03-14-2022, 12:18 AM (آخرین تغییر در ارسال: 03-14-2022, 12:19 AM توسط Agent3-01.)
(03-13-2022, 11:44 PM)اوپــا جـونـگ ڪـی نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
امسال هم سال سومی هست اینجا تولد نونای خودم را تبریک میگم
مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد سالروز تولدت مبارک نونا جان انشالله در کنار خانوادت سالم و خوشحال باشی مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
انشالله که امسال بعد از 3 سال از اومدن کوید-19 مردم بتونن دوباره تجدید دیدار کنند و به دیدن دوستانشون تو سال نو برن
ممنون ازت که مثل همیشه به یادم بودی همکار کره فنی من مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
.
کاربرانی که این پست را پسندیده اند:کابرانی که پسندیده اند:(برای نمایش فهرست را باز کنید) kahkeshan (2022-03-14 16:36), اوپــا جـونـگ ڪـی (2022-03-14 08:04)
با امسال میشه 4 سال که اینجا تولد نونای خودم را تبریک میگم
مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد سالروز تولدت مبارک نونا جان انشالله در کنار خانوادت سالم و خوشحال باشی مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
کاربرانی که این پست را پسندیده اند:کابرانی که پسندیده اند:(برای نمایش فهرست را باز کنید) Agent3-01 (2023-03-13 21:58)
(03-13-2023, 07:04 PM)اوپــا جـونـگ ڪـی نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
نمیدونم چرا همیشه با 2 روز تاخیر تولدت یادم میاد
با امسال میشه 4 سال که اینجا تولد نونای خودم را تبریک میگم
مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
وای دستت درد نکنه اصلا امسال که اینقدر سرم شلوغه این تاپیک یادم رفته بود همین که به یادم بودی ممنونم حالا یکی دو روز دیرتر .لطف کردی دوست عزیز انجمنی من مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
.
کاربرانی که این پست را پسندیده اند:کابرانی که پسندیده اند:(برای نمایش فهرست را باز کنید) اوپــا جـونـگ ڪـی (2023-03-13 22:55)
کاربرانی که این پست را پسندیده اند:کابرانی که پسندیده اند:(برای نمایش فهرست را باز کنید) Agent3-01 (2023-03-15 00:20), اوپــا جـونـگ ڪـی (2023-03-14 19:33)
(03-14-2023, 07:19 PM)heromoon نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
سلام. مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد تولدت مبارک مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
امیدوارم همیشه خوشحال و سلامت باشی مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
و مشکلاتی هم اگه سر راهته، بهشون غلبه کنی مهمان نميتواند عکس هاروببيند براي ثبت نام اينجا کليک کنيد
تولدت مبارک نونا ی عزیزم
ایشالله همیشه سلامت وخوشحال باشی
کنارخونواده
بابت زحماتت توانجمن مخصوصاقسمت ترجمه ها
کومائو