آدرس

آدرس فعلی سایت koreafan.eu است در صورت بروز هر مشکل آدرس بعدی koreafan.. میباشد .

ساماندهي

انجمن کره فن در ستاد ساماندهي پايگاه هاي اينترنتي ثبت شد تاپیک

گروه تلگرام انجمن

گروه تلگرامی انجمن برای اطلاع رسانی از مشکلات انجمن و درخواست ها لطفا عضو بشین کلیک کنید



گوشت شترمرغ و خواص آن
زمان کنونی: 10-16-2019، 03:33 PM
کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان
نویسنده: ..::Baharmast::..
آخرین ارسال: ..::Baharmast::..
پاسخ 0
بازدید 239

امتیاز موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

[-]
کلمات کلیدی
شترمرغ خواص و گوشت آن

گوشت شترمرغ و خواص آن
#1
گوشت شترمرغ و خواص آن

گوشت شترمرغ که در گروه گوشت های قرمز طبقه بندی می شود، از ارزش غذایی بسیار بالایی برخورداراست، طوری که می توان گفت یکی از کم چرب ترین و سالم ترین نمونه های گوشت قرمز در دسترس است.
نکته جالب توجه در مورد گوشت شترمرغ این است که کالری، کلسترول و چربی آن حتی از گوشت مرغ و بوقلمون هم پایین تر است (در جدول زیر این مقایسه انجام شده است).
به همین دلیل گوشت شترمرغ برای بیماران قلبی - عروقی ، افراد دچار چربی خون بالا و کسانی که دچار چاقی هستند، غذای بسیار مناسبی می باشد.
همچنین اسیدهای چرب غیراشباع موجود در گوشت شترمرغ 30 درصد مجموع اسیدهای چرب را تشکیل می دهد که یکی از مزیت های این گوشت محسوب می شود.
این مزایا به همراه میزان بالای اسید چرب امگا-3 در گوشت شترمرغ باعث شده که این گوشت انتخاب بسیار خوبی برای بیماران قلبی- عروقی و سالمندان باشد تا با اطمینان بیشتری بتوانند نیازهای پروتئینی خود را برطرف سازند.


گوشت شتر مرغ

استفاده از اسید چرب امگا-3 تأثیرات مفیدی در کاهش بیماری های قلبی عروقی داشته و برای رشد و نمو مؤثر است. به نظر می رسد که این اسید چرب در مقایسه با اسید چرب غیراشباع امگا-6 تأثیرات مفیدی در جلوگیری از لخته شدن دارد. اکثرجیره های غذایی افراد از لحاظ اسیدهای چرب امگا-3 کمبود دارند.
از طرف دیگر میزان کم سدیم در گوشت شترمرغ، استفاده از آن را برای افرادی که دچار فشار خون بالا هستند، ممکن می سازد.


شتر مرغ و گوشت آن

گوشت شترمرغ از نظر پروتئین و آهن نیز از جایگاه بسیار خوبی برخوردار است و لذا برای افراد کم خون و زنان باردار انتخاب مناسبی خواهد بود.
به علاوه گوشت شترمرغ میزان بالایی از عناصری مانند روی و منیزیم را داراست.

علاوه بر موارد بالا، گوشت شتر مرغ به میزان بسیار چشمگیری ترد بوده و از قابلیت هضم استثنائی برخوردار است، طوری که 90 درصد آن قابل هضم بوده و از این حیث پس از گوشت ماهی در رتبه دوم قرار دارد. در صورتی که گوشت مرغ و گاو 87 درصد قابلیت هضم دارند.


موضوعات مشابه ...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Video سنگدان جای گوشت را میگیرد؟ Cяαzу вσу 0 322 11-14-2014, 01:26 AM
آخرین ارسال: Cяαzу вσу
  خواص سیب songilgook joon 0 398 11-08-2014, 05:14 PM
آخرین ارسال: songilgook joon
Bug خواص پرتقال ❤maryam❤ 0 378 11-05-2014, 12:14 AM
آخرین ارسال: ❤maryam❤
  خواص موز ❤maryam❤ 0 385 11-05-2014, 12:06 AM
آخرین ارسال: ❤maryam❤
Bug خواص میوه ی اووکادو ❤maryam❤ 1 361 11-04-2014, 11:49 PM
آخرین ارسال: ❤maryam❤
  خواص سیب ..::Baharmast::.. 0 320 10-19-2014, 01:34 AM
آخرین ارسال: ..::Baharmast::..
  لیمو ترش و یک دنیا خاصیت!(خواص لیمو ترش) ..::Baharmast::.. 0 336 10-19-2014, 01:31 AM
آخرین ارسال: ..::Baharmast::..
  آشنایی با خواص لپه ..::Baharmast::.. 0 329 10-19-2014, 01:29 AM
آخرین ارسال: ..::Baharmast::..
  خواص فوق‌العاده‌ی شیر موز ..::Baharmast::.. 0 297 10-19-2014, 01:28 AM
آخرین ارسال: ..::Baharmast::..
  خواص انواع شیر روی انسان !!! ..::Baharmast::.. 0 316 10-19-2014, 01:27 AM
آخرین ارسال: ..::Baharmast::..

پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان

MyBB SQL Error

MyBB has experienced an internal SQL error and cannot continue.

SQL Error:
1017 - Can't find file: './koreafan_ZnvhsUg/mybb_threadviews.MYI' (errno: 2 "No such file or directory")
Query:
INSERT INTO mybb_threadviews (tid) VALUES('9062')