (دانه ریز) نصف پیمانه (75 گرم)
تخم مرغ 2 عدد (110 تا 120 گرم)
شکلات تلخ ( ذوب شده) 200 گرم
کاکائو با طعم آلبالو (درشت خردشده) 2 عدد (85 گرم)
کنسرو آلبالو (بدون آب) 1 قوطی (450 گرم)
طرز تهیه:
1.به بیسکوئیت ها کره را اضافه و مخلوط کنید تا کاملاً یکدست شود.
2.کف و دیواره های قالب کمربندی 25 سانتیمتری را با روغن مایع چرب کنید. با استفاده از دست، مخلوط آماده شده را در کف و دیواره های قالب آماده شده به طور یکنواخت به قطر نیم سانتیمتر پهن کرده و به صورت دربسته به مدت 30 دقیقه در یخچال قرار دهید تا خودش را بگیرد.
3.پنیر خامه ای و شکر را در ظرفی بریزید و با همزن برقی هم بزنید تا یکدست شود. سپس تخم مرغ ها را یکی یکی افزوده، به هم زدن ادامه دهید تا کاملاً صاف و یکدست شود. پس از آن شکلات تلخ، کاکائو و آلبالو را افزوده، با قاشق پلاستیکی (لیسک) هم بزنید.
4.قالب را از یخچال درآورده، مایه آماده شده را داخل آن بریزید و در طبقه وسط فر با درجه حرارت 175 درجه سانتیگراد (350 درجه فارنهایت) به مدت 40 تا 45 دقیقه قرار دهید تا پخته و آماده شود. پس از این مدت از فر درآورده، پس از کمی خنک شدن، روی آن را بپوشانید و در یخچال قرار دهید تا خنک شود. سپس به دلخواه برش داده و سرو کنید
جایگزین:
به جای کنسرو آلبالو از آلبالو تازه نیز می توانید استفاده کنید.
مواد لازم:
بیسکویت شکلاتی (پودر شده) 125 گرم
پنیر خامهای 500 گرم
کره (ذوب شده) نصف پیمانه (80 میلیلیتر)
شکر (دانه ریز) نصف پیمانه (75 گرم)
تخم مرغ 2 عدد (110 تا 120 گرم)
شکلات تلخ ( ذوب شده) 200 گرم
کاکائو با طعم آلبالو (درشت خردشده) 2 عدد (85 گرم)
کنسرو آلبالو (بدون آب) 1 قوطی (450 گرم)
طرز تهیه:
1.به بیسکوئیت ها کره را اضافه و مخلوط کنید تا کاملاً یکدست شود.
2.کف و دیواره های قالب کمربندی 25 سانتیمتری را با روغن مایع چرب کنید. با استفاده از دست، مخلوط آماده شده را در کف و دیواره های قالب آماده شده به طور یکنواخت به قطر نیم سانتیمتر پهن کرده و به صورت دربسته به مدت 30 دقیقه در یخچال قرار دهید تا خودش را بگیرد.
3.پنیر خامه ای و شکر را در ظرفی بریزید و با همزن برقی هم بزنید تا یکدست شود. سپس تخم مرغ ها را یکی یکی افزوده، به هم زدن ادامه دهید تا کاملاً صاف و یکدست شود. پس از آن شکلات تلخ، کاکائو و آلبالو را افزوده، با قاشق پلاستیکی (لیسک) هم بزنید.
4.قالب را از یخچال درآورده، مایه آماده شده را داخل آن بریزید و در طبقه وسط فر با درجه حرارت 175 درجه سانتیگراد (350 درجه فارنهایت) به مدت 40 تا 45 دقیقه قرار دهید تا پخته و آماده شود. پس از این مدت از فر درآورده، پس از کمی خنک شدن، روی آن را بپوشانید و در یخچال قرار دهید تا خنک شود. سپس به دلخواه برش داده و سرو کنید
جایگزین:
به جای کنسرو آلبالو از آلبالو تازه نیز می توانید استفاده کنید.