آدرس

آدرس فعلی سایت koreafan.eu است در صورت بروز هر مشکل آدرس بعدی koreafan.. میباشد .

ساماندهي

انجمن کره فن در ستاد ساماندهي پايگاه هاي اينترنتي ثبت شد تاپیک

گروه تلگرام انجمن

گروه تلگرامی انجمن برای اطلاع رسانی از مشکلات انجمن و درخواست ها لطفا عضو بشین کلیک کنید



بادمجان از دیدگاه طب سنتی
زمان کنونی: 01-20-2022، 12:30 AM
کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان
نویسنده: Ay Sona
آخرین ارسال: Ay Sona
پاسخ 0
بازدید 419

امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

[-]
کلمات کلیدی
طب سنتی بادمجان از دیدگاه

بادمجان از دیدگاه طب سنتی
#1
Star 
از دیدگاه طب سنتی طبیعت بادنجان گرم و خشک در درجه دوم یا سوم است و مصرف مداوم آن بدون به کار بردن مصلحات آن، به سبب غلبه‌ی خشکی باعث ایجاد سودا و بیماری سودایی می‌شود، و پوست را بدرنگ، سیاه و یا زرد می‌کند.

بادمجان از دیدگاه طب سنتی دارای خواص متعددی است که می‌توان به برخی از آن‌ها اشاره کرد.
بادنجان مقوی معده، بازکننده‌ی انسدادها و گرفتگی‌های مجاری عروق بوده و مصرف آن با سرکه قابض شکم، مدر بول (ادرار) و با روغن ملین طبع است.

مسکن دردهای گرم، خوشبوکننده عرق و برطرف‌کننده بدبویی زیر بغل و کنج ران بوده، پاشیدن دنباله‌های خشک بادنجان بر موضع بواسیر و سایر امراض مقعد که با روغن بادام تلخ یا روغن بنفشه و یا بابونه چرب شده باشد مفید است.

شستشوی دست و پا با آب سیاه حاصل از خیساندن بادنجان برای رفع و خشک کردن عرق دست و پا مفید بوده و مصرف خاکستر بادنجان سوخته با سرکه به صورت خمیر، در زدودن زگیل موثر است.

مالیدن تخم ساییده بادنجان رسیده و کاملاً پخته شده، همراه با موم و روغن بر شقاق میان انگشتان پا و پاشنه پا بسیار موثر بوده و برطرف‌کننده فوری این عارضه است.



عوارض مصرف طولانی و بدون مصلح:
* از دیدگاه طب سنتی طبیعت بادنجان گرم و خشک در درجه دوم یا سوم است و مصرف مداوم آن بدون به کار بردن مصلحات آن، به سبب غلبه‌ی خشکی باعث ایجاد سودا و بیماری سودایی می‌شود، و پوست را بدرنگ، سیاه و یا زرد می‌کند.

* بادنجان کوچک (نارس) باعث ایجاد لکه‌های سیاه صورت، سردرد و جوش‌های دهان می‌شود. وجود آلکالوئید سولانین حتی مقادیر کم آن در معده‌های ضعیف ممکن است اختلالات مسمومیتی ضعیفی ایجاد کند.

* مصرف زیاد و به تنهایی بادنجان امکان ایجاد درد پهلو، زهار، بواسیر و درد چشم سوداوی را در پی خواهد داشت. به همین علت پخت آن با گوشت و روغن و گاهی با سرکه یا آب انار ترش و شیرین توصیه شده است.

* مصرف بیش از حد بادنجان رنگ چهره را تیره می‌کند، همچنین تولید سودا در بدن را زیاد کرده و موجب بواسیر می‌شود.
مصرف بیش از حد بادنجان رنگ چهره را تیره می‌کند، همچنین تولید سودا در بدن را زیاد کرده و موجب بواسیر می‌شود

انجمن تحقیقات طب سنتی ایران عنوان می‌کند: برای دفع و یا کاهش عوارض بادنجان طبق گفته حکیمان طب سنتی، بهتر است بادنجان قبل از مصرف برش داده شده و تمام قسمت‌های آن نمک مالیده شود، سپس 2 تا 3 ساعت در آب سرد قرار داده شده تا آب سیاه یا زرد آن خارج شود، و این امر تکرار شود تا دیگر آب سیاهی خارج نشود، سپس بادنجان‌ها را کاملاً شسته و با گوشت بره و بزغاله جوان یا مرغ جوان فربه و روغن گاو تازه طبخ کند، یا در روغن سرخ کرده و بپزند سپس با سرکه یا آب انار یا آب‌غوره که مصلح و دافع سُدّه (گرفتگی) هستند مصرف شود.


به طور کلی
* بادنجان دارای طبیعت گرم و خشک است.
* مصرف آن با روغن، نرم‌کننده شکم است.
* مصرف آن با سرکه، سبب یبوست می‌شود.
* تولید سودا در بدن را زیاد می‌کند و موجب بواسیر می‌شود.
* رنگ چهره را خراب می‌کند.
* مصلح آن پختن با روغن و گوشت می‌شود.


فرآوری: مریم مرادیان نیری
منبع: تبیان


موضوعات مشابه ...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  علل افزایش اشتها از نظر طب سنتی ایرانی !!Maryam!! 0 1,359 12-16-2016, 10:39 PM
آخرین ارسال: !!Maryam!!
  پیشنهاداتی از طب سنتی جهت افزایش اشتها !!Maryam!! 1 1,019 12-16-2016, 10:35 PM
آخرین ارسال: !!Maryam!!
  مکتب طب سنتی ایران T.O.P 1 1,139 05-16-2016, 01:08 PM
آخرین ارسال: T.O.P
  درمان سردی مزاج معده در طب سنتی Ay Sona 0 1,025 05-10-2016, 03:52 PM
آخرین ارسال: Ay Sona
  با طب سنتی زیباتر شوید Ay Sona 0 878 05-10-2016, 03:42 PM
آخرین ارسال: Ay Sona
  علاج دردهای مفصلی با طب سنتی Ay Sona 0 1,107 01-07-2016, 07:59 PM
آخرین ارسال: Ay Sona
  عناب در طب سنتی Ay Sona 0 814 11-04-2015, 12:55 PM
آخرین ارسال: Ay Sona
  درمان سرفه با طب سنتی Ay Sona 0 819 10-29-2015, 07:48 PM
آخرین ارسال: Ay Sona
  تقویت حافظه با طب سنتی Ay Sona 0 780 10-19-2015, 02:23 PM
آخرین ارسال: Ay Sona
  خواص تخم پرندگان در طب سنتی Ay Sona 0 718 10-19-2015, 02:22 PM
آخرین ارسال: Ay Sona

پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان